Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις επέστρεψα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας πού είχαμε στον Άγιο Αντώνιο λίγα πράγματα ....από το φόρουμ ο Γιάννης που χάρηκα για την γνωριμία, καί ο Διαμαντής....και αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που ξεσκίζονται στο γράψιμο στα like και στις φωτογραφίες με θυραματα επάνω στα καπώ για μπάνιο είχανε πάει.... δυστυχώς μας έχουνε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε ανύπαρκτοι και αυτό ακριβώς πληρώνουμε!

Lockdown....μέσα όλοι...covid19...πρόσθημα....παραλίες βουλιάζουν από κόσμο....κόκκινες περιοχές από τη μετάλλαξη του ιού......ΚΥΝΗΓΗ ΟΧΙ....

ΚΑΙ ο Μητσοτάκης κάνει τσιμπούσι με ένα λεωφορείο άτομα στην Ικαρία.......ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΛΥΜΑΔΙΑ,ΕΒΡΑΙΟΙ & ΜΟΓΓΟΛΟΙ..... :mad: :mad: :mad: :mad:

όλοι αυτοί που ξεσκίζονται στο γράψιμο στα like και στις φωτογραφίες με θυραματα επάνω στα καπώ για μπάνιο είχανε πάει....
Είναι οι κυνηγοί του τύπου "Γαμώ κ δέρνω".....να αγωνιστούν ομαδικά με όλους τους κυνηγούς ΔΕΝ είναι άξιοι...παρά μόνο αγωνίζονται για το FB,τα αίματα των σκύλων τους,τα like κτλ.....τραβάτε εσείς μαλάκες θα λένε,άσε να πάω τη βόλτα μου εγώ....

Από τν Αύγουστο όμως θα κλάψουν κι αυτοί μαζί με μας....

Τι να σκεφτει και να πει καποιος.... Βλεπουμε ολοι μας, μετα την αυστηροποιηση των μετρων...
Εκατονταδες συνανθρωποι μας (δικαιως) εκαναν βολτες, στις παραλιες, στα παρκα, στα βουνα, οι δρομοι πηχτρα απο κινηση, συνωστισμος παντου..
Κατα τα αλλα, το κυνηγι και το ψαρεμα απαγορευονται ΑΥΣΤΗΡΑ γιατι διασπειρουν το χτικιο..
Δεν εχει κανενας το θαρρος ή το σθενος να βγει και να πει,"ναι ρε, δε σας γουσταρουμε και θα τα κοψουμε ολα και θα σας μαντρωσουμε ολους εσας τους ενοπλους δολοφονους στα σπιτια σας".
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
Δεν φταινε αυτοι ....ξερουν οτι ο λαος ειναι κοτα λιρατη.....οτι γουσταρουν θα το περασουν....την νεολερα την εφαγε το τικ τοκ..το fb . και τα λειπα λιπηδια...χεστηκαν να επαναστατησους...εκτος απο κατι αρηστερους σπο κουνια που κανουν κατι

Είναι οι κυνηγοί του τύπου "Γαμώ κ δέρνω".....να αγωνιστούν ομαδικά με όλους τους κυνηγούς ΔΕΝ είναι άξιοι...παρά μόνο αγωνίζονται για το FB,τα αίματα των σκύλων τους,τα like κτλ.....τραβάτε εσείς μαλάκες θα λένε,άσε να πάω τη βόλτα μου εγώ....

Από τν Αύγουστο όμως θα κλάψουν κι αυτοί μαζί με μας....
Οκ μην τους τσουβαλιαζουμε όλους είναι και αυτοί που δουλεύουν η έχουν πράγματα που δεν αναβάλλονται γι'αυτό όλες αυτές οι δράσεις δεν πρέπει να σταματήσουν ώστε νά μπορούν όλοι να έχουν συμμετοχή.

Μόλις επέστρεψα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας πού είχαμε στον Άγιο Αντώνιο λίγα πράγματα ....από το φόρουμ ο Γιάννης που χάρηκα για την γνωριμία, καί ο Διαμαντής....και αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που ξεσκίζονται στο γράψιμο στα like και στις φωτογραφίες με θυραματα επάνω στα καπώ για μπάνιο είχανε πάει.... δυστυχώς μας έχουνε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε ανύπαρκτοι και αυτό ακριβώς πληρώνουμε!
Τρομερα λοιπηρο....ειμαστε αξιοι της μυρας μας.....βρομεσε και το κυνηγι οπως ολλα σε αυτην την χωρα...

Τάκη εσύ ήσουν με ένα κόκκινο σκουφί??? Τον Διαμαντή τον είδα....φίλε Μ αυτό που λες στο τέλος δεν συμφωνώ ....είναι ηττοπαθές.

Το είπανε και το κάνανε !! Εύγε στους κυνηγούς αγριόχοιρου της Θράκης ...όχι μόνο δεν βγαίνουν στο βουνό για κυνήγι αλλά ούτε καν για εκπαιδευτικά που θα μπορούσαν και μάλιστα νόμιμα ... ούτε μια παρέα δεν συναντήσαμε ... ερμητικά άδεια η ορεινή Ροδόπη καθώς και οι οροσειρές του Έβρου στο οδοιπορικό μας αλλά και από τις πληροφορίες της ομοσπονδιακής θηροφυλακής που περιπολεί καθημερινά ...

Τι να σκεφτει και να πει καποιος.... Βλεπουμε ολοι μας, μετα την αυστηροποιηση των μετρων...
Εκατονταδες συνανθρωποι μας (δικαιως) εκαναν βολτες, στις παραλιες, στα παρκα, στα βουνα, οι δρομοι πηχτρα απο κινηση, συνωστισμος παντου..
Κατα τα αλλα, το κυνηγι και το ψαρεμα απαγορευονται ΑΥΣΤΗΡΑ γιατι διασπειρουν το χτικιο..
Δεν εχει κανενας το θαρρος ή το σθενος να βγει και να πει,"ναι ρε, δε σας γουσταρουμε και θα τα κοψουμε ολα και θα σας μαντρωσουμε ολους εσας τους ενοπλους δολοφονους στα σπιτια σας".
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
Tzak αν δεν αφηναν και τους άλλους να κάνουν αυτό που γουστάρουν θα το βουλωναμε. Τώρα ενώ όλοι είναι έξω βγαίνει το βλαμμένο δουλικο του Κουλη και λέει δεν έχουμε εμμονές το mobility θέλουμε να περιορίσουμε. Ψεύδεται ασυστόλως και δεν έχει ορχεις μέσα στα παντελόνια του. Όπως σωστα λες , βγες και πεστο ρε κερατα , σεν σας γουστάρουμε και το κοβουμε. Αυτή η κοροϊδία και το γεγονός ότι νομίζουν πως όλοι είμαστε αμόρφωτοι κατσαπλιαδες είναι που σου γυρνάει το μυαλο. Το mobility των 180.000 κυνηγών φοβάται ο σφουγγοκωλαριος του πολυγουρλωμενου μας ηγέτη , και όχι το mobility εκατομμύριων πολιτών που την ώρα που εγω γράφω αυτές τις λέξεις , τους γράφουν στα αρχιδια τους και βολταρουν συνωστιζομενοι!

Τάκη εσύ ήσουν με ένα κόκκινο σκουφί??? Τον Διαμαντή τον είδα....φίλε Μ αυτό που λες στο τέλος δεν συμφωνώ ....είναι ηττοπαθές.
Ναι κόκκινο σκούφο .... όσο για το ηττοπάθεια εγώ όχι ... αυτοί που δεν κατεβαίνουν σε τέτοιες συναντήσεις ναι....η πραγματικότητα όμως δεν αλλάζει!

Tzak αν δεν αφηναν και τους άλλους να κάνουν αυτό που γουστάρουν θα το βουλωναμε. Τώρα ενώ όλοι είναι έξω βγαίνει το βλαμμένο δουλικο του Κουλη και λέει δεν έχουμε εμμονές το mobility θέλουμε να περιορίσουμε. Ψεύδεται ασυστόλως και δεν έχει ορχεις μέσα στα παντελόνια του. Όπως σωστα λες , βγες και πεστο ρε κερατα , σεν σας γουστάρουμε και το κοβουμε. Αυτή η κοροϊδία και το γεγονός ότι νομίζουν πως όλοι είμαστε αμόρφωτοι κατσαπλιαδες είναι που σου γυρνάει το μυαλο. Το mobility των 180.000 κυνηγών φοβάται ο σφουγγοκωλαριος του πολυγουρλωμενου μας ηγέτη , και όχι το mobility εκατομμύριων πολιτών που την ώρα που εγω γράφω αυτές τις λέξεις , τους γράφουν στα αρχιδια τους και βολταρουν συνωστιζομενοι!
Τι να πω βρε Δημητρη, δεν ξερω...
Ο κοσμος καλα κανει... Να τους γραφει κανονικα.. Ειναι και το ψυχολογικο κομματι που αυτοι δεν το λαμβανουν καθολου υποψη..
Αυτοι εκτελουν εντολες. Το θεμα ειναι εμεις πως πρεπει να αντιδρασουμε ......

Ναι κόκκινο σκούφο .... όσο για το ηττοπάθεια εγώ όχι ... αυτοί που δεν κατεβαίνουν σε τέτοιες συναντήσεις ναι....η πραγματικότητα όμως δεν αλλάζει!
Να δώσουμε αγώνα όλοι εμείς και να ξεσηκωσουμε και τους υπόλοιπους που μάλλον φοβούνται να βγουν γιατί το μέλλον μας διαγράφεται πολύ μαύρο!!!

Να δώσουμε αγώνα όλοι εμείς και να ξεσηκωσουμε και τους υπόλοιπους που μάλλον φοβούνται να βγουν γιατί το μέλλον μας διαγράφεται πολύ μαύρο!!!
Αυτο πού έχω καταλάβει Θοδωρή είναι ότι η πλειοψηφία αυτών πού έχει γεννηθεί με σφραγίδα στο κούτελο που εχει τα αρχικά διαφόρων κομμάτων ,θα είναι μία ζωή ξάπλα στον καναπέ και ό καθένας θά περιμένει τη σειρά του να το παίξει εξουσία....ρε πώς μας καταντησανε!

Κατσε να γινουν εκλογες πρωτα....και θα τα πουμε
Κάποιος μου έστειλε στο mail κάτι και δε κατάλαβα. Ότι έχει ας το στείλει δημόσια. Εγώ πάντως δε θα ξανά πω τίποτα και ας μείνουμε στο έλεος του Θεού που λένε. Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα...

Eσεις καλα το γραψατε εδω μεσα...Εγω δεν το πηρα χαμπαρι οτι σημερα ειχε συγκεντρωση στην πλατεια
Περιστεριου.Αν και δουλευα,ημουν 10 λεπτα μακρια.Κριμα!

Κάποιος μου έστειλε στο mail κάτι και δε κατάλαβα. Ότι έχει ας το στείλει δημόσια. Εγώ πάντως δε θα ξανά πω τίποτα και ας μείνουμε στο έλεος του Θεού που λένε. Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα...
Παναγιώτη έτσι που το θέτεις , συγνώμη αν κατάλαβα λάθος , αλλά τι εννοείς , είναι κάτι σαν απειλεί .

Παναγιώτη έτσι που το θέτεις , συγνώμη αν κατάλαβα λάθος , αλλά τι εννοείς , είναι κάτι σαν απειλεί .
Δεν απειλω κανένα ανθρωπο και ιδίως συνάδελφο. Το τι εννοείς είναι ότι δε κατάλαβα τι μου λες...

Εγώ πάντως δε θα ξανά πω τίποτα και ας μείνουμε στο έλεος του Θεού που λένε.
Τουλάχιστον εδώ μέσα Παναγή, προς τιμήν των διαχειριστών του HL, είναι αρκετά δημοκρατική η κοινότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σε άλλες διαδικτυακές "κοινότητες", πάει ο αυταρχισμός, ο κανιβαλισμός και η φίμωση σύννεφο, και, έτσι και γράψεις/πεις κάτι που να μη θεωρηθεί politically correct από τον Μεγάλο Αδελφό του φόρουμ, διαγράφεται όλο το θέμα ασυζητητί! Εδώ μέσα, ακόμα κι ένα μήνυμα να διαγραφεί, οι διαχειριστές δίνουν και εξηγήσεις και ζητάνε ακόμα και συγγνώμη.
Μάλλον, το HL δεν αντικατοπτρίζει με συνέπεια τη σύγχρονη κοινωνία. :p

Δεν κουρασες καθολου. Μια χαρά τα λες και πρέπει να συνεχίσεις να τα λες.

Δεν απειλω κανένα ανθρωπο και ιδίως συνάδελφο. Το τι εννοείς είναι ότι δε κατάλαβα τι μου λες...
Νόμιζα ότι εσύ δέχτηκες μέσω imail απειλή , για αυτό είπα συγνώμη αν κατάλαβα λάθος . Να είσαι καλά .

Status
Not open for further replies.
Back