Πολύ καλόΑν το επιτρεψουν 1η Μαρτίου το κυνηγι θα παω στο βουνο και θα τους πω οτι κυνηγαω αγριοκουνελα. Αν μου πουν οτι λεω μ...κιες θα τους πω μην παραπονιεστε εσεις ξεκινησατε πρωτοι.
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Πολύ καλόΑν το επιτρεψουν 1η Μαρτίου το κυνηγι θα παω στο βουνο και θα τους πω οτι κυνηγαω αγριοκουνελα. Αν μου πουν οτι λεω μ...κιες θα τους πω μην παραπονιεστε εσεις ξεκινησατε πρωτοι.
Ενω τους αλλους.που ταιζουμε τοσα χρονια ειδαμε που μας καταντησαν....Εγω με λιγα λογια βλεπω τους ανεξαρτιτους συλογους σαν ενα μεγαλο λιονταρι που το ταιζουνε συνεχος μεχρι να ερθει η ωρα να μας φαει ολους στο τελος και ας κανω οθογραφικα λαθοι
"Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αυτή την βδομάδα θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, την επόμενη μια σταθεροποίηση και στο τέλος της επόμενης μια πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού. Παράλληλα, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως ο κορονοϊός έχει αλλάξει μορφή και ταχύτητα μετάδοσης και ότι 28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου ενδεχομένως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες π.χ κυνήγι και ψάρεμα, όπως είχαν επιτραπεί τον προηγούμενο μήνα."
Τώρα να του πω τίποτα "βαρύ " ή θα θεωρηθω υπερβολικος και προκατειλημμένος.....
Δεν το γυρνάνε στο πλέξιμο οι μαλακες καλύτερα......
Τώρα να δεις θα κρεμάσουν μια από το ένα αυτί και μια από το άλλο. ..Καλησπερα . Μηπως για αυτο λυσσάξαν με τις διπλες μασκες για να μην μείνει στοκ προϊόν στα μαγαζια .
Τωρα χεστηκαμε τι θα πουν...αυτοι του ΣΤΕ...Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο την Λίτσα Πατέρα να ρίξει τα ταρώ να μάθουμε την απόφαση του ΣΤΕ απο την προσφυγή Αραμπατζή. Θα βγεί αυτή την χρονιά ή θα το εξετάσουν του χρόνου.
Στις 28 είναι πολύ καλά. Θα έχουμε ΜΙΑ ολόκληρη μέρα να καουμε και να ρίξουμε και την τριάρα της λήξης. Μην είστε αχάριστοι.Άμα το ανοίξουν στις 28 καλά είναι.
Τότε θα τους ψηφίσω ( στις 32 του άλλου του μηνός )
Ε άμα κατάφερνε να χαθεί στον Υμηττό θα το έβαζα ανιχνευτή στον στρατό η θα το έριχνα στις γάτες.Κυνηγοι βρηκαν 15χρονο που ειχε χαθει με την κακοκαιρια απο την παρεα του στον Υμητο.
Ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού έστειλε μήνυμα αγάπης στον σύντροφό του (φωτο) - Aftodioikisi.grΣήμερα για πρώτη φορά εδώ και αρκετές Κυριακές κάθισα σπίτι .
Χάζευα στο PC και ταυτόχρονα είχα ανοιχτή την TV χωρίς να παρακολουθώ.
Και ξαφνικά σηκώνω το βλέμμα και βλέπω επανάληψη επεισοδίου του Δόγκανου , όπου είχε 3-4 κυνηγούς μέσα.
Ντυμένους κανονικότατα με κυνηγετικά, με όπλα , ζωσμένους με φυσίγγια , εικόνα μαγική.
Δεν άνοιξα ούτε τον ήχο για να ακούσω τι λένε.
Είχα μείνει εκεί μαρμαρωμένος να κοιτάω και το μυαλό μου έφερνε και "έπαιρνε" στροφές κοντά στα επικίνδυνα κόκκινα νούμερα.
Πόσα χρόνια πίσω ήταν γυρισμένο ? και ποιά ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής , που επέτρεπε , μην πω επέβαλλε σε ένα σήριαλ πανελλήνιας εμβέλειας να έχει πρωταγωνιστές κυνηγούς ??
Και που ήταν οι οικολόγοι - οικολάγνοι - οικοφονιάδες , να αρχίσουν διαμαρτυρίες για τους φονιάδες των αθώων πουλιών ?
Και γιατί σήμερα μια τέτοια εικόνα , θα σήκωνε θύελλες διαμαρτυριών σε μέσα ( και έξω ) κοινωνικής δικτύωσης .
Και γιατί η εικόνα εκείνου του ανεκδιήγητου αρσενικοθήλυκου τυπάκου ( δεν θυμάμαι πως τον λένε ) που είχε μπεί ή βγει ( πάλι δεν θυμάμαι ) στο Big brother , δεν προκαλεί αντιδράσεις ?
Πριν μερικές ημέρες διάβασα μία είδηση ότι η κινεζική κυβέρνηση θεωρεί ότι οι νέοι της γίνονται πολύ θηλυπρεπείς και θα πάρει μέτρα για να αντιστρέψει αυτό το φαινόμενο. Όπως να δίνει έμφαση σε σπορ και outdoor δραστηριότητες . Και ότι κύρια ευθύνη για αυτό έχει η επιρροή του δυτικού τρόπου ζωής στην κινεζική κοινωνία.
Ευτυχώς που διάβασα αυτήν την είδηση , γιατί μέχρι πριν ένιωθα ότι εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνω την σημερινή κοινωνία.
Και η γενική αποστροφή προς το κυνήγι , είναι ακριβώς μία ακόμη έκφανση της μετεξέλιξης σε μιά πιό θηλυπρεπή κοινωνία.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για την σημερινή ελληνική κοινωνία , αλλά εγώ δεν έχω πλέον καμμία ελπίδα.
Και μην ακούσω κουβέντες για το ότι είμαι μισογύνης και σεξιστής ............... γιατί θα πάψω να είμαι ευγενικός![]()
![]()
Κάπου διάβασα ότι τον βρήκαν στο καταφύγιο των κυνηγών στο Κορωπί. ....Και είχαν ξεκινήσει από Ηλιούπολη. ..Ε άμα κατάφερνε να χαθεί στον Υμηττό θα το έβαζα ανιχνευτή στον στρατό η θα το έριχνα στις γάτες.
Τώρα έχουν αρπαχτει δήμοι και δασαρχείο για το ποιος φταίει για τα πεσμένα δέντρα. Να σας πω προσωπική μου εμπειρία με το δασαρχειο. Στην μεγάλη φωτιά πρόπερσι στο Κοντοδεσποτι είχαμε πάει να βοηθήσουμε όπως μπορουσαμε. Ένας πυροσβέστης κάτοικος διπλανού χωριού είχε πάρει ένα αλυσοπριονο και έριχνε πεύκα για να κάνει μια υποτυπώδη αντιπυρική προσπαθώντας να ανακόψει την φωτια. Το παλικάρι έκανε υπερπροσπάθεια και δεν μας άφηνε να ρίξουμε και εμείς παρ'όλο που ξέρει ότι έχουμε την εμπειρία να το κανουμε. Σκάει λοιπόν κύριοι η Δασάρχης με το τζιπάκι και τι λεει??? Σταματά να κόβεις γιατί θα σου κάνω μήνυση!!!! Εμβρόντητος ο πυροσβέστης σταματησε. Σε 40 λεπτά ηρθε η φωτια και πέρασε φυσικά πανεύκολα εκεί που δεν είχαν πέσει τα πευκα. Γυρνάει ο πυροσβέστης και λέει στην ατσαλακωτη κοκετα , τώρα βαλτα στον κωλο σου μωρή βλαμμενη! Το ψάρι δυστυχώς βρωμάει από το κεφαλι.Δυστυχώς χιονισε 24 ωρες και φανηκαν τα χάλια αυτού του τόπου με μια και μοναδική πρόληψη αντιμετωπίστηκε η κατάσταση κλείσιμο της Εθνικής τρομερό αυτή είναι η πολιτική προστασία της Ελλάδας και περιμένετε από αυτούς να δουνε με λογική τα υπόλοιπα όχι ότι έκαναν κάτι άλλο οι προηγούμενοι οπως καταλαβενεται για ολα φταίει ο χιονιας η ζεστη η βροχη και ο στρατηγός άνεμος και τελευταια ο κορονοιος δυστυχώς πληρωνουμε την πολιτική ακαταστασία εδώ και Χρόνια και την έλλειψη παιδείας αφού εμείς ορίζουμε τα κουμάντα
Τι περημενες απο μια χωρα που εκανε τα δαση πολεις...και της πολεις δαση..Δυστυχώς χιονισε 24 ωρες και φανηκαν τα χάλια αυτού του τόπου με μια και μοναδική πρόληψη αντιμετωπίστηκε η κατάσταση κλείσιμο της Εθνικής τρομερό αυτή είναι η πολιτική προστασία της Ελλάδας και περιμένετε από αυτούς να δουνε με λογική τα υπόλοιπα όχι ότι έκαναν κάτι άλλο οι προηγούμενοι οπως καταλαβενεται για ολα φταίει ο χιονιας η ζεστη η βροχη και ο στρατηγός άνεμος και τελευταια ο κορονοιος δυστυχώς πληρωνουμε την πολιτική ακαταστασία εδώ και Χρόνια και την έλλειψη παιδείας αφού εμείς ορίζουμε τα κουμάντα
Εδώ είναι που κολλάει επακριβώς το πριν πεινασεις μαγειρευεις. Αλλά δυστυχώς σε αυτον τον τοπο έχουμε χιλιάδες σοφές παροιμίες που ποτέ όμως δεν εφαρμόζουμε τα διδάγματα τους. Πέσαν τα δέντρα λέει στις γραμμές του ρεύματος. Θέλει πολύ μυαλό για να κόψεις απο πριν τα δέντρα αυτά που θα σου δημιουργήσουν προβλημα? Ακουω ένα δήμαρχο στην τηλεόραση και λέει αν κόψω ένα κλωνάρι θα με πάει το δασαρχειο αυτόφωρο!!!! Ένας άλλος λέει η κοπή κλαδιών και δέντρων πρέπει να περάσει από το Δημοτικό συμβούλιο!!!! Και αν η πλειοψηφία είναι οικωλογοι τι γίνεται????? Και μετά βγάζουμε τον στρατό να καθαρίσει τα αποκαΐδια η τα συντρίμμια από τις θεομηνίες και να μαζέψει τα σπασμένα πεύκα απο ένα χιονιά!Πρόβλεψη και πρόληψη καταστάσεων μηδενικη. Μόνο για να πετάει τα μπάζα και τις λάσπες (αφού γαμηθει το συμπαν) είναι το ελληνικό κράτος και οι υπηρεσίες του.Χιόνισε στην πρωτεύουσα της χώρας και βγήκε ο στρατός για βοήθεια να κόβει πεύκα για τέτοια οργάνωση και ετοιμότητα μιλάμε ο κρατικός μηχανισμός και η πολιτική προστασία
Εάν η πρωτεύουσα μας ήταν το Καρπενήσι τι θα γινόταν δηλαδή θα ζητάγαμε βοήθεια από τον ΟΗΕ επειδή χιόνισε τον χειμώνα;