Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Παυλος Πολακης

ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΤΩΡΑ!!!
Πολύς κόσμος στην παραλία περπατάει ,ρεμβάζει παίρνει καθαρό αέρα!
Δεκάδες wind-surfers μέσα στον κόλπο,κάνουν το σπορ τους ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ,ΜΕ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ Η ΜΕ ΒΑΡΚΑ ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!
Πιστεύει κανείς πλέον πως η «επιστημονική επιτροπή των λοιμωξιολογων» που εισηγείται και η «επιτροπή δημόσιας Υγειας» που αποφασίζει ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ;;;;;;;;
Αει να ΧΑΘΕΙΤΕ πλέον.Σκιστε τα πτυχία σας και την καθοδηγούμενη επιστημοσύνη σας!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ!!!
Εμείς που δεν θα πειθαρχήσουμε μας περιμένει πρόστιμο εσένα όμως μάλλον τίποτα.

Δεν τους ξερω , απλα παρακολουθησα μια ομιλια του στο youtube σαν υποψήφιος ευρωβουλευτής του κεκ , οποιος τους γνωριζει και εχει αποψη θα ηθελα να την ακουσω
Ειχε ακομα τον υπεύθυνο του ihunt και οταν σχολιασε για την ηγεσια τής ΚΣΕ οτι ειναι εξαφανισμενη ( επεσε χιονι στο καραουλι και αποκλειστηκε μηπως ; ) απαντησε οτι ο Αραμπατζής καθε μερα ειναι στο γραφειο της ΚΣΕ τονίζοντας μαλιστα οτι ο άνθρωπος δεν πληρώνετε , αφήνοντας μαλιστα την δουλειά του ...
Τι δουλεια.... τι δουλεμα το ιδιο ειναι...παραγη εργο

Ακούς Χαρδαλιά και Αραμπατζή;;;;

Γιατι αραγε τους βαζει στο ιδιο καδρο??
Μήπως γιατί όντως είναι στο ίδιο κάδρο? Στα κομματικά χέρι χέρι είναι με την Νέα Δικτατορία και ο ξεσκεπαστος και ο μούσατος..

Παίδες έτσι δεν θα καταφέρουμε τίποτα βρίζοντας και φωνάζοντας ......(και εγώ ήμουν απ' τους πρώτους που το έκανα).....δεν μας αρέσει ο καραφλοκόρακα...και γω μαζί σας.....αλλά ας το δείξουμε συμμετέχοντας στους συλλόγους και πιέζοντας εκεί να αλλάξουμε πρόσωπα και καταστάσεις!!! Ο Ζουγρης τι θέλατε να κάνει ο άνθρωπος??? Να βγει και να βρίζει τον πρόεδρο της ΚΣΕ??? Δεν γίνεται......για πολύ απλούς λόγους, όλοι τους καταλαβενουμε. Κάποιος είπε "ας ψηφιστούν μεταξύ τους"....καλά ξεκινήσαμε θα πω εγώ.....όλοι φωνάζαμε να καεί το μαντρί και όλοι εκεί θα γυρίσουμε στο τέλος!!!! Στο μαντρί μάγκες μου μη χαθεί κανας ψήφος!!!

Μπα ο τροποs που μαs μιλαγε την δεκαετια του ' 90 σαν παλιοs πασοκτζηs συνδικαλιστηs εμοιαζε.
Ε όλοι αυτοί μετά την κατάρευση του ΠΑΣΟΚ (που έφαγε ψωμακι κόσμος και κοσμάκης ) προσχωρήσανε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παίδες έτσι δεν θα καταφέρουμε τίποτα βρίζοντας και φωνάζοντας ......(και εγώ ήμουν απ' τους πρώτους που το έκανα).....δεν μας αρέσει ο καραφλοκόρακα...και γω μαζί σας.....αλλά ας το δείξουμε συμμετέχοντας στους συλλόγους και πιέζοντας εκεί να αλλάξουμε πρόσωπα και καταστάσεις!!! Ο Ζουγρης τι θέλατε να κάνει ο άνθρωπος??? Να βγει και να βρίζει τον πρόεδρο της ΚΣΕ??? Δεν γίνεται......για πολύ απλούς λόγους, όλοι τους καταλαβενουμε. Κάποιος είπε "ας ψηφιστούν μεταξύ τους"....καλά ξεκινήσαμε θα πω εγώ.....όλοι φωνάζαμε να καεί το μαντρί και όλοι εκεί θα γυρίσουμε στο τέλος!!!! Στο μαντρί μάγκες μου μη χαθεί κανας ψήφος!!!
Αυτος ο καποιος ειμαι εγω για να ξερουν τα παιδια που μας διαβαΖουν.....

Αφηστε τον καραφλο και πιαστε τον γουρλοματη . Μην ξεφευγουμε απο τον στοχο μαs κυριοι .Το κυνηγι το κοβει μονο οποιοs εχει
εξουσια στα χερια του .Kανειs αλλοs.
Αυτό ακριβώς
Μπορεί να κατηγορούμε τον Αραμπατζή για το τι έκανε ή τι δεν έκανε αλλά το κυνήγι δεν το έκοψε ο Αραμπατζής ούτε οι λοιμωξιολογοι τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά
Το κυνήγι το έκοψε ο κουλης και ο χαρδαλιας

Αν συνεχίσουμε να μη συμμετέχουμε σε διαδικασίες,και να περιμένουμε ουρανοκατέβατες λύσεις, απο τον καναπέ δεν αλλάζει τίποτα. Με το τηλεκοντρόλ δεν αλλάζουμε τίποτα παρα μόνο βρωμοκάναλα.

Αυτό ακριβώς
Μπορεί να κατηγορούμε τον Αραμπατζή για το τι έκανε ή τι δεν έκανε αλλά το κυνήγι δεν το έκοψε ο Αραμπατζής ούτε οι λοιμωξιολογοι τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά
Η παθητική στάση του Αραμπατζή μαζί με την εξαφάνιση του δείχνει κάποια συνενόηση η μου φαίνεται;

Αυτό ακριβώς
Γιωργο το κυνηγι δεν θα μας το εκοβε κανενας Κουλης η Σκορδαλιας αυτοι ειναι περαστικοι
αν η Ηγεσια μας ειχε τα απιδια να τριξει τα δοντια και να υπερασπιστει μεχρι στο τελος τα δικαιωματα μας
Με διαδικτιακες μαλ@κιες και βιντεο για Καραουλια και Σουρμενα
δεν σωνετε η κατασταση
Ας παραιτηθουν επιτελους πλεον ειναι επικινδυνοι για την κυνηγετικη οικογενεια
ας δωσουν την θεση τους σε Νεους μη κωλογλυφτες της εξουσιας

Η εκωφαντικη σιωπή τους πλέον είναι πολύ ύποπτη. Ίσως γινουν λαλίστατοι όταν και αν έρθει η ώρα να μας ζητήσουν να βγάλουμε άδεια. Μην γελιόμαστε ομως. Το κυνήγι όπως το ξέραμε τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο, βασιζόταν στις μελέτες των επιστημονικών συνεργατών της ΚΣΕ. Αυτές έκοβαν τις ορέξεις διαφόρων που το μόνο που παρουσιάζουν είναι άναρθρες κραυγες. Αυτό πρέπει να φυλαχθει ως κόρη οφθαλμού από την κυνηγετική οικογένεια.

Γιωργο το κυνηγι δεν θα μας το εκοβε κανενας Κουλης η Σκορδαλιας αυτοι ειναι περαστικοι
αν η Ηγεσια μας ειχε τα απιδια να τριξει τα δοντια και να υπερασπιστει μεχρι στο τελος τα δικαιωματα μας
Με διαδικτιακες μαλ@κιες και βιντεο για Καραουλια και Σουρμενα
δεν σωνετε η κατασταση
Ας παραιτηθουν επιτελους πλεον ειναι επικινδυνοι για την κυνηγετικη οικογενεια
ας δωσουν την θεση τους σε Νεους μη κωλογλυφτες της εξουσιας
Μίας και η χρονιά χάθηκε πλέον Κώστα θεωρώ ότι το πιο τίμιο που μπορεί να κάνει είναι να παραιτηθεί όπως είπες
Εν μέσω κρίσης το καταλαβαίνω να πει δεν παραιτούμαι γιατί δίνω μάχη αν και όπως έγραψε και ο Παναγιώτης πιο πριν η εξαφάνιση του ειναι ύποπτη
Τώρα όμως εκ του αποτελέσματος ηττήθηκε ασχετος εάν έκανε τα πάντα η όχι πρέπει να το παραδεχθεί και να παραιτηθεί
Και σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο τα τελευταία λόγια του σαν πρόεδρος της ΚΣΕ να είναι ενωτικα και όχι διχαστικα
Καλώς ή κακώς αυτές οι θέσεις έχουν ευθύνες και σκληρή κριτική είτε δικαίως είτε αδίκως έτσι έχουν τα πράγματα

Αυτος ο καποιος ειμαι εγω για να ξερουν τα παιδια που μας διαβαΖουν.....
Ηλία το ξέρω ότι ήσουν εσύ.....απλά δεν υπήρχε λόγος να αναφέρω το όνομα σου μιας και σκοπός μου δεν ήταν να σου την "πω". Απλά βλέπω μια φαγωμαρα στο ότι και αν γίνεται. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να αλλάξουμε τα πράγματα.

Status
Not open for further replies.
Back