Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το παλιό ΚΕΚ γίνεται ΚΕΚΑ μπαίνουν και οι ερασιτέχνες αλιείς στην μάχη. Αν κρίνω απο το πόσοι ΚΣ αντέδρασαν στην απαγόρευση δεν νομίζω οτι ήταν αρκετοί. Κάποιοι κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Ας ψηφίσουμε και μια φορά για την ψυχική μας υγεία, για τον τρόπο ζωής μας. Ας ψηφίσουμε μια φορά χωρίς μετά να βρίζουμε την @@@ρια που κάναμε. Ας δείξουμε επιτέλους πόσοι και ποιοί είμαστε και ότι δεν είμαστε εξωγήινοι και κατσαπλιάδες αυτής της χώρας.

Το παλιό ΚΕΚ γίνεται ΚΕΚΑ μπαίνουν και οι ερασιτέχνες αλιείς στην μάχη. Αν κρίνω απο το πόσοι ΚΣ αντέδρασαν στην απαγόρευση δεν νομίζω οτι ήταν αρκετοί. Κάποιοι κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Ας ψηφίσουμε και μια φορά για την ψυχική μας υγεία, για τον τρόπο ζωής μας. Ας ψηφίσουμε μια φορά χωρίς μετά να βρίζουμε την @@@ρια που κάναμε. Ας δείξουμε επιτέλους πόσοι και ποιοί είμαστε και ότι δεν είμαστε εξωγήινοι και κατσαπλιάδες αυτής της χώρας.
Συμφωνο απολητα αλλα με νεα υλικα τα παλια βγηκαν ληψαν ας πανε σπητι τους ..νεοι ανθρωποι με ορεξη για δουλεια

Οι πιο παλιοί θα θυμούνται τον Θ Κατσίκη που βγήκε βουλευτής με τη Δηανα το1990 και στήριξε τη κυβέρνηση Κ Μητσοτάκη , αυτός ο άνθρωπος λέγανε τότε ότι είχε τη μεγαλύτερη δύναμη να διορίζει ακόμα και από δελφινους της ΝΔ.

Συμφωνο απολητα αλλα με νεα υλικα τα παλια βγηκαν ληψαν ας πανε σπητι τους ..νεοι ανθρωποι με ορεξη για δουλεια
Όλοι χρειάζονται οποίος μπορεί να βοηθήσει για το κοινό καλό ,δεν είναι ώρα για διαλογή.

Ακουσε κανενας Τον οικονομου σημερα το προι στο σκαι κατι ειπε για μειωση του κυνηγιου κατι τετοιο μου ειπε φιλος
Γιατί περίμενες κάτι καλύτερο από εδώ και περα??? Η ερώτηση μου είναι ειλικρινής. Μας έβαλαν χέρι και οι επικεφαλής μας για κάποιο λόγο εξαφανίστηκαν η ότι είπαν το είπαν με άναρθρες κραυγες. Τώρα να περιμένεις μόνο φαπες στα κυνηγετικα. Βλέπεις τι έγινε με τα σκυλιά. Δεν μας κάλεσαν ούτε για να κρατησουν τα προσχήματα. Και ακούω μερικούς να λένε ότι του χρόνου θα είναι όλα καλά και με έκπτωση στα τέλη των αδειών
Αμ δε....

Μεγάλο λάθος έτσι σκεφτόμασταν τόσα χρόνια γι'αυτό καταλήξαμε εδώ.Συμφωνιες κάνεις με αυτούς που θα σου κάνουν τα κέφια ακόμα και με τη ΝΔ αν έχεις δύναμη
Αν ψηφίσεις κάποιον που προεκλογικά θα σου υποσχεθεί ότι θα σε υποστηρίξει μόλις πέσει άλλη γραμμή τελειώνουν τα πάντα ,ότι πάθαμε τώρα.Γιαυτο όλοι ψήφο στο ΚΕΚ μην ξαναπιαστουμε κορόιδα.
Καλα,θα το δεις εκεινη την ωρα.Που περιμενουμε να βγει το ΚΕΚ να σωθουμε.Γελανε τα σκυλια....

Δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα.
Λοιπον,το ΚΕΚ,σαν ενα μονοδιαστατο κομμα που ειναι,δεν θα μπορεσει να προσφερει ιδιαιτερα στο κοινοβουλιο οσο αναφορα το κυνηγι και το ψαρεμα.Το χειροτερο θα ειναι,αν παρεΙ μισο εκατομμυριο ψηφους και μπουν καμποσοι βουλευτες μεσα.Για να επιβιωσουν σαν κομμα,θα πρεπει να κανουν συμπραξη με καποιον και αυτος ο καποιος που θα μας πλησιασει θα ειναι η τοτε κυβερνηση.Αρα αναγκαστηκα,θα παμε με τα νερα της.Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ πανε ΤΩΡΑ τα κομματοσκυλα της ΚΣΕ,απο τους οποιους οι μισοι ειναι πολιτικοποιημενοι με τη ΝΔ,αποδεδειγμενα σε διαφορες θεσεις(εχουν ανεβασει αρθρα και φωτο παιδια απο εδω μεσα,που τους βλεπεις διπλα διπλα με φορεις της ΝΔ σε εκδηλωσεις ασχετες με το κυνηγι).Ειτε βγαλουμε πολλους,ειτε λιγους,δεν θα πρεπει να αναμενουμε κατι.Ειπαμε,οποιος κατσει στο τραπεζι και γευτει την πιτα,αλλαζει τα δεδομενα.Η πολιτικη κωλοτουμπα παει συννεφο.Εχχει αποδειχτει και στην πραξη τοσα χρονια.Μικρα κομματα δεν κανουν σεφτε.Ερχονται και παρερχονται.Στην Ελλαδα μια ζωη,θα εχουμε δικομματισμο οπως φαινεται.Απλα εφυγαν πολλοι απο το τιμιο λαϊκο και ορθοδοξο ΠΑΣΟΚ λογο πεινας και το γυρισαν σε ΣΥΡΙΖΑ.Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.(ειπαμε κομματι απο την πιτα).Εξαιρεση στα μικρα κομματα αποτελει η ΧΑ που καταπολεμηθηκε για τους λογους που ολοι ειδαμε τοσα χρονια και γνωριζουμε.

ΥΓ:Επαναλαμβανω.Δεν κανω προεκλογικη εκστρατεια υπερ του ΣΥΡΙΖΑ.Οπω ειπα,για να δουμε ασπρη μερα,θα πρεπει να φυγει η ΝΔ.( ή εστω αν ξανακυβερνηση με αλλο αρχηγο).Για να γινει αυτο,θα πρεπει να υποστηριχτει το εκαστοτε κομμα που θα ειναι αντιπολιτευση.Τα στοιχεια καλως ή κακως θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον οποιο οντως δεν ειχαμε κανενα θεμα ουτε με ρυθμιοστικες ουτε με παρεμβασεις μεσουσης της κυνηγετικης περιοδου απο "Αγγελετους" κλπ.Αυτη ειναι η αληθεια δυστηχως.Οσο νωριτερα το καταλαβουμε τοσο το καλυτερο.Εγω προσωπικα , δεν θα ψηφισω ΚΕΚ,γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν "εχω λαμβανειν" κατι απο αυτο.
Κατά την γνώμη μου σωστή η προσέγγιση του θέματος κεκ.
Το είχα γράψει και παλιότερα και συμφωνούμε στο ότι αν μπει θα αναγκαστεί να συνεργαστεί και αυτό μόνο κακό είναι και θα μας κάνει περισσότερη ζημιά.
Έχουμε δει τις έχει γίνει με μικρότερα κόμματα που συνεργάστηκαν τι έγινε, αλλά και με το μεγάλο ΠΑΣΟΚ που αναγκάστηκε να συνεργαστεί με τους τωρινούς μπλε.

Γιατί περίμενες κάτι καλύτερο από εδώ και περα??? Η ερώτηση μου είναι ειλικρινής. Μας έβαλαν χέρι και οι επικεφαλής μας για κάποιο λόγο εξαφανίστηκαν η ότι είπαν το είπαν με άναρθρες κραυγες. Τώρα να περιμένεις μόνο φαπες στα κυνηγετικα. Βλέπεις τι έγινε με τα σκυλιά. Δεν μας κάλεσαν ούτε για να κρατησουν τα προσχήματα. Και ακούω μερικούς να λένε ότι του χρόνου θα είναι όλα καλά και με έκπτωση στα τέλη των αδειών
Αμ δε....
Και εγω αυτο φωβαμε...μην κλεμε μαυρο δακρι

Κύριε Παναγιώτη πως είστε τόσο σίγουρος αν μπει το ΚΕΚ στην βουλή ότι το κυνήγι δεν θα κοπεί? Τι είναι αυτό που θα κάνει το ΚΕΚ έναντι άλλου κόμματος με 10 έδρες?
Π.χ ο Βελόπουλος έλεγε συνέχεια να ανοιχτεί το κυνήγι που είναι στην βουλή , δεν είδα όμως να γίνεται κάτι .
Κομματικά δεν τα πάω καλά για αυτό ρωτάω πως το ΚΕΚ επειδή θα είναι στην βουλή και θα λέει το κυνήγι δεν θα κλείσει ενώ όταν βγει κανένας νόμος αν θέλει η κυβέρνηση να περάσει θα το περάσει .
Εξηγήσετε το σκεπτικό σας που θεωρείται απόλυτο ότι το ΚΕΚ θα μας σώσει . Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Πού μπορώ να διαβάσω το πρόγραμμα του ΚΕΚ;
Καμμία απάντηση μέχρι τώρα! Η παλιά ιστοσελίδα νεκρή (η wikipedia την ονομάζει επίσημο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΚ), τα web-αρχεία άδεια, μόνο κάτι φατσαμπουκ αποκαΐδια με αποτυχημένες προσπάθειες σε ευρωεκλογές.

Κι όμως πολλοί συνάδελφοι εδώ στο φόρουμ κόπτονται για το ΚΕΚ. Με ποιά κριτήρια να υποστηρίξω ένα - κατά την γνώμη μου - συντεχνιακό κόμμα; Από την μιά πολλοί από εμάς (στο καφενείο ή στον καναπέ) είμαστε ενάντια στις πελατιακές σχέσεις κομμάτων με ψηφοφόρους, από την άλλη θέλουμε να δημιουργηθεί ακριβώς αυτό που καταστρέφει την δημοκρατία: ένα συντεχνιακό κόμμα!

Και με ποιά κριτήρια θα το ψηφίσω; Επειδή κάποιος μου λέει θα σας φτιάξω γέφυρες και επειδή δεν έχετε ποτάμια για τις γέφυρες θα σας φτιάξω και ποτάμια;
Ή επειδή περιμένω κάποιο ρουσφετάκι, αν εκλεγεί ο γνωστός μου και αν, αφου εκλεγεί, θυμηθεί την υπόσχεσή του;

Με αυτό το σκεπτικό της συντεχνίας και της πελατιακής σχέσης των πολιτικών έχει καταστραφεί η Ελλάδα.

Νομίζω υπάρχουν πολύ καλύτεροι και αποδοτικότεροι τρόποι να ακουστούν και ικανοποιηθούν τα θέματα των κυνηγών από την δημιουργία κόμματος.

Το ερώτημά μου παραμένει: Πού είναι το καταστατικό ίδρυσης και το προγραμμα του ΚΕΚ;

Κύριε Παναγιώτη πως είστε τόσο σίγουρος αν μπει το ΚΕΚ στην βουλή ότι το κυνήγι δεν θα κοπεί? Τι είναι αυτό που θα κάνει το ΚΕΚ έναντι άλλου κόμματος με 10 έδρες?
Π.χ ο Βελόπουλος έλεγε συνέχεια να ανοιχτεί το κυνήγι που είναι στην βουλή , δεν είδα όμως να γίνεται κάτι .
Κομματικά δεν τα πάω καλά για αυτό ρωτάω πως το ΚΕΚ επειδή θα είναι στην βουλή και θα λέει το κυνήγι δεν θα κλείσει ενώ όταν βγει κανένας νόμος αν θέλει η κυβέρνηση να περάσει θα το περάσει .
Εξηγήσετε το σκεπτικό σας που θεωρείται απόλυτο ότι το ΚΕΚ θα μας σώσει . Ευχαριστώ
Τώρα ζητάς ακρόαση και δε σε δέχονται καν. Όταν η Ν.Δ ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα είναι κάτω από 30 τοις εκατό με το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις δεύτερες εκλογές και όχι με την απλή αναλογική που θα γίνουν οι πρώτες θα χρειάζονται 3 η πιθανό και 4 κόμματα να σχηματιστεί κυβέρνηση. Εμείς θα έχουμε και το πεπόνι και το μαχαίρι. Επιπλέον θα ακούγετε η φωνή μας στα κανάλια και σε όλα τα ΜΜΕ από τους βουλευτές μας και δε θα βγαίνει το κάθε κωλοπαιδο δημοσιογράφος π.χ Ευαγγελάτος να μας ρίχνει λάσπη όπως έγινε πρόσφατα. Θα είμαστε πλέον στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και όχι στην απέξω. Η κοινωνίες τον ισχυρό τον σέβονται τον ανυσχηρο του ρίχνουν μια κλωτσιά στο χαντάκι. Δε μπορώ να γράψω κάτι άλλο γιατί είναι χιλιάδες οι λόγοι. Βάλε μόνος σου το μυαλό σου να σκεφτεί. Εγώ είπα 12 ψήφους που μπορώ όλοι στο ΚΕΚ. Οι ψεύτες πολιτικοί ΜΑΥΡΟ. Και ΔΑΓΚΩΤΟ.

Τώρα ζητάς ακρόαση και δε σε δέχονται καν. Όταν η Ν.Δ ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα είναι κάτω από 30 τοις εκατό με το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις δεύτερες εκλογές και όχι με την απλή αναλογική που θα γίνουν οι πρώτες θα χρειάζονται 3 η πιθανό και 4 κόμματα να σχηματιστεί κυβέρνηση. Εμείς θα έχουμε και το πεπόνι και το μαχαίρι. Επιπλέον θα ακούγετε η φωνή μας στα κανάλια και σε όλα τα ΜΜΕ από τους βουλευτές μας και δε θα βγαίνει το κάθε κωλοπαιδο δημοσιογράφος π.χ Ευαγγελάτος να μας ρίχνει λάσπη όπως έγινε πρόσφατα. Θα είμαστε πλέον στα κέντρα λήψεως αποφάσεων και όχι στην απέξω. Η κοινωνίες τον ισχυρό τον σέβονται τον ανυσχηρο του ρίχνουν μια κλωτσιά στο χαντάκι. Δε μπορώ να γράψω κάτι άλλο γιατί είναι χιλιάδες οι λόγοι. Βάλε μόνος σου το μυαλό σου να σκεφτεί. Εγώ είπα 12 ψήφους που μπορώ όλοι στο ΚΕΚ. Οι ψεύτες πολιτικοί ΜΑΥΡΟ. Και ΔΑΓΚΩΤΟ.
Πρώτη και βασική προϋπόθεση: να μπεί το κόμμα στην Βουλή
Δεύτερη βασική προϋπόθεση: να δημιουργηθεί ο συσχετισμός κομμάτων που επιθυμούμε, όταν το επιθυμούμε (δηλ. κάποτε στο απώτερο μέλλον?)
Τριτη βασική προϋπόθεση: να έχουν ήθος και ηθικό σθένος όλοι οι βουλευτές του κόμματος - θυμάστε τους βολευτές του Καμμένου;!
Τέταρτη βασική προϋπόθ....
...
Ν βασική προϋπόθεση: ...

Καλα,θα το δεις εκεινη την ωρα.Που περιμενουμε να βγει το ΚΕΚ να σωθουμε.Γελανε τα σκυλια....
Φίλε μου το έργο με τους μεμονωμένους φίλους βουλευτες του κυνηγιού σε διάφορα κόμματα το είδαμε, ότι και αν έλεγαν μέσα στη βουλή με στοιχεία με το τι γίνεται στις άλλες χώρεςτα έγραψε ο Σκορδαλιάς στα π@π@ρια του.Μονο με ισχυρή φωνή στη βουλή θα μπορέσουμε να σταματήσουμε τον κατήφορο.Οσο για το αν θα μπορούμε να σταθούμε στα άλλα θέματα της χώρας, είδαμε και τους βουλευτές καριέρας τύπου Χρυσοχοιδη που υπόγραψαν το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσουν.

Παναγή καλησπέρα.
Είμαι ο Αγγελος από Θεσσαλονίκη αν θυμασαι.
Έχουμε μιλήσει και έχουμε κοινό χαρακτηριστικο την ορμυλια.
Χαλάρωσε λιγο και ηρέμησε και θα δεις πως δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι τα πράγματα.
Αν μπούμε θα μας χρησιμοποιήσουν θα μας εκμεταλλευτούν και θα μας πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες.
Θέλουμε δυνατή και όσο το δυνατόν αδέσμευτη κσε και εξωστρέφεια των δραστηριοτήτων μας και κοινοποίηση στον απλό λαό τι είναι κυνήγι και τι προσφέρει.
Όπου κι αν συμμετέχουμε σε δράσεις πρέπει το κάνουμε γνωστό και εμφανές.
Όπως και να το διαφημίζουμε.
Δεν γίνεται να προσφέρεις σε δασοπροστασία με οχήματα προσωπικό και αλλά μέσα και να μην το ξέρει κανείς.
Να το δείχνουμε και να απαιτούμε την αναγνώριση δημοσίως από τους φορείς που οφελουνται.
Σκέψου λίγο πιο πρακτικά και θα δεις ότι δεν μας συμφέρει να μπλέξουμε με τα λαμογια.
Θα μας ζημιωσει.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Και ένα τελευταίο.
Δεν είπαμε πως δεν θα βοηθήσουμε το κεκ απλά λέμε ή μάλλον λέω πως δεν μας συμφέρει.
Μην επιτίθεσαι σε αυτούς που έχουν άλλοι γνώμη.
Έτσι κάνεις αυτό που θέλουν οι κυβερνώντες.
Να φαγωθούμε και να διασπαστουμε.

Αν καταλάβατε καλά έχει αρχίσει ήδη αυτό που επιδίωξαν οι εχθροί του κυνηγίου, η διχόνοια δηλαδή νά μας βάλουν νά σκοτωθουμε μεταξύ μάς. Όποιος έχει επιχειρήματα να τα προβαλει χωρίς νά διχάζει και να οξύνει τα πράγματα. Γνώμη μου είναι στα υπέρ η επανίδρυση του κόμματος και όπως ακουω από ανθρώπους Αφθαρτους, επίσης το σίγουρο είναι ότι φωνή μέσα στο Κοινοβούλιο θα είναι ότι καλύτερο γιατί θά τήν ακουει όλοι η Ελλάδα. Εχω και εγώ κάποια ερωτήματα αλλά δεν θα σταθούν εμπόδιο για την στήριξη του κόμματος. Όπως και να έχει μην κάνουμε το χατίρι τον εχθρών μας γιατί μόνο αυτοί γελάνε με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.

Καμμία απάντηση μέχρι τώρα! Η παλιά ιστοσελίδα νεκρή (η wikipedia την ονομάζει επίσημο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΚ), τα web-αρχεία άδεια, μόνο κάτι φατσαμπουκ αποκαΐδια με αποτυχημένες προσπάθειες σε ευρωεκλογές.

Κι όμως πολλοί συνάδελφοι εδώ στο φόρουμ κόπτονται για το ΚΕΚ. Με ποιά κριτήρια να υποστηρίξω ένα - κατά την γνώμη μου - συντεχνιακό κόμμα; Από την μιά πολλοί από εμάς (στο καφενείο ή στον καναπέ) είμαστε ενάντια στις πελατιακές σχέσεις κομμάτων με ψηφοφόρους, από την άλλη θέλουμε να δημιουργηθεί ακριβώς αυτό που καταστρέφει την δημοκρατία: ένα συντεχνιακό κόμμα!

Και με ποιά κριτήρια θα το ψηφίσω; Επειδή κάποιος μου λέει θα σας φτιάξω γέφυρες και επειδή δεν έχετε ποτάμια για τις γέφυρες θα σας φτιάξω και ποτάμια;
Ή επειδή περιμένω κάποιο ρουσφετάκι, αν εκλεγεί ο γνωστός μου και αν, αφου εκλεγεί, θυμηθεί την υπόσχεσή του;

Με αυτό το σκεπτικό της συντεχνίας και της πελατιακής σχέσης των πολιτικών έχει καταστραφεί η Ελλάδα.

Νομίζω υπάρχουν πολύ καλύτεροι και αποδοτικότεροι τρόποι να ακουστούν και ικανοποιηθούν τα θέματα των κυνηγών από την δημιουργία κόμματος.

Το ερώτημά μου παραμένει: Πού είναι το καταστατικό ίδρυσης και το προγραμμα του ΚΕΚ;
Ίσως γιατί όλοι οι άλλοι είναι αντικυνηγοι;

Παναγή καλησπέρα.
Χαλάρωσε λιγο και ηρέμησε και θα δεις πως δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι τα πράγματα.
Αν μπούμε θα μας χρησιμοποιήσουν θα μας εκμεταλλευτούν και θα μας πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες.
Θέλουμε δυνατή και όσο το δυνατόν αδέσμευτη κσε και εξωστρέφεια των δραστηριοτήτων μας και κοινοποίηση στον απλό λαό τι είναι κυνήγι και τι προσφέρει.
Δεν γίνεται να προσφέρεις σε δασοπροστασία με οχήματα προσωπικό και αλλά μέσα και να μην το ξέρει κανείς.
Να το δείχνουμε και να απαιτούμε την αναγνώριση δημοσίως από τους φορείς που οφελουνται.
Σκέψου λίγο πιο πρακτικά και θα δεις ότι δεν μας συμφέρει να μπλέξουμε με τα λαμογια.
Θα μας ζημιωσει.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Και ένα τελευταίο.
Δεν είπαμε πως δεν θα βοηθήσουμε το κεκ απλά λέμε ή μάλλον λέω πως δεν μας συμφέρει.
Κάνεις δεν σε πατάει αν έχει την ανάγκη σου . Άλλο αν πουληθεις.Ο Καμμένος στήριξε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ποιός θα το πίστευε για πέντε χρόνια,του Καμμένου του έγιναν ότι ζήτησε για να στηρίξει.Γιαυτο δεν πρέπει να χαθεί ούτε ψήφος καταλάβετε το.

Παναγή καλησπέρα.
Θα μας ζημιωσει.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Και ένα τελευταίο.
Γεια σου Άγγελε. Ελπίζω να είσαι καλά. Άσε φέτος τα κρεμάσαμε...πιστεύω φέτος αν ανοίξουν το τρυγονι να βρεθούμε και από κοντά πάνω να τα πούμε. Με το Μπενελι το μ2 δεν άλλαξα τελικά φλάντζες γιατί άλλαξα φυσίγγια και με τα ροτβαιλ νο7 πήρα πολλά τρυγονια τον Σεπτέμβρη σε πολύ μακρινές αποστάσεις. Θα σε πάρω κάποια στιγμή τηλ. Να είσαι καλά ..

Status
Not open for further replies.
Back