Στην επαρχία μου, Αλμωπια, κάθε χρόνο έρχονται κάποιοι Ιταλοί με σκύλους και γεράκια και προφανώς με την κάλυψη, όχι απλά ανοχή κάποιων, κυνηγάνε πέρδικες στην απαγορευμένη περιοχή Τζενας- Πινοβου.
Στην Αλβανία,ένας από τους κύριους λόγους που απαγορεύτηκε το κυνήγι, ήταν οι Ιταλοί.Στην επαρχία μου, Αλμωπια, κάθε χρόνο έρχονται κάποιοι Ιταλοί με σκύλους και γεράκια και προφανώς με την κάλυψη, όχι απλά ανοχή κάποιων, κυνηγάνε πέρδικες στην απαγορευμένη περιοχή Τζενας- Πινοβου.
Εαν θελει να ειναι αντρας θα σου απαντησει με τρεις λεξεις και θα πει ολη την αληθεια πισω απο τηλις μαλακιες που πουλα -γραφει σκοπιμα και οχι χωρις δολο εναντιων μαςΜε έτρωγε.Δεν μπορούσα να μην απαντήσω.
Δεν έχω Facebook όμως βρήκα το προφίλ του, στο messenger.
Ακολουθεί, το μήνυμα, που του έστειλα.
Καλησπέρα.Αφορμή για το μήνυμα που ακολουθεί,είναι η ανάρτηση σου,κατά του κυνηγίου.
Ξέρεις,το να προσπαθείς να επιβάλλεις την ιδεοληψία σου,και μάλιστα,με λογικοφανή-κάλπικα επιχειρήματα,δεν είναι κι ότι πιό έντιμο.
Πές λοιπόν στους διαδικτυακούς σου φίλους,που χαρακτηρίζουν συλλήβδην τους κυνηγούς, αμόρφωτους οπλοφόρους,αν τους λέει κάτι το όνομα Aldo Leopold...Δεν ξέρω αν λέει και σ'εσένα ή σκοπίμως αποσιωπάται, επειδή ήταν πρωτίστως:Κυνηγός!
Ο Aldo Leopold ήταν ο "Πατριάρχης"της διαχείρισης,της άγριας ζωής.Οικολόγος, με όλη την έννοια της λέξης.
Μελετήστε τον λοιπόν κι εσύ και οι φίλοι σου.Ελπίζω κάτι να πάρετε...
Σου παραθέτω το link:https://kynigetikes.selides.org/index.php?option=com_content&view=article&id=370&Itemid=41/
Και πού'σαι...Όταν έμαθα για τον παγετό που έρχεται,πήρα δέκα τσουβάλια καλαμπόκι,για να τα ρίξω στις πέρδικες στην Πεντέλη.Όπως θα γνωρίζεις το κυνήγι εκεί απαγορεύεται,δεν μπορείτε να μου προσάψετε,δόλο...
Είμαι σίγουρος, ότι θα συναντήσω πολλούς από τους δικούς σου,να κάνουν το ίδιο...
Αν και μάλλον, θα προτιμήσουν να καθίσουν στο σπίτι τους,βρίζοντας τους φονιάδες Κυνηγούς,στο Facebook,σκεπασμένοι με ένα οικολογικότατο πάπλωμα,από πούπουλα χήνας...
Υ.Γ1 Καμιά αναφορά στο κείμενό σου, για τις ανεμογεννήτριες,τα φωτοβολταϊκά και γενικότερα την "Πράσινη Ανάπτυξη".
Υ.Γ2 Το κυνήγι, δέν είναι χόμπυ.
Τι να πεί κανένας.
Τι να υποθέσεις...? Τι να πω....
Δραματικό, και δε μοιάζει για ατύχημα.Τι να υποθέσεις...? Τι να πω....![]()
Σύμφωνα με αυτό που λέει ο διασώστης για αυτοκτονία μοιάζει...Τι να υποθέσεις...? Τι να πω....![]()
Δεν μάς έφταναν οι δικοί μας εξολοθρευτές τώρα έχουμε και εισαγόμενους
Και εγώ δεν το γνωρίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιό αυστηρές οι διαδικασίες και οι προϋποθέσειςΑυτό πάλι ρε Γιώργο, χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν επιτρέπει το κυνήγι σε πολίτες άλλης χώρας με συνοπτικές διαδικασίες όπως εδώ. Αντίθετα κάποιες δεν το επιτρέπουν καθόλου. Έχω την υποψία πως και εδώ η ΚΣΕ το βουλώνει για τα ψίχουλα που της αναλογούν, μακάρι να έχω άδικο γιατί πρόκειται για κατάχρηση. Ειδικα η Ιταλία έχει ένα σύστημα πολύ απαγορευτικό για εμάς.
Η φάση είναι που μας παραμυθιάζουν με τα βιντεάκια και αλλα "πιασάρικα" και λέμέ...τι επίπεδο!!!
Ναι!!! Σίγουρα!!!....μόλις το πάρουν είδηση οι δικοί μας θα γίνει χαμός!!!
Να είσαι σίγουρος,ότι το ξέρουν ήδη.Ναι!!! Σίγουρα!!!....μόλις το πάρουν είδηση οι δικοί μας θα γίνει χαμός!!!![]()
Να είναι καλά οι συνάδελφοι μας που για ένα πενηνταρικακη τους πήγανε στα κοτέτσια και στα καρτερια