Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί πρέπει και όχι εκεί που δεν πρέπει.
Την ευθύνη 100% της απαγόρευσης την φέρει μια μεγάλη μερίδα κυνηγών που γέμισαν το διαδίκτυο και συγκεκριμένα το FB με αμέτρητες φωτογραφίες θηραμάτων με φόντο τα χιόνια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που χιονίζει στην Ελλάδα , όσο κι αν ήταν ακραία τα φαινόμενα αυτή την φορά , ποτέ όμως δεν υπήρξε καθολική απαγόρευση .
Τι συνέβη τώρα και είχαμε αυτή την απαγόρευση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μπορώ απλά να φανταστώ την απίστευτη πίεση που δέχθηκε ο Φάμελος και γενικά το Υπουργείο από τους "προστάτες" της πανίδας, δείχνοντας του φωτογραφίες με τεράστιο αριθμό σκοτωμένων θηραμάτων και δίπλα ηλίθιες φάτσες όλο καμάρι να ποζάρουν χωμένοι οι μισοί μέσα στα χιόνια.

Last edited:
Τι ειναι αυτο πάλη σημερα μασ ενημερωσαν για την απαγόρευση που ειναι η K.Σ.Ε με τουσ ιδικουσ που εχει να προβλεψει τα γεγονότα. για τα μπαζα όλοι τα εχω πάρει πολυ άσχημα σταματαο εδω για τη θα πω πολλά που δεν Πρέπει .fiurius.

Ρε σεις αφου ηδη απαγορευεται στα χιονισμενα. Τι βγαινει και απαγορευει ο υπουργος, τα αυτονοητα; Σε περιοχες με ηρεμο καιρο και οχι χιονια τι νοημα εχει η απαγορευση; Η απαγορευση ηταν κυριως λογω των βλαμμενων στο FB, και ηταν πιεση στρατηγικη των οικολογων. Ειτε γινοταν η απαγορευση ειτε οχι, θα εβρισκαν πατημα να στηλιτευσουν την αρνηση των κυνηγων. Η ομοσπονδια επρεπε να προλαβει εξελιξεις και να ζητησει την απαγορευση ή αυτοσυγκρατηση απο τους κυνηγους. Ετσι δε θα εδινε επιχειρημα στην αλλη πλευρα

που ειναι ο παπαδοδημας οεο???????????????????/
Albert_Einstein_.jpg

γράφει την θεωρία...
σχετικότητας ή μη ...

συγνώμη ... να πω και εγώ την βλακεία μου ..
Όλοι αυτοί οι βλαμμενει στο FB γιατί δεν διώκονται από τις αρχές ? γιατί δεν εχει γίνει ακόμα κατάσχεση του εξοπλισμού τους ?
ασκούν παράνομες δραστηριότητες ... σωστά ?
και μην μου πείτε για προσωπικά δεδομένα , μονοί τούς αναρτούν τα προσωπικά τούς στοιχεία ... και τέλος πάντων μια εντολή εισαγγελέα ειναι και όλα μπορούν να γίνουν.
για τον εισαγγελέα πάντως θα μπορούσε να ζητήσει να παρέμβει η ομοσπονδία... λεω εγώ!

συγνώμη ... να πω και εγώ την βλακεία μου ..
Όλοι αυτοί οι βλαμμενει στο FB γιατί δεν διώκονται από τις αρχές ? γιατί δεν εχει γίνει ακόμα κατάσχεση του εξοπλισμού τους ?
ασκούν παράνομες δραστηριότητες ... σωστά ?
και μην μου πείτε για προσωπικά δεδομένα , μονοί τούς αναρτούν τα προσωπικά τούς στοιχεία ... και τέλος πάντων μια εντολή εισαγγελέα ειναι και όλα μπορούν να γίνουν.
για τον εισαγγελέα πάντως θα μπορούσε να ζητήσει να παρέμβει η ομοσπονδία... λεω εγώ!

Ευτυχώς ή δυστυχώς, μια φωτό δεν μπορεί να είναι 100% αξιόπιστο στοιχείο για να στηριχθεί μια μήνυση !

με δυο μηνες που κυνηγας δεν μπορεις να εχεις μια γενικη αποψη το τι παιζει στο κυνηγι απο θεμα τι πρεπει και τι οχι ,,,φυσικα και θα εχεις αποψη και θα την πεις αλλα δεν σημαινει οτι θα ειναι και η σωστη ,,,,, και οσο για τους νομους μην κοιτας το κυνηγι για να καταλαβεις τι γινετε με τους νομους κοιτα λιγο και την καθημερινοτιτα σε αυτα που πληρωνεις για να δεις ποσο σωστη ειναι και οι νομοι εκει και θα καταλαβεις !!!
και οσο για τους παγετους κ.λ.π παλι δεν ξες τι σημαινει υδροβιο και αναφερομαι για τα υδροβια γιατι αυτα γνωριζω και μιλω πιστεψεμε δεν καταλαβαινουν τιποτα στην ουσια απλα στο χιονι μονο οχι στον παγετο ειναι ευαλωτα γιατι ειναι ποιο δυσκολη ευρεση τροφης που τα οδηγει κατα μαζικα στα χωραφια και σε συγκεκριμενα μεροι η πορειες ,, μεχρι εκει,,,, και να σου πω και κατι χεστηκε το παπι αν δεν βγει για φαει στον καμπο και στην θαλασσα στης ακρες θα βρει και δοξα τον θεο εχει πολλα απαγορευμενα να βρει να τα κανει ολααααα !!! τα παπια και τα γενικα τα υδροβια δεν μασαν απο τετοια εχουν επιβιωσει απο αλες πολυ ποιο δυσκολες καταστασεις απο αυτες της χωρας μας και ειμαστε και φουλ στα απαγορευμενα μεροι για να φαν και πιουν με την υσηχια τους και μην ξεχνας οτι αυτα τα πουλια το 80/100 τρεφονται το βραδυ που δεν παει σχεδον κανεις για κυνηγι !! και εχι ακομα απειρα που δεν θελω τωρα να γραφω μια ωρα για το συγκεκριμενο θεμα !!!!
10000like ρε Πανο

Γ Ρουμελιώτης: Συμφωνούμε με την προσωρινή απαγόρευση κυνηγίου λογω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Ο κ Γιώργος Ρουμελιώτης: Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και μέλος της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και Γ ΚΟΠ δήλωσε :

Παρά τις όποιες επιφυλάξεις που μπορεί να έχουμε για την ολική απαγόρευση του κυνηγίου για μία εβδομάδα συμφωνούμε απόλυτα ότι είναι ένα μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση για την προστασία των θηραμάτων και ήταν κάτι που οι ίδιοι κυνηγοί το ζητήσαμε από το αρμόδιο Υπουργείο και χαιρόμαστε που εισακουστήκαμε. Εφόσον αλλάξουν και βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και δεν θα υπάρχει κίνδυνος για τα θηράματα θα ζητήσουμε την επανεξέταση των μέτρων απαγόρευσης Όλοι οι κυνηγοί τιμώντας την ιδιότητα μας ως διαχειριστές του οικοσυστήματος συμφωνούμε πως δεν χάθηκε ο κόσμος αν για τρεις μέρες δεν κυνηγήσουμε προκειμένου να προσφέρουμε στα ταλαιπωρημένα και ευάλωτα θηράματα, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, την προστασία που επιβάλλεται.

ΣΧΟΛΙΟ: kynoclub.gr Μπράβο κ Ρουμελιώτη! Επί τέλους μια κυνηγετική φωνή που την χαρακτηρίζει ορθολογιστική σκέψη και μετριοπάθει.
ωραιοσ μου αρεσησ να σε χερονται.buy buy..pop.

Last edited by a moderator:
Να σου κανει τι ο Παπαδοδημας βρε Ευριπιδη; Οταν μοναχοι μας βγαζουμε τα ματια μας, και μαλιστα βαζουμε και φωτογραφιες για να μας πουνε μπραβο. Αν ο κυνηγος δεν κανει κρατει οταν βλεπει οτι το θηραμα ειναι ανημπορο, και διατυμπανιζει πως το τσακισε, τι θες να σου κανει ο Παπαδοδημας;
Συμφωνω Βικτωρα πρεπει να δειξουμε συνεση αυτοσυγκρατηση και διακριση σε συτα που κανουμε και λεμε και προπαντος συτα που δειχνουμε !!

Την μ@@@@κια στο κεφάλι αυτών που ανεβάζουν τις απαράδεκτες φωτογραφίες στο fb πληρώνουμε όλοι μας παιδιά που αν τολμήσεις διακριτικά να τους πεις πως δεν είναι σωστό στην πέφτουν κανονικά.ΤΙ ζόρι τραβάς ρε φίλε?ζηλεύεις? Είναι θέμα παιδείας απο ενα σημείο και μετά. Εγώ περίμενα πως και πως να φύγει το χιόνι να κυνηγήσουμε νόμιμα κάποιοι άλλοι πήγαν και τα έκαψαν και ανέβασαν τις εκατόμβες στο διαδίκτυο κα την πληρώνουμε εμείς τώρα που πάμε με το σταυρό στο χέρι
Σωστος !!!
Πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι το κυνηγι δεν ειναι..ΣΚΟΡ !! ...Αλλιως θα ηταν αθλημα !!

Σωστος !!!
Πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι το κυνηγι δεν ειναι..ΣΚΟΡ !! ...Αλλιως θα ηταν αθλημα !!
αργυρη επρεπε να σ εχω εδω.για την πλειοψηφια δυστυχως ειναι σκορ. αν δεν πιανεις παση θυσια εισαι για κλαματα.σαφως και να επεμβει εοσαγγελεας

Νομιζω θα γινω εικονομαχος της υπερβολης....και μαλιστα εδω κσι καιρο εχω γινει μελος σε ομαδα στο fb και βλεποντας τις υπερβολες με τα εκαστοτε " κομαντο "δεν μου εκανε διαθεση να γραψω εκτος απο μια φορα ...θα ξεγραφτω .xm.γατιι τωρα σπαστικα με ολα αυτα

Φίλοι μου, σε όλα υπάρχει ενα όριο... και η κυνηγητική οικογένεια στην οποία και εγώ ανήκω έδειξε πολύ κατώτερη των περιστάσεων... είδα απίστευτες φρικαλεότητες στο FB ... και μου μεταφέρθηκαν από φίλους και γνωστούς ακόμα χειρότερες...ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και χάνουμε το δίκιο μας... αυτό που συνέβαινε τις τελευταίες μέρες δεν ηταν κυνήγι, ήταν κρεατοσυλλογή...και να δείτε οτι οι αναρτήσεις θα συνεχιστούν παρα την απαγόρευση ... και το κυνήγι στην επαρχία επίσης .... και αυτό θα ειναι αρχή για χειρότερα δεινά...
Αποδείξαμε οτι δεν είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε την κατάσταση ... ποιοί Σύλλογοι, ποιά θηροφυλακή, ποιό δασαρχείο ....ποιό μπουρδελοκράτος... είμαστε αστείοι σαν λαός... την ώρα που κάποιοι τάιζαν στο βάλτο τα θηράματα άλλοι βρήκαν ευκαιρία να γεμίσουν τους καταψύκτες τους...
Το Facebook μας κανει τεράστια ζημιά... όσο και αν με ενοχλεί Το καθολικό της απαγόρευσης , συμφωνώ απόλυτα με την λογική της ... και άργησε κιόλας...
Δυστυχώς η βλακεία μερικών είναι ανίκητη... :(

Status
Not open for further replies.
Back