που ειναι ο παπαδοδημας οεο???????????????????/
συγνώμη ... να πω και εγώ την βλακεία μου ..
Όλοι αυτοί οι βλαμμενει στο FB γιατί δεν διώκονται από τις αρχές ? γιατί δεν εχει γίνει ακόμα κατάσχεση του εξοπλισμού τους ?
ασκούν παράνομες δραστηριότητες ... σωστά ?
και μην μου πείτε για προσωπικά δεδομένα , μονοί τούς αναρτούν τα προσωπικά τούς στοιχεία ... και τέλος πάντων μια εντολή εισαγγελέα ειναι και όλα μπορούν να γίνουν.
για τον εισαγγελέα πάντως θα μπορούσε να ζητήσει να παρέμβει η ομοσπονδία... λεω εγώ!
10000like ρε Πανομε δυο μηνες που κυνηγας δεν μπορεις να εχεις μια γενικη αποψη το τι παιζει στο κυνηγι απο θεμα τι πρεπει και τι οχι ,,,φυσικα και θα εχεις αποψη και θα την πεις αλλα δεν σημαινει οτι θα ειναι και η σωστη ,,,,, και οσο για τους νομους μην κοιτας το κυνηγι για να καταλαβεις τι γινετε με τους νομους κοιτα λιγο και την καθημερινοτιτα σε αυτα που πληρωνεις για να δεις ποσο σωστη ειναι και οι νομοι εκει και θα καταλαβεις !!!
και οσο για τους παγετους κ.λ.π παλι δεν ξες τι σημαινει υδροβιο και αναφερομαι για τα υδροβια γιατι αυτα γνωριζω και μιλω πιστεψεμε δεν καταλαβαινουν τιποτα στην ουσια απλα στο χιονι μονο οχι στον παγετο ειναι ευαλωτα γιατι ειναι ποιο δυσκολη ευρεση τροφης που τα οδηγει κατα μαζικα στα χωραφια και σε συγκεκριμενα μεροι η πορειες ,, μεχρι εκει,,,, και να σου πω και κατι χεστηκε το παπι αν δεν βγει για φαει στον καμπο και στην θαλασσα στης ακρες θα βρει και δοξα τον θεο εχει πολλα απαγορευμενα να βρει να τα κανει ολααααα !!! τα παπια και τα γενικα τα υδροβια δεν μασαν απο τετοια εχουν επιβιωσει απο αλες πολυ ποιο δυσκολες καταστασεις απο αυτες της χωρας μας και ειμαστε και φουλ στα απαγορευμενα μεροι για να φαν και πιουν με την υσηχια τους και μην ξεχνας οτι αυτα τα πουλια το 80/100 τρεφονται το βραδυ που δεν παει σχεδον κανεις για κυνηγι !! και εχι ακομα απειρα που δεν θελω τωρα να γραφω μια ωρα για το συγκεκριμενο θεμα !!!!
Συμφωνω Βικτωρα πρεπει να δειξουμε συνεση αυτοσυγκρατηση και διακριση σε συτα που κανουμε και λεμε και προπαντος συτα που δειχνουμε !!Να σου κανει τι ο Παπαδοδημας βρε Ευριπιδη; Οταν μοναχοι μας βγαζουμε τα ματια μας, και μαλιστα βαζουμε και φωτογραφιες για να μας πουνε μπραβο. Αν ο κυνηγος δεν κανει κρατει οταν βλεπει οτι το θηραμα ειναι ανημπορο, και διατυμπανιζει πως το τσακισε, τι θες να σου κανει ο Παπαδοδημας;
Σωστος !!!Την μ@@@@κια στο κεφάλι αυτών που ανεβάζουν τις απαράδεκτες φωτογραφίες στο fb πληρώνουμε όλοι μας παιδιά που αν τολμήσεις διακριτικά να τους πεις πως δεν είναι σωστό στην πέφτουν κανονικά.ΤΙ ζόρι τραβάς ρε φίλε?ζηλεύεις? Είναι θέμα παιδείας απο ενα σημείο και μετά. Εγώ περίμενα πως και πως να φύγει το χιόνι να κυνηγήσουμε νόμιμα κάποιοι άλλοι πήγαν και τα έκαψαν και ανέβασαν τις εκατόμβες στο διαδίκτυο κα την πληρώνουμε εμείς τώρα που πάμε με το σταυρό στο χέρι
αργυρη επρεπε να σ εχω εδω.για την πλειοψηφια δυστυχως ειναι σκορ. αν δεν πιανεις παση θυσια εισαι για κλαματα.σαφως και να επεμβει εοσαγγελεαςΣωστος !!!
Πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι το κυνηγι δεν ειναι..ΣΚΟΡ !! ...Αλλιως θα ηταν αθλημα !!
Σωστος !!!
Πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι το κυνηγι δεν ειναι..ΣΚΟΡ !! ...Αλλιως θα ηταν αθλημα !!
Σωστα. Αλλα να τους κανουμε να λειτουργουν συμμετοχη λοιπον και πιεση.ΟΧΙ!!!!
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!
Τα οργανα ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν και να ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!
Μη μπαινουμε σε τετοια τρυπακια!
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!
Ειδες φιλε βγαζουμε μονοι μας τα ματια μαςαργυρη επρεπε να σ εχω εδω.για την πλειοψηφια δυστυχως ειναι σκορ. αν δεν πιανεις παση θυσια εισαι για κλαματα.σαφως και να επεμβει εοσαγγελεας