Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μια μερα θα την πληρωσουν κανεις δεν την γλυτωνει αν κανει μαλακιες μια θα την πηδηξει 2,3 μετα θα ερθει η ωρα να πληρωσει το τιμημα παντα ετσι γινετε ειναι ο νομος ετσι της φυσης ,,και της ζωης !!!
και εδω σε μας ποιασαν κανα 2 ατομα που κυνηγουσαν τους τα πηραν ολα και τι καναν πηραν και 10 παπια ευκολα γαμησετα πηρε και ο γιαννης καικι μπραβο ειστε οι καλητεροι μαγκες !!! τι να πω ανωφελα πραγματα παπια εχει παντοτε τι αξιζει να ρισκαρεις για κατι τετοιο δεν μπορεσα να το καταλαβω ποτε !!!
για την ποσοτητα το κανουν ??? και την φωτο??? χαζομαρες !!!!!!! αν νωμιζουν οτι κανουν αθλο κανοντας κατι τετοιο να ξερουν οτι κατι ντοπιοι κατι τετοια απλα τα βλεπουν και γελαν τα θεωρουν συνηθησμενα οταν τα υδροβια πεφταν στης αυλες απο τα σπιτια μας αυτοι καναν χιλιομετρα στον εβρο για να τα βρουν και να τα χρυσοπληρωσουν κ.λ.π αλλα......... !!!
αρε ατιμο ιντερνετ που μας καταντησες ,,ολα για την μοστρα !!!
καλα ειμασταν μου φενετε στον κοσμο μας μακρια απο τετοια το καλοκαιρι ψαρεμα και τον χειμωνα κυνηγι και ολα να μενουν μονο στο ντοπιο καφενειο !!!
και οσο για την απαγορευση δεν παν να κανουν στο φιναλε οτι θελουν δεν θα σκασω αλο και με αυτους που στο φιναλε ουτε ξερουν τι σημαινει υδροβιο μεσανυχτα εχουν !!
δοξα τον θεο φετος πηραμε μεχρι τωρα παρα πολλα πουλια και δεν αξιζει ρισκο ανωφελο παρανομιας να εχουμε και τρεχαματα για τα κολοπαπια !!
νααααααααααααααααα αν το ανοιξουν νααααααααααααααααααα και αν δεν το ανοιξουν !!!
απλα μου λειπη ο καφες θα πηγαινω χωρις οπλο οταν στρωσουν οι δρομοι !!!

Το κακό ρε παιδιά με τις απαγορεύσεις είναι, ότι αφορούν τους σωστούς και ευσυνείδητους κυνηγούς, που ούτως η άλλως ή επειδή έχουν υψηλή συναίσθηση του τι σημαίνει ''αειφορία θηράματος'' ή επειδή πειθαρχούν ούτως ή άλλος στους γραπτούς και (κυρίως) στους άγραφους νόμους του κυνηγιού, όταν θα δουν τα θηράματα να βρίσκονται σε δύσκολη θέση θα σταματήσουν από μόνοι τους το κυνήγι...
Νομίζεται ότι οι κατσαπλιάδες και τα ''νούμερα'' που κυνηγούν σε τέτοιες συνθήκες για τα νούμερα και για να απολαμβάνουν τα like από άλλα νούμερα, θα πτοηθούν από απαγορεύσεις και θα σταματήσουν το κυνήγι?
Ούτως ή άλλως με όλες αυτές τις φωτο στο FB μες στην παρανομία κινούνται...
Δυστυχώς θα συνεχίσουν να εκθέτουν τους πραγματικούς κυνηγούς στα μάτια της κοινής γνώμης και να μας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι...

Καλα κανουν γιατι ειμαστε μαλακες!αντι να προστατεψουμε το κυνηγι που βλεπουμε οτι μας χτυπανε απο παντου,εμεις δειχνουμε τον αντρισμο μας με καπο γεματο τσιχλες μπεκατσες φασσες παπια και διακοσσια εκατομμυρια like απο κατω για να τους αποδειξουμε ποσο μαγκες ειναι!

. Διαμαρτυρόμαστε στον ίδιο τον υπουργό Σωκρατη Φαμελλο εδω στο Facebook .Βρίσκουμε εδω https://www.facebook.com/sfamellos/ το προφίλ του και του στέλνουμε μηνυμα . Πάντοτε με ευγένεια ! "Αισθανόμαστε αδικημένοι για ακομα μια φορα σαν κυνηγοι για αυτήν την οψιμη απαγορευση " τιποτε άλλο !

Sorry κιόλας αλλά μέχρι εχτές, αυτό το θέμα με τους "κρεατάδες" δεν μας άγγιζε......γινόταν κάπου αλλού, σε κάποιον άλλο γαλαξία......Εννοώ ότι οι εξελίξεις μας ξεπέρασαν και η πολέμιοι του κυνηγιού είναι ηδη ένα βήμα μπροστά και με τη κοινή γνώμη δική τους.
Αυτή τη διαπίστωση τη κάνω προς γνώσιν και συμμόρφωση......

Θα μπορούσαν τα Ευχολόγια και οι κατάρες να είχαν προηγηθεί της απαγόρευσης, φανταστείτε το κέρδος !

Επειδή με προβλημάτισε τις τελευταίες μέρες αυτός ο χαμός με τις αναρτήσεις φώτο με θηράματα, το έψαξα λίγο και ο Δασικός κώδικας (Ν.Δ 86/1969)
στο Aρθρο 258. - Γενικαί απαγορεύσεις θήρας.Παρ.ε)
Αναφέρει:
Απαγορεύεται η μεταφορά, η έκθεσις εις κοινήν θέαν και ο καθ’ οιονδήποτε τρόπον βασανισμός συλληφθέντων θηραμάτων.

Η ανάρτηση φώτο του θηράματος σε δημόσιο βήμα δε εμπίπτει στην ως άνω διάταξη?

είμαστε αστείοι σαν λαός..
Φιλε χωρις να εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης και χωρις να θελω να το παιξω Ελληναρας,αυτο που γραφεις δεν το δεχομαι σαν Ελληνας...ακου εκει ''ειμαστε αστειοι σα λαος''....δηλαδη εσυ τι εισαι,δεν εισαι Ελληνας.Μπορει να εχεις δικιο για το FB και τις μαλ@κιες που κανουν καποιοι πανω στο κυνηγι αλλα αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενος μας καθως και αλλων παραμετρων,δεν ειμαστε ομως ολοι ιδιοι.Σε καμια περιπτωση εγω δεν νοιωθω ''αστειος'' και δεν μου αρεσει να τσουβαλιαζω ή να τσουβαλιαζομαι.Αυτη ειναι η γνωμη μου και επαναλαμβανω χωρις διαθεση για γκρινιες.

Λεωνίδα, εκτιμώ ο Μένιος γενικεύει για να ενισχύσει λεκτικά, την απογοήτευσή του/μας......
Σαφώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό φαίνεται που τα πληκτρολόγια στο HL έχουν πάρει φωτιά για το σχετικό θέμα !

Το κακό ρε παιδιά με τις απαγορεύσεις είναι, ότι αφορούν τους σωστούς και ευσυνείδητους κυνηγούς, που ούτως η άλλως ή επειδή έχουν υψηλή συναίσθηση του τι σημαίνει ''αειφορία θηράματος'' ή επειδή πειθαρχούν ούτως ή άλλος στους γραπτούς και (κυρίως) στους άγραφους νόμους του κυνηγιού, όταν θα δουν τα θηράματα να βρίσκονται σε δύσκολη θέση θα σταματήσουν από μόνοι τους το κυνήγι...
Νομίζεται ότι οι κατσαπλιάδες και τα ''νούμερα'' που κυνηγούν σε τέτοιες συνθήκες για τα νούμερα και για να απολαμβάνουν τα like από άλλα νούμερα, θα πτοηθούν από απαγορεύσεις και θα σταματήσουν το κυνήγι?
Ούτως ή άλλως με όλες αυτές τις φωτο στο FB μες στην παρανομία κινούνται...
Δυστυχώς θα συνεχίσουν να εκθέτουν τους πραγματικούς κυνηγούς στα μάτια της κοινής γνώμης και να μας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι...
Για τουσ λιγουσ μ........εσ την πληρονουν και η πολλοι η ειναι αυτη ειναι πολύ και εμείς οι λήγει Ρομαντική.xm.

Καλα κανουν γιατι ειμαστε μαλακες!αντι να προστατεψουμε το κυνηγι που βλεπουμε οτι μας χτυπανε απο παντου,εμεις δειχνουμε τον αντρισμο μας με καπο γεματο τσιχλες μπεκατσες φασσες παπια και διακοσσια εκατομμυρια like απο κατω για να τους αποδειξουμε ποσο μαγκες ειναι!
φιλαρακι εν μεροι εχεις δικιο αλλα κοιτα τι γινετε και μιλαμε καθαρα για φορουμ οχι φεις αν και εγω κατα καιρους εκανα χαβα με κατι φιλους αλλα παραπολυ ελαχιστες φωτο στο καλαμπουρι οχι πιος την εχει πιο μεγαλη !!
κοιτα τωρα στο φορουμ που μιλαμε αποκλειστικα πιστευω κυνηγοι αν και αυτο δεν ειναι ετσι ακριβως εχει και κατασκοπους αλλα τωρα τι θα κανουμε θα παιζουμε κρυφτουλι και μυστηκοπαθεια να μην μας δει κανας οικολογος και το πει πουθενα ??? αν ηταν ετσι δεν υπηρχε ο λογος να μιλαμε στα φορουμ ετσι πιστευω!!
δεν γινετε να μιλαω εγω,, και βαζω τον εαυτο μου πρωτο ,, να λεω για τα παπια ετσι για τα παια αλιως και να μην βαζω και μια φωτο η 2-3-4-5-6-7-8-9- και παει λεγοντας φωτο να δει ο φιλος συναδελφος να κανουμε μοχαμπετι γιατι και στο φιναλε θα λεει ο ανθρωπος αυτος μας δουλευει και δεν θα εχει και αδικο ,,απο μπλαμπλα πολυ απο κορμι ομως τιποτα δεν γινετε αυτο !!! εγω κοιτοντας φωτο καταλαβαινω ακριβως για τι μιλαμε απο ολες της αποψεις γενικα για τον καθενα και απο οτι λεει !!!
αν ειναι τοτε να πουν να μην βαζουμε φωτο να απαγορευτουν ,,,,παλιοτερα και στης αρχες που γραφτηκα στο φορουμ ειχα τετοια νοοτροπια να μην βαζω φωτο και να σου πω την αληθεια ποτε δεν ημουν φαν και να φανταστεις ουτε κηνιτο να βγαζει φωτο δεν εχω και βαζω την γυναικα να βγαλει και αυτο το εκανα μετα απο παροτρυσει καποιον φιλων απο το φορουμ να βαζω και καμια φωτο ετσι για το γαμοτο γιατι δεν γινετε μπλααααα μπλααααααα και απο θηραμα αερα σε μια παρεα ολα χρειαζονται ετσι νωμιζω !!!

Βασίλη τα έχουμε ξαναπεί, το πονάει χέρι κόβεις χέρι, τα κωλύματα των κυβερνώντων και το αλάθητο του πάπα που
πιστεύουν ότι έχουν είναι το πρόβλημα. Όχι τα νεύρα μας που τα κάναν κορδέλες πάλι.

Έχουμε κάποιον νομικό στο φόρουμ μας; Κάτι δεν μου κάθεται καλά στο έγγραφο του υπουργού. Μήπως δεν το επεξηγήσαμε σωστά; Για διαβάστε λίγο την τελευταία παράγραφο...
Νομίζω πως είναι ένα κακογραμμένο έγγραφο που χρήζει νομικής ανάλυσης-επεξήγησης.
http://www.ihunt.gr/content/apagore...noyarioy-dekaniki-tis-ornithologikis-o-syriza

Sorry κιόλας αλλά μέχρι εχτές, αυτό το θέμα με τους "κρεατάδες" δεν μας άγγιζε......γινόταν κάπου αλλού, σε κάποιον άλλο γαλαξία......Εννοώ ότι οι εξελίξεις μας ξεπέρασαν και η πολέμιοι του κυνηγιού είναι ηδη ένα βήμα μπροστά και με τη κοινή γνώμη δική τους.
Αυτή τη διαπίστωση τη κάνω προς γνώσιν και συμμόρφωση......

Θα μπορούσαν τα Ευχολόγια και οι κατάρες να είχαν προηγηθεί της απαγόρευσης, φανταστείτε το κέρδος !
Αν δεν κρυβωμασταν ολοι πισω απο το δακλυλο μας ή δεν λεγαμε ωχ βρε αδελφε εγω θα κανω τωρα τον κακο και θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα ? Θα ειμασταν και καλυτερα σε πολλα θεματα !!

Όταν το εικοσάχρονο βγαίνει με την οκτάσφαιρη του λες καλημέρα σε γράφει και σε κοιτάει
Έχουμε κάποιον νομικό στο φόρουμ μας; Κάτι δεν μου κάθεται καλά στο έγγραφο του υπουργού. Μήπως δεν το επεξηγήσαμε σωστά; Για διαβάστε λίγο την τελευταία παράγραφο...
Νομίζω πως είναι ένα κακογραμμένο έγγραφο που χρήζει νομικής ανάλυσης-επεξήγησης.
http://www.ihunt.gr/content/apagore...noyarioy-dekaniki-tis-ornithologikis-o-syriza
Χρήστο καλησπέρα, μέχρι πριν λίγο που μίλησα με την κσε δεν υπήρχε καμία απαγόρευση.Το έγγραφο είναι προτροπή για απαγόρευση
στους αρμόδιους οπου υπάρχει λόγος.

δεν γινετε να μιλαω εγω,, και βαζω τον εαυτο μου πρωτο ,, να λεω για τα παπια ετσι για τα παια αλιως και να μην βαζω και μια φωτο η 2-3-4-5-6-7-8-9- και παει λεγοντας φωτο να δει ο φιλος συναδελφος να κανουμε μοχαμπετι γιατι και στο φιναλε θα λεει ο ανθρωπος αυτος μας δουλευει και δεν θα εχει και αδικο ,,απο μπλαμπλα πολυ απο κορμι ομως τιποτα δεν γινετε αυτο !!! εγω κοιτοντας φωτο καταλαβαινω ακριβως για τι μιλαμε απο ολες της αποψεις γενικα για τον καθενα και απο οτι λεει !!!
Πάνο έχει διαφορά να βάζεις μία φώτο ωραία στημένη όπως π.χ του Αρη απο μερικές που μπαίνουν στο fb π.χ με σχόλια του τύπου: τις λιανισαμε, τους καψαμε τον σπόρο, ρουφιανες φασσες, κτλ.
Ας μην γελιόμαστε εδω δεν είμαστε ούτε παιδάκια, ούτε παίζουμε τις κουμπάρες.Ενήλικες είμαστε και δυστυχώς μαζι με τα ξερά καίγονται και τα χλωρα.
Οσον αφορά την απαγόρευση σε συγκεκριμένα θηράματα, να πώ οτι ξέρω άτομα που πάνε για φασσες μεχρι τέλος φλεβάρη με το πρόσχημα ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΥΝΗΓΆΩ ΜΠΕΚΑΤΣΑ..ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ;;
Αυτο που θέλω να πώ είναι ότι μας αξίζε όλο αυτό γιατί μόνοι μας βγαζουμε τα μάτια μας. Δεν είδα κανέναν οικολόγο να κάνει περιφορά μία μάνα γουρούνα στο καπό με τα μικρά της, κυνηγαραδες είδα, και κόσμο να νιώθει απέχθεια στο θέαμα, ουτε είδα οικολόγο να ριχνει μπεκατσα στο καρτερι, ουτε ειδα οικολογο να χτυπάει πανω απο το όριο θηραματα και εκτος επιτρεπομενου χρονικα διαστηματος.
ΚΑκα τα ψέματα αλλα για να ελεγξεις τη μάζα, παίρνεις καθολικές αποφασεις. ΚΑι φυσικά δεν φταίω εγω σαν τολης 23 χρονών, ούτε η γενια μου που σιγα σιγά γίνεται σαν τα μουτρα των παλαιοτέρων και την εχουν προδικάσει (και οχι μονο κυνηγετικά).
Ας μην κρυβομαστε, οι 250.000 κυνηγοι ,που η ΚΣΕ θα αναφερει οτι συνυσφερουν σε οικονομία κτλ, δεν ειναι όλοι τους κυνηγοι, γιατι απλα το οτι βγαζουν αδεια δε σημαινει οτι ειναι και νομοταγεις. Πολλοί απο αυτούς είναι παρανομοι ,χωρις παιδεία και με νοοτροπία "ΧΩΡΙΟΥ" ..Καποιες καραμελίτσες πρεπει να τις φτησουμε και εμεις..Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Πανο αυτο δεν πάει σε εσενα προσωπικα :) απλα πηρα λίγο φορα..

Last edited by a moderator:

Όταν το εικοσάχρονο βγαίνει με την οκτάσφαιρη του λες καλημέρα σε γράφει και σε κοιτάει

Χρήστο καλησπέρα, μέχρι πριν λίγο που μίλησα με την κσε δεν υπήρχε καμία απαγόρευση.Το έγγραφο είναι προτροπή για απαγόρευση
στους αρμόδιους οπου υπάρχει λόγος.

Άρα δικαίως κάτι δεν μου καθόταν καλά. Ας το ψάξουμε λίγο παραπέρα λοιπόν. Ρωτήστε τους κατά τόπου Κυνηγετικούς Συλλόγους σας

χωρις παιδεία και με νοοτροπία "ΧΩΡΙΟΥ" ..
Αυτός ο συνδυασμός είναι που έχει κανει μεγάλο κακό στον τόπο μας όχι μόνο στην κυνηγετική μας-απο εδώ και πέρα- ζωή αλλά και στην καθημερινότητα μας. Η νοοτροπία ειδικά μας έχει φέρει σε σαν κράτος στην κατάσταση που βιώνουμε τώρα.
Πάντως αν νομίζουν πως με μια απαγόρευση δεν θα βγει κανένας για κυνήγι έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Δυστυχώς, ο κρεατοσυλλέκτης, ο κυνηγαρέος που με την επίδειξη μιας τεράστιας ποσότητας θηραμάτων γεμίζει το εγώ του και ο λαθροθήρας δεν καταλαβαίνουν απο τέτοια. Κατάλαβα πως στο θέμα δεν υπάρχει σωτηρία απο τη στιγμή που όλοι στο χωριό μου λένε, "Γιατί δεν κάθεσαι καρτέρι για καμιά μπεκατσούλα; Να απο κει περνάει το βράδυ.", και απο τη στιμγή που είχα δει Απρίλιο μήνα τύπο με λαγόσκυλο και όπλο ανα χείρας να κυνηγάει σε απαγορευμένο.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back