αυριο θα περιμενουμε καινουργια απόφαση για την εναρξη μεθαυριο η θα κυνηγισουμε κανονικά
Την Πέμπτη χωρισ απόφαση
Ηλία πιστεύω το δεύτερο
Μακάρι παιδιά.....Εφοσον η πρωτη αποφαση περιεχει σαφη χρονικα ορια, τοτε δεν χρειαζεται να βγει νεα αποφαση.
Να περιμένεις Παύλο.....Δηλαδη να παρω το ρισκο να βγαλω εισιτηρια, η να περιμενω την Πεμπτη?
πιστεύω να το δούν σωστά και να μην αρχίσουν τις υπερβολές και τις εύκολες λύσεις π.χ. Εβρος .kkk.
Και 10000 να μαζευτούν δεν έχουν βάρος στο βάρος του χρήματος που εισπράτει η χώρα.
Α μπραβο Νικο..Και 10000 να μαζευτούν δεν έχουν βάρος στο βάρος του χρήματος που εισπράτει η χώρα.
Που πας για κυνηγι ρε φιλαρακι;το προηγούμενο ΣΚ δεν έβαλα 2 φορές καύσιμα, ΔΕΝ πλήρωσα 2χ22ευρώ διόδια, δεν πήρα επιπλέον φυγίγγια, δεν έφαγα τυρόπιττα εκτός Αθηνών, δεν πήρα ψωμί απο τον κυνηγότοπο για το σπίτι............σαν πολλά δεν είναι ?????
Και ποιος σου ειπε οτι εχουμε δημοκρατια;Το κυνήγι ειναι δημοκρατικό μου δικαίωμα κανένας δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει εφόσον πληρώ της προϋποθέσεις του νόμου.
Το φόρουμ το διαβάζουν πολλοί περισσότεροι από τα μέλη. Κυνηγοί, μη κυνηγοί και αντικυνηγοι. Πρέπει να μην το ξεχνάμε αυτό. Ακόμα και λίγους κάφρους να επηρεάσουμε θετικά είναι κέρδος.Βασιλη, ειμαι σιγουρος οτι παραβιαζεις ανοιχτες θυρες. Το σεβασμο προς το θηραμα και τις απαγορευσεις, ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα τουλαχιστον εχει αποδειχθει οτι τον τηρουμε. Οι Ταλιμπαν δυστυχως δεν καταλαβαινουν ουτε απο απαγορευσεις, ουτε απο σεβασμο, και αν μη τι αλλο, δεν φαινεται να εχει τετοιους εδω
Σε καθε περιπτωση ομως, συμφωνω ως προς το σεβασμο