Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να σχολιάσω κάτι άλλο,που έχει γίνει καραμέλα και δεν μπορώ να το ακούω και να το διαβάζω άλλο.
Κυνηγοί διαχειριστές!
Δεν διαφωνώ ότι μέσα από το κυνήγι,γίνεται διαχείριση,αλλά πρωτίστως,είμαστε Κυνηγοί-Θηρευτές.
Το κυνήγι, φέρει αξίες, χιλιάδων ετών.
Άντε γιατί βαρέθηκα.Έχουμε πέσει στην παγίδα των αντικυνηγών.
Διαχειριστές-Αθλητές...
Κυνηγοί ρε!
Σε λίγο θα ξεκινάμε να πάμε για κυνήγι και θα λέμε:Πάω να κάνω διαχείριση!
Διαχείριση πλέον γίνεται μόνο στα γουρούνια μέσω της θήρας
Τα επιβλαβή περιστασιακά και κατά τύχη εάν τους βάλει χέρι κανένας, δεν είναι όπως παλιά

Διαχείριση πλέον γίνεται μόνο στα γουρούνια μέσω της θήρας
Τα επιβλαβή περιστασιακά και κατά τύχη εάν τους βάλει χέρι κανένας, δεν είναι όπως παλιά
Άστο, γιατί σε λίγο, θα χτυπάμε τα κουδούνια,να μαζεύουμε τα κοινόχρηστα...

Μαζί σου...η Αρχή δίνει την κατεύθυνση...
Στην έκθεση είχα την "ευκαιρία" να ρωτήσω 2-3 πράγματα τον πρόεδρο.Δυστυχως μίλαγα σε έναν Δρυίδη που όλο του το ενδιαφέρον είναι τα φρέσκα υλικά για ομελετες.Κυριοι είμεθα ακέφαλοι, σκόρπιοι και εκτεθημενοι.
Στο χωριό μου το λένε καραπουτσαργιο μπουλούκι.

Στην έκθεση είχα την "ευκαιρία" να ρωτήσω 2-3 πράγματα τον πρόεδρο.Δυστυχως μίλαγα σε έναν Δρυίδη που όλο του το ενδιαφέρον είναι τα φρέσκα υλικά για ομελετες.Κυριοι είμεθα ακέφαλοι, σκόρπιοι και εκτεθημενοι.
Δυστυχώς...αυτά είναι τα αποτελέσματα του "κλειστού κλαμπ" της ΚΣΕ...
Το κακό είναι ότι και εμείς...η βάση...κοντόφθαλμα...βολευόμαστε με την κατάσταση...
Που είναι η συμμετοχή μας...
Και μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό όχι για τη μειοψηφία την οποία δεν πρόκειται να της δώσουν χώρο για αλλαγές...

Είσαι προκατηλειμμένος
Στην συνάντηση που είχε ο Μπουμπούκος κατάλαβε πολύ καλά τι του εξήγησε γι'αυτό και δεν έκοψε το ποδήλατο

Το κακό είναι ότι και εμείς...η βάση...κοντόφθαλμα...βολευόμαστε με την κατάσταση...
Και μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό όχι για τη μειοψηφία την οποία δεν πρόκειται να της δώσουν χώρο για αλλαγές...
Προέρχομαι από έναν κυνηγετικό σύλλογο που δεν σηκώνει τηλέφωνα, έχει κλείσει 2 φορές και έχει καταχραστεί ακόμα και τους μεντεσέδες από τις πόρτες.Οταν η ίδια η ΚΣΕ θέλει από κάτω της τέτοια μαγαζάκια δεν πιστεύω ότι θα ιδρώσει το αφτί κανενός.

Κλειστό κλαμπ είναι αλλά ας κάνει και ένα, δυό κινήσεις ουσίας έτσι για το γαμώτο
Κοίτα περίπτωση που έπρεπε η Μπομπολάκη να αρπάξει μήνυση και να δικαιωθούμε πανηγυρικά στο δικαστήριο,και αντί γι'αυτό περιμένουμε την συγνώμη της Μπομπολάκη που δεν θα έρθει ποτέ και στα @ρχιδι@ μας και εάν έρθει
Πάμε στα δικαστήρια να έχουμε μία καταδικαστική απόφαση στα χέρια μας και θα σου πώ εγώ μετά εάν θα βγεί την επόμενη φορά να λέει ότι θέλει η Μπομπολάκη και κάθε Μπομπολάκη
Πρέπει επιτέλους να δείξουμε ότι δεν θα ανεχόμαστε τα πάντα εναντίον μας και ούτε θα το παίζουμε μεγαλόψυχοι περιμένοντας συγνώμες ενώ έχουμε πάθει την ζημιά της συκοφαντίας

https://www.hunters.gr/eidiseis/dia...ntia-kata-ton-kynigon-apo-tin-kyria-bompolaki

Το έχω αναφέρει πολλές φορές
+20€ η άδεια Χ 100.000 = 2.000.000€
Μοιράζονται σε δικηγορικά γραφεία που φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Δεν πρέπει όμως να το λέω αυτό γιατί μερικών τα μυαλά θα πάρουν αέρα και τα λεφτά θα πάνε στο https://prasinotameio.gr/
Και από εκεί κατευθείαν στις ΜΚΟ πχ
https://et.diavgeia.gov.gr/f/prasinotameio
https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΦΓΔ46Ψ844-4Ν2
https://www.ngotoulipa-goulimyi.eu/ = 45.000€

Τα μάτια τα βγάζουμε μόνοι μας !!!

Last edited:
View attachment 72093

Όταν 100 μέλη παίρνουν 45.000€ τα 100.000 μέλη πόσα πρέπει να πάρουν ?
Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα ...
Άλλος πληρώνει και άλλος .sex hard. ...
Ξεκινάμε τον πρώτο Σταθμό Πρώτων Βοηθειών Άγριων Ζώων.Γιατι δεν τα στέλνουν κατευθείαν στη Lambro?

Εάν γινόταν σωστά και όχι άρπα κόλλα καλό θα ήταν
Άν και αμφιβάλλω για το αν θα είχε μεγάλη συμμετοχή, μάλλον όχι.....
Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής.Πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά και σωστά. Αλλά ....αλλά !

Και οι δυο τους, σύμφωνα με το λαϊκό ρητό: "Τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα".
Αυτή η προϋπόθεση πάλι, για να εκδοθεί άδεια θήρας, επιβάλλεται η συμμετοχή σε περιβαλλοντικές εκδηλώσεις, με ξεπερνάει.
Κατι πίνουν ,δεν εξηγείται.

Και οι δυο τους, σύμφωνα με το λαϊκό ρητό: "Τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα".
Αυτή η προϋπόθεση πάλι, για να εκδοθεί άδεια θήρας, επιβάλλεται η συμμετοχή σε περιβαλλοντικές εκδηλώσεις, με ξεπερνάει.
Χρηματοδότηση των "τομαροφιλικών" ΜΚΟ.

Back