Μπράβο...πολύ καλή πρωτοβουλία...
Ε ναι, οχι μόνο ταινιούλες περίεργες και διάβασμα παραμυθιών από drag queen σε νηπιαγωγεία .Μ
Μπράβο...πολύ καλή πρωτοβουλία...
Εκεί πασχουμε...στο να περάσουμε στις νηπιακες-παιδικές ηλικίες ότι το φυσικό περιβάλλον είναι το σπίτι και πρέπει να ζούμε μέσα σε αυτό και από αυτό...
Μόνο τότε θα καταλάβουν ότι η οικολογία είναι συνυφασμένη με τη ζωή στο περιβάλλον και όχι στις επιδοτουμενες ΜΚΟ και θα αλλάξουν οπτική για το κυνήγι...
Άσε τι δείχνουν οι ταινίες και τι έχω δει στα σχολικά βιβλία...Ε ναι, οχι μόνο ταινιούλες περίεργες και διάβασμα παραμυθιών από drag queen σε νηπιαγωγεία .
ειναι σαν να βγαλης εναν απο τη φυλακη,,μετα απο κανα δυο μηνες θα γυριση παλι πισωωω
Το έχουμε σαν δεδομένο ότι ξέρουν τι κάνουν στον Αρκτούρο,τα ίδια και με τους λύκους;;;
Αφού είμαστε χώρα με αρίστους παντού.Το έχουμε σαν δεδομένο ότι ξέρουν τι κάνουν στον Αρκτούρο,τα ίδια και με τους λύκους;;;
Και το ihunt τώρα τί το ενδιαφέρει, αν πρέπει οι καλυβιερηδες να πληρώνουν φόρους ή απλά να αβανταρει τα φασιστόμουτρα;
πληρωμενη καταχωρηση μοιαζειΚαι το ihunt τώρα τί το ενδιαφέρει, αν πρέπει οι καλυβιερηδες να πληρώνουν φόρους ή απλά να αβανταρει τα φασιστόμουτρα;
Γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια των ψαράδων με των κυνηγών εκεί πάνω.Ειδε και ο αυτόφωτος αρθρογράφος φως και μπήκε να γράψει.Προεκλογικα γίνονται όλα οπότε σημειώσατε Χ.Και το ihunt τώρα τί το ενδιαφέρει, αν πρέπει οι καλυβιερηδες να πληρώνουν φόρους ή απλά να αβανταρει τα φασιστόμουτρα;
Τί εννοείς;Ωραία τα λέει ο Γιώργης. Υπάρχουν κι άλλα όμως που δεν ξέρω αν ο Γιώργης τα κάνει, αλλοι γείτονές του τα κάνουν σίγουρα όμως. Κι εκεί αρχίζει και χαλάει το πράγμα ...
Το πώς αντιμετωπίζουν τη νομοθεσία για το κυνήγι και τα τεράστια μαυρα ποσά που εισπράττουν για να μας αφήσουν να κυνηγήσουμε στις "ιδιοκτησίες τους".Τί εννοείς;
Πριν χρόνια μας ζήτησαν εμένα και τους τρεις φίλους μου 1400€ για μια βδομάδα. Μαύρα εννοείται...και αν βγάζουν ενα μεροκάματο ορισμένοι δεν επεσε το κράτος εξω