Τα κατήγγειλες κάπου,αυτά;Το πώς αντιμετωπίζουν τη νομοθεσία για το κυνήγι και τα τεράστια μαυρα ποσά που εισπράττουν για να μας αφήσουν να κυνηγήσουμε στις "ιδιοκτησίες τους".
Τα κατήγγειλες κάπου,αυτά;Το πώς αντιμετωπίζουν τη νομοθεσία για το κυνήγι και τα τεράστια μαυρα ποσά που εισπράττουν για να μας αφήσουν να κυνηγήσουμε στις "ιδιοκτησίες τους".
Όχι αδερφέ.Τα κατήγγειλες κάπου,αυτά;
Αν θές, στείλε ένα μήνυμα, στον Αποστολόπουλο.Όχι αδερφέ.
αν το Ελληνικό κράτος αποφάσιζε βάση αδειών
Νομίζεις...ότι δεν τα ξέρουν.....Ειναι σαν τα χωράφια που νοικιάζονται στο Νεοχώρι,τα Πασχαλινά καρτερια στα νησιά και άλλα πολλά.
Σιγά μην κόβουν και απόδειξη λιανικής στην ταμειακή της καλύβας Δημήτρη.Τα κατήγγειλες κάπου,αυτά;
Διαλέξατε το all inclusive πρόγραμμα γι αυτό, ... ξέρεις ... αστακούς, χαμάμ, ιδιωτική πισίνα, χανουμάκια το βράδυ κτλΠριν χρόνια μας ζήτησαν εμένα και τους τρεις φίλους μου 1400€ για μια βδομάδα. Μαύρα εννοείται.
Μεγάλωσε τα isobox και αύξησε τα κρεβάτια, αμέσως.Πόσοι είσαστε?15... ωραία! Φτιάχνω ένα συγκρότημα από 15 isobox με 2 κρεβάτια το κάθε ένα
Εεε όταν δεν τσιμπάει τίποτα ...βαράμε και κανένα παπί
Ο freddo καπουτσίνο δηλαδής πόσο κοστίζει ;Αυτο μπορεί να πουληθεί σε κανένα άσχετο αλλά ξέρουμε καλύτερα και με ταρίφες τι γίνεται.
Islands πέστα, βρίσκονται στο εξωτερικό.τα Πασχαλινά καρτερια στα νησιά και άλλα πολλά.
Στον Έβρο επίσης γίνονται τα πιο νόμιμα κυνήγια υδροβίων στην Ελλάδα και έξω από αυτή.Με λίγα λόγια αν δεν είχε κυνηγετικό ενδιαφέρον ο Έβρος θα ήταν 3 ψαράδες σε μία καλύβα.
Άρα δεν καταδικάστηκε, αν γίνει το δικαστήριο λεμε τώρα, μετά από τρεις πέντε χρόνια και αν αθωωθεί θα πάρει τα χρηματα του πίσω από το ελληνικό κρατοςΑυτόφωρο για 25 συρματοπαγίδες – Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1000 ευρώ
https://dasarxeio.com/2023/06/09/125986/
Καταδικάστηκε. Γιατί δεν γράφουν το όνομά του?
Οι καλύβες καλά κάνουν και υπάρχουν και ας συνεχίσουν να υπάρχουν.Καλο θα ήταν όταν γράφουμε με τόσο ενθουσιασμό την άποψη μας, να έχουμε κ άποψη οι ίδιοι... Για τις καλύβες του Έβρου μιλάω...
Είναι θλιβερό να μην έχουμε πάει ποτέ, να μην έχουμε φτάσει ούτε μέχρι τις γραμμές του τρένου ενδεχομένως,να μην αντιλαμβανόμαστε το έργο κ την χρησιμότητα της ελληνικής παρουσίας σε έναν τμήμα της χώρας μας που δεν μπορεί να φυλαχθεί από καμία υπηρεσία... Στέκεστε σε ότι ιστορία ασυδοσίας έχετε ακούσει κ αγνοείται όλες τις υπόλοιπες... αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί κ απέτρεψαν δυσάρεστες καταστάσεις πολλές φορές στη διάρκεια των χρόνων... Αλήθεια δεν έχετε ακούσει καμία τέτοια ιστορία? Ασυδοσία υπάρχεις παντού, από τον περιπτερά που βλέπουμε το πρωί, τον πολιτικό, τον προϊστάμενο μας, ακόμα κ από κάποιους συγγενείς μας...
Μην κρίνεται μια συνολική κατάσταση από κάποια ιστορία που έχετε ακούσει...
Πηγαίνετε μια φορά επάνω, μείνετε δύο μέρες σε μια καλύβα, δεν θέλουν όλοι να σάς πιάσουν τον κώλο, υπάρχουν κ πιο φιλότιμοι άνθρωποι, δείτε ότι δείτε κ μετά αποκτήσετε άποψη... είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε πραγματικά... Αν ήμουν πιο κοντά θα πήγαινα επάνω κάθε σαββατοκύριακο χειμώνα καλοκαίρι...
Λέτε αυτές οι καλύβες να ήταν ακόμα στη θέση τους αν δεν επιτελούσαν κάποιο πιο σημαντικό σκοπό από το να πιάσουν τον κώλο στον επισκέπτη κυνηγό η να κάνουν παρανομίες? Ελάτε τώρα... Δέχονται ασταμάτητο πόλεμο από όλες τις οικολογικές οργανώσεις αυτοί οι άνθρωποι, η πολιτεία συνεχίζει να δίνει παρατάσεις... Έτσι τις δίνει? Κάνει χάρη σε κανένα από τους ψαράδες νομίζετε? Κανένας δεν αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος της νομιμοποίησης τους, αλλά κανένας δεν παίρνει κ το ρίσκο της κατεδάφισης τους τόσα χρόνια ... Αναρωτηθείτε μόνοι σας το γιατί...
Τρομάζω για την τύχη μας ειλικρινά μερικές φορές... μην σπιλωνετε ότι δεν έχετε ζήσει...
Δεν είπα ότι τα έβγαλες από το μυαλό σόυ, ξέρω το γίνεται, 1 μήνα το χρόνο στον Έβρο περνάω για διψήφιο αριθμό ετών... Υπάρχουν κ φιλότιμοι άνθρωποι υπάρχουν κ ασύδοτοι... Αλλά τέτοιοι υπάρχουν παντού, δεν γίνεται να κρίνουμε την κατάσταση κ την σπουδαιότητα των καλυβων αυτών μόνο από μια τέτοια εμπειρίαΆρη μας ζήτησαν 50€ τη μέρα. Του λέω λοιπόν άρα 350€ σύνολο και αν θέλει να μου δώσει ένα λογαριασμό να του τα καταθέσω προκαταβολικά. Μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος, θα τα βρούμε από κοντά όταν με το καλό πάμε, και εκεί μου διευκρίνησε ότι εννοεί 50€ τη μέρα ο καθένας.
Από το κεφάλι μου νομίζεις ότι τα βγάζω;
Έχεις πάει?Οι καλύβες καλά κάνουν και υπάρχουν και ας συνεχίσουν να υπάρχουν.
Για άλλα πράγματα μιλάμε που τα ξέρεις πολύ καλά και δεν είναι καλό να αναφερθούν.
Δεν έχουμε ακούσει μόνο "ιστορίες".
Όντως αδερφέ υπάρχει δυστυχώς πολλή εκμετάλευση. Τέλος του 2001 πήγαμε με τον πατέρα μου στο Γκιαούρ Αντά για 3 μέρες(με 2 διανυκτερεύσεις) σε καλύβα. Μας έταξαν πρώτα ''λαγούς με πετραχήλια'', μας πήραν 60.000 δρχ(είχαν αξία τότε) και τελικά δεν τουφεκίσαμε ούτε ένα παπί!!Δικαιολογίες μετά; Παιδαριώδεις. Δεν αξίζει καν να τις γράψω. Απλά γνήσια εκμετάλλευση. Τουλάχιστον εκεί που πήγαμε εμείς. Ίσως άλλοι που νοικιάζουν καλύβες να είναι πιο τίμιοι και ειλικρινείς,τι να πω;Πριν χρόνια μας ζήτησαν εμένα και τους τρεις φίλους μου 1400€ για μια βδομάδα. Μαύρα εννοείται...
Τελικά μείναμε στο Thraci palace, φθηνότερα μας ήρθε. Δεν πήραμε βέβαια τα πουλιά που θα παίρναμε μέσα, απέξω απαγορεύονται τα πλανουρια, οι κραχτες και οι 5αρες, αλλά μια χαρά περάσαμε και πάλι.
Και κυρίως δεν νοιωσαμε μαλάκες που αφήσαμε ένα συμπατριώτη μας να μας ξεζουμίσει εκμεταλλευόμενος το χόμπι μας και πουλώντας μας αέρα στην καταπατημένη περιοχή του.
Μόνοι τους το τρώνε το κεφάλι τους....
Έχω κάνει πολλά πράγματα για τα οποία δεν αισθάνομαι περήφανος.Έχεις πάει?
Αυτό είναι σωστό για εμένα.Ο λόγος της επέμβασης μου είναι να μην υποτιμούμε τη χρησιμότητα των Καλυβών αυτών κ της ανθρώπινης παρουσίας σε ένα τόσο ευαίσθητο γεωγραφικό σημείο..