Εκείνα τα χρόνια ο κυνηγετικός τουρισμός ήταν για πολύ λίγους στην σύγχρονη εποχή τα στάνταρ έχουν αλλάξει, σήμερα βλέπεις πολλούς στενούς αυλούς. ; οι διευρυμένο είναι πλειοψηφία.Είχαν σφιχτό ή ανοιχτό αυλό ?
Εκείνα τα χρόνια ο κυνηγετικός τουρισμός ήταν για πολύ λίγους στην σύγχρονη εποχή τα στάνταρ έχουν αλλάξει, σήμερα βλέπεις πολλούς στενούς αυλούς. ; οι διευρυμένο είναι πλειοψηφία.Είχαν σφιχτό ή ανοιχτό αυλό ?
Κανόνισε ρε ... αν δεν γράφει Palace απ' έξω η παράγκα δεν μπαίνω μέσα.αν θα πλαλαω λεει? απο τις 20 οκτωβρη μεχρι τελος φλεβαρη....,σας εχω surprise για βουλγαρια,ΑΛΕΧ,ε ναι λειπει η μαριω απο το παζαρι? χαρης π,φυσικα ,και gvp 100000 και βαλε!! πληροφοριες εκ του συνεγγυς ...
Παραδουνάβια γαμ_ _ _ α , πολύ ξακουστά !Είχα έναν φίλο που πήγαινε πριν το 90 στον Δούναβη για υδρόβια, από αυτά που έλεγε, εγώ κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να πάρεις όπλο μαζί, οι Ρουμάνες πιάνανε πουλιά στον αέρα.
ησιΠαραδουνάβια γαμ_ _ _ α , πολύ ξακουστά !
η παραγκα...Κανόνισε ρε ... αν δεν γράφει Palace απ' έξω η παράγκα δεν μπαίνω μέσα.
Συμπλήρωσε τα κενά και την έκανες την κρεμάλα
Άστ' ντούα ...
οταν πρωτοπηγα στην λεσνιτσα,ετσι λεγεται το χωριο,καλοκαιρι γυρω στις 30 αυγουστου,το σπιτι ειναι φιλου φτωχαδακι, βουλγαρος,πηγαμε για πετ πε ντεκ,και γουρουνια μερα μεσημερι σε λασπολαλιμνο,ορτυκια βαραγες οσα ηθελες,οσο για τον λακο μεσα ηταν γεματο καθαρα παπια,τα ντουφεκισα με 9 βολα,με ενα ποζε που μου ειχαν δωσει,τοτε ειναι η φωτο,απο αυτες τις μερες,ο βουλγαρος με κοιταζε περιεργα που ασχολιομουν με αυτα τα παλιοπουλα,οταν του ειπα οτι η καυλα μου ειναι φασα και του την εδειξα,ανοιξε ο παραδεισος,ο τοπος ειναι απο τα 3 καλυτερα μερη για φασα σε ολη την βουλγαρια, εκτοτε επισκεπτομαι καθε χρονο την λεσνιτσα τουλαχιστον 2 φορες,βεβαια αυτοι με θεωρουν τρελλο και με κοιταζουν περιεργα που κυνηγαω φασες ενω τα τριχωτα ειναι γυρω μου,πολλαα..ΥΓ φετος θα ερθει ο βουλγαρος εδω για γουρουνια,η βουλγαρια δεν εχει σχεδον καθολου λογω της θανατωσης απο πανωλη.....2ΥΓ.εκει οι φασες με βρισκουν,δεν τις ψαχνω....γαμοπουλο τι τραβαω για σενα...
Εγκρίνεται ...
Παπιά όμως δεν βλέπω και αγχώνομαι.
Δεν ξέρεις τι είναι το ήσι ε ;;;Εννοεί το γ@mήσι που έχεις να φας από σήμερα μέχρι το Σάββατο .
Δημητρη στην κυνηγετική γωνία έγραψα κάτι αν μπορείςΔεν ξέρεις τι είναι το ήσι ε ;;;Εννοεί το γ@mήσι που έχεις να φας από σήμερα μέχρι το Σάββατο .
Tα σακιά με την άμμο μην ξεχάσεις να βάλεις την πόρτα
Όταν βλέπεις ακόμα για πρόεδρο αυτόν που έχει την κόρη του στο κόμμα που πολεμάει με μανια το κυνήγι περιμένεις τίποτα καλό?https://www.ihunt.gr/105427-2/
Τόνισε επίσης ότι η Γ’ ΚΟΠ θα συμπαρασταθεί στους κυνηγούς που θα εκδιωχθούν από τους «ζωόφιλους». Τι εννοεί ο ποιητής ότι τον ρουφήξαμε και για ασπιρίνη θα κάνουν τι? θα πληρώσουν αυτοί τα πρόστιμα ή θα βρουν καλούς δικηγόρους?
ποια είναι η αποκεντρωμενη διοίκηση με τι μέσα κάνει έλεγχο στην κεντρική και ποιος τους αποζημιώνει για τον χρονο τους?https://www.ihunt.gr/105427-2/
Τόνισε επίσης ότι η Γ’ ΚΟΠ θα συμπαρασταθεί στους κυνηγούς που θα εκδιωχθούν από τους «ζωόφιλους». Τι εννοεί ο ποιητής ότι τον ρουφήξαμε και για ασπιρίνη θα κάνουν τι? θα πληρώσουν αυτοί τα πρόστιμα ή θα βρουν καλούς δικηγόρους?
Ποιο κόμμα φίλε μου; Δεν έχω ΙΔΕΑ!Όταν βλέπεις ακόμα για πρόεδρο αυτόν που έχει την κόρη του στο κόμμα που πολεμάει με μανια το κυνήγι περιμένεις τίποτα καλό?
Στο κόμμα που κυβερνάει είναι η κόρη του προέδρου οπότε σιγά μην νοιάστει αυτός για το κυνήγιΠοιο κόμμα φίλε μου; Δεν έχω ΙΔΕΑ!