Κυνηγετικές Ειδήσεις

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από τους όρους χρήσης:

"...
Ειδικότερα:

1. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα..."

https://www.hunterslife.gr/forums/help/terms/
Χρόνια πολλά να είμαστε καλά και χρόνου!!!!!

Με λίγα λόγια Έβρος = τοπική ρεζερβοποίηση του κυνηγιού των υδροβίων, σε εκτάσεις που δεν ανήκουν σε κανέναν, με μαύρα χρήματα και αμφισβητούμενους ή μηδενικούς ελέγχους για τον τρόπο και τα μέσα θήρας.
Αυτά κατακρίνουμε, όχι τις καλύβες, ούτε όλους τους ανθρώπους.
Ορνιθολογική;

διαβαζω τα γραφομενα πολυ προσεκτικα,υπαρχουν 2 οψεις, η καλυβα στο ποταμι σαν υπαρξη και η κυνηγητικη καλυβα,αυτα πρεπει να ξεχωρισουν σιγουρα,η δικη μου παρουσια κακιστη σε 2 τριημερα που πηγα,την πρωτη φορα ριξαμε 3 ντουφεκιες 3 ατομα,πηγαμε και του πουλιου το γαλα στον καλυβιερη,τα οποια εμειναν στην καλυβα,και καλως εμειναν!! αλλα ο καλυβιερης ξυνισε τα μουτρα οταν ειδε τα ουισκυ που πηγαμε,τον ξυνιζαν τα catty shark..κυριολεκτω ,μαλλον ειχε μαθει σε MACALLAN ,GLENFIDDISH,κλπ..και ζητησε για ψαχτηρι 2 ωρων 300 ευρω,η δευτερη πηγα σεπτεμβρη,8 ατομα απο 50 ημερησιως,σε 2 καλυβες που ηταν σαπιες,εβγαιναν σαρανταποδαρουσες σαν χελια μεσα απο τα σαπια σανιδια,αποτελεσματα κυνηγιου?2 καστανιες και 5,6 τουρλια,ολοι μαζι τα 2 3 μερα....τωρα τι εντυπωση να σχηματισω εγω και οι υπολοιποι για τους συμπαθεις καλυβιερηδες,δικο σας συμπερασμα...! και να θυμαστε οτι η καλυτερη διαφημηση η δυσφημηση ειναι το στομα..!!
Σ αυτον πήγατε συστημενοι απο κάποιον που ήξερε την κατάσταση και είχε μείνει ή τον βρήκατε στο ψάξιμο.
Απο περιέργεια κ μόνο το ερώτημα

Ποτέ Έβρος χωρίς κάποιον να ξέρει "τα κόλπα" και να έχει πάει πολλές φορές ... κανόνας.
Και να έρθει και αυτός μαζί για να τρώει αυτός τις κλαπαταριές.

Last edited:
Ε
Θα έρθεις Χαρούλη ?
Η Βουλγαρία πως πάει από τιμές ?
Ξέρει κανένας ?

Θέλω και Σπυράρα μαζί (@STB) χασομέρης θα είναι τέτοια εποχή ή θα πλαλάει για φάσσες.
Εγω με το Σπύρο θα πάμε για τις καριολες εσείς τραβάτε στα πατσατζιδικα ο Μασατζιδικα ήθελα να πω σορυ

Εγω με το Σπύρο θα πάμε για τις καριολες εσείς τραβάτε στα πατσατζιδικα ο Μασατζιδικα ήθελα να πω σορυ

http://terrahunt.net/information.html

Φτερωτά Θηράματα
Πάπια, Χήνα
Περιόδος 01.10 έως 31.01
Τριήμερο κυνήγι με 4 διανυκτερεύσεις 700€
Τετραήμερο κυνήγι με 5 διανυκτερεύσεις 800€
Τα θηράματα χρεώνονται έξτρα:
Πάπια 10€, Χήνα 23€

Στην τιμή περιλαμβάνονται
Συνοδός εντός και εκτός κυνηγίου <<<<<
.sex hard.
λες ????? 🤪

Ακριβοί είναι ...
Άσε πάω δίπλα από το σπίτι μου για γουρούνια ... .big smile.

Φτερωτά Θηράματα
Πάπια, Χήνα
Περιόδος 01.10 έως 31.01
Πάπια 10€, Χήνα 23€

.sex hard.
λες ????? 🤪

Ακριβοί είναι ...
Μεγάλο το πακέτο. Κι αν σου κάτσει και σύνοδος αράπης, γάμησέ τα ! :cool:

Φτερωτά Θηράματα
Πάπια, Χήνα
Περιόδος 01.10 έως 31.01
Πάπια 10€, Χήνα 23€

.sex hard.
λες ????? 🤪

Ακριβοί είναι ...
Σορυ που θα το γράψω με αυτό τον τρόπο να με συμπαθάτε αλλά πλουν τ’πουτσα για σαλάμι

Είχα έναν φίλο που πήγαινε πριν το 90 στον Δούναβη για υδρόβια, από αυτά που έλεγε, εγώ κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να πάρεις όπλο μαζί, οι Ρουμάνες πιάνανε πουλιά στον αέρα.
Είχαν σφιχτό ή ανοιχτό αυλό ?

Θα έρθεις Χαρούλη ?
Η Βουλγαρία πως πάει από τιμές ?
Ξέρει κανένας ?

Θέλω και Σπυράρα μαζί (@STB) χασομέρης θα είναι τέτοια εποχή ή θα πλαλάει στα λαγκάδια για φάσσες.
αν θα πλαλαω λεει? απο τις 20 οκτωβρη μεχρι τελος φλεβαρη....,σας εχω surprise για βουλγαρια,ΑΛΕΧ,ε ναι λειπει η μαριω απο το παζαρι? χαρης π,φυσικα ,και gvp 100000 και βαλε!! πληροφοριες εκ του συνεγγυς ...

Back