ΕτσιOπως γίνεται στον Καναδά σε πιάνει σου κόβει ένα τσουχτερό πρόστιμο,τέτοιο που η κατάσχεση είναι αμελητέα και good travelling.
ΕτσιOπως γίνεται στον Καναδά σε πιάνει σου κόβει ένα τσουχτερό πρόστιμο,τέτοιο που η κατάσχεση είναι αμελητέα και good travelling.
Για ποιά χώρα μιλάς Ηλία?Γιατί ρε ευρι…. Δεν το ήξερες…. Φίλε θα το γραψω ξεκάθαρα η χωρα χρειάζεται αλλαγη
Αυτήν που ζω ρε φίλε !!!! Β. Τουμπερκισταν!!!!!!!Για ποιά χώρα μιλάς Ηλία?
Ανθρωπόμορφα τέρατα !!! Δεν το πηστευω ότι υπάρχουν τέτοια τέρατα… που ζουμε ρε γαμωτο
Προκαλούν για να γίνει καμία μανούρα και να την κάνουν σημαία μετά
...προωθείται η νομοθετική ρύθμιση ούτως ώστε όταν εντοπίζεται πρόσωπο που παρεμποδίζει τη νόμιμη κυνηγετική εξόρμηση να θεωρείται ότι διαπράττει ποινικό αδίκημα.
Ναι στην ΑΛΛΑΓΗ, όχι στην ΕΟΚ! Σύνθημα από τα κυρίαρχα των πρώτων ετών του ΠΑΣΟΚ μετά το 1981...Γιατί ρε ευρι…. Δεν το ήξερες…. Φίλε θα το γραψω ξεκάθαρα η χωρα χρειάζεται αλλαγη
Δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι νεότεροΜε το ζευγάρι στην Εύβοια που είχε επιτεθεί στον παππού και είχε κλέψει το οπλο χωρίς να ξαναβρεθεί τι έγινε?
Σιγά το <δυνατό > χαστούκι, ο μικρός έκανε όπως ο Καραγκούνης στο γήπεδο.Προκαλούν για να γίνει καμία μανούρα και να την κάνουν σημαία μετά
Την έχουν σπουδάσει την προπαγάνδα
Αυτός στην Γερμανία θα την πληρώσει ακριβά την σφαλιάρα που έριξε
https://www.ihunt.gr/germania-sfali...stis-tis-teleytaias-genias-sto-monacho-video/
Χάδι ήταν ... αυτά είναι χαστούκιαΣιγά το <δυνατό > χαστούκι, ο μικρός έκανε όπως ο Καραγκούνης στο γήπεδο.
Προφανώς αυτό δηλώθηκε και αυτό έγραψαν τα μέσαΔυσάρεστη εξέλιξη είχε το κυνήγι για έναν άνδρα από το Ξυλόκαστρο, ο οποίος είχε φτάσει στην περιοχή της Βελίνας του Δήμου Σικυωνίων με την παρέα του.
Το πρωί του Σαββάτου και ενώ κυνηγούσε στην πιο πάνω περιοχή, τραυματίστηκε στη δεξιά πλευρά του θώρακος, όταν εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό του όπλο, αναφέρει το korinthostv.gr.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από γιατρούς και νοσηλευτές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο.
https://www.ieidiseis.gr/ellada/214...stike-kynigos-itan-ekpyrsokrotise-to-oplo-tou
Γνωρίζει κάποιος τί ακριβώς έγινε και πως "εκπυρσοκρότησε το όπλο του" από μόνο του;
Εύχομαι να γίνει σύντομα καλά.
αφου είναι καλα και συμφωνεί, ας γράψουν ότι θέλουνΠροφανώς αυτό δηλώθηκε και αυτό έγραψαν τα μέσα
Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο,περα το να το πας παλι στον κτηνιατρο ή ακομα καλυτερα σε 24ωρη κλινικη ζωων..Καλησπέρα στη παρέα. Αν μπορείτε να με συμβουλέψετε ρε παιδιά ένας μ…κας μου χτύπησε το σκυλί σήμερα στο κυνήγι και το πήρε μια δράμιαρα στο στόμα μπροστά , και μια στο ποδι χωρίς να του το σπάσει. Πήγαμε χειρουργείο αμέσως , το ράψαμε αλλά έχασε πολύ αίμα , και μου είπε ο κτηνίατρος αν δε χάσει ακόμη πολύ , μπορεί να τη γλιτώσουμε , είμαι να πεθάνω από τη στενοχώρια μου . Μετά το χειρουργείο και κάνει ακόμη λιγο αίμα. Έχετε καμία συμβουλή , έχει τύχει σε κανεναν παρόμοια περίπτωση , να σταματήσω έστω αυτό το αίμα που χάνει ακόμη από το στόμα. Ευχαριστώ πολύ μάγκες !