Με 2000Εδώ με 686
686 θα έβαζα σε πιο φορτωμένα set up
Με 2000Εδώ με 686
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Καλοκαυτη με Υγεια!!
Κύριε Νίκο σε ευχαριστώ, σηγουρα θα χρειαστώ δοκιμές, αλλά ξέρεις τι με μπερδεύει η παλιά με την καινούργια βγάζει την ίδια ογκομετρια, τι διάολο γίνεται μόνο ο ταχογραφος θα δείξει τη γίνεται, το θέμα είναι πότε θα κάνω της δοκιμές, είχα και ένα ατύχημα με τον ταχογραφο, περιμένω να έρθει άλλος. Αυτο είναι το παλιό Λοτ.Καλοκαυτες Τριανταφυλλε!!!
Θα χρειαστεις δοκιμες....καμια σχεση σε ογκο με το παλιο ΛΟΤ.
Σε αποδοση δεν ξερω....Και μενα εχθες εφτασε στα χερια μου το καινουργιο λοτ....δεν προλαβα να το
δοκιμασω !!!![]()
Το παλιό που το είχα μετρήσει 1.50*32*2000 Ηλιόπουλο 8αρια έβγαζε 400. Το ίδιο μου έβγαζε και τα Όσκαρ πάντα σε 8αρια στα 57.8.Νικόλα κρεμόμαστε από τον ταχογράφο σου!Είμαι περίεργος τι θα δείξει στο Cx 1,50 X 31 και 1,55 Χ 32!
Νικόλα κρεμόμαστε από τον ταχογράφο σου!Είμαι περίεργος τι θα δείξει στο Cx 1,50 X 31 και 1,55 Χ 32!
Κ εγω αναμένω!
Απ'οσο θυμάμαι στο 1.75-33 με ελικα θωδη δεν με πούλησε ποτέ ούτε στις τσιχλες σε κάποια κλειστά κομματια που έβαζα 1ο αλλά ούτε και τον πατέρα μου που του είχα δώσει πρόπερσι που πήγαινε εντατικά με τα σκυλιά και χτύπησε μπεκατσουλες. Μου άρεσαν τα διασπορας που έβγαζα με αυτήν δηλαδή.
Τώρα το ότι δεν θα την ξανά επερνα μη το δένεις και κόμπο πότε δεν ξέρεις. Απλώς έχω ψιλοκ@υλωσει με τη ροζουλα(granullar) και τη mb-32. Γιατί θεωρώ πως καίγονται καλύτερα στα λίγα γραμμαρια που θέλω εγω(28-32). Είχα φτιάξει θυμάμαι με ch-6 στο 1.60-30. Καλούτσικο αλλά άφηνε και ακαυτη αποτι θυμάμαι. Μπορεί να έφταιγαν και εγώ.
Κοίτα δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα γιατί περίπου τα 300-350 γραμμαρια τα έκαψα με το 16αρι. Έβγαλα ωραίες τουφεκιες σε αυτό το διαμετρικά.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλες τις πυριτιδες τις κάνεις ότι θες. Νομίζω καμία δεν είναι άχρηστη. Απλά δεν της έδωσα ευκαιρίες στο 12αρι, συν οτι κόλλησα με άλλες.
Δεν νομίζω να σε φοβήθηκα και πολύ αλλά τέλος παντων.
Κύριε Νίκο σε ευχαριστώ, σηγουρα θα χρειαστώ δοκιμές, αλλά ξέρεις τι με μπερδεύει η παλιά με την καινούργια βγάζει την ίδια ογκομετρια, τι διάολο γίνεται μόνο ο ταχογραφος θα δείξει τη γίνεται, το θέμα είναι πότε θα κάνω της δοκιμές, είχα και ένα ατύχημα με τον ταχογραφο, περιμένω να έρθει άλλος. Αυτο είναι το παλιό Λοτ.View attachment 68094
Κύριε Νίκο μην φοβούΕδω κανεις λαθος.....Δεν εχουν την ιδια ογκομετρια.....και επειδη σε εχει ''φοβηθει το ματι μου''....απο μικρος
ταρζανιες εκανες....Προσεξε τι θα κλεισεις η περιμενε να σου δωσουμε σεταπ ολοκληρωμενα !!!
![]()
Ίσως να είναι ένα τακ πιο προοδευτική.Σε προηγουμενο λοτ στα 28γρ την είχα στο 1.45.Τωρα χρειάστηκε να πάω στο 1.50x28.Θα δω μήπως έχω λίγη παλιά να τη συγκρίνω ..Κύριε Νίκο μην φοβούέφτιαξα, 2 φυσίγγια με την καινούργια και έχει 11κ,Χ. Και η παλιά έχει 11κ,Χ . Τώρα με το ίδιο Λοτ που έχει και ο Πάρης έχω και εγώ, βλέπω ότι στης ταχύτητες είναι ίδια με την παλιά, και το παλιό που έχω στο 1.50*32 τόσο έβγαζε 400. Στα 57.8. Ενώ στου Πάρη στα 57. Άρα έχεις δίκιο για να πάρεις την ταχύτητα στο ίδιο κλείσιμο δηλαδή και τα δύο στα 57.8 θες παραπάνω παριτιδα στο καινούργιο Λοτ οπότε έχει αλλάξει η ογκομετρια.
![]()
Ναι έτσι είναι, περιμένω να έρθει ο ταχογραφος , να το τσεκαρο για επιβίωση.Ίσως να είναι ένα τακ πιο προοδευτική.Σε προηγουμενο λοτ στα 28γρ την είχα στο 1.45.Τωρα χρειάστηκε να πάω στο 1.50x28.Θα δω μήπως έχω λίγη παλιά να τη συγκρίνω ..
Το ίδιο υποψιάζομαι.........και γω και φίλος μου έχουμε ακαυτη........ Στα 32 γραμμάρια αρχίζει και στρώνει........Έχετε το νου σας....γιατί φίλος με το καινούργιο λοτ είχε πολύ ακαυτη στα 30gr στις δοκιμές του και μας έχουν μπει ψυλοι στα αυτιά μήπως μας πασάρουν (κατά λάθος)καμία προοδευτικοτητας Χ36 Granular S
Έχετε το νου σας....γιατί φίλος με το καινούργιο λοτ είχε πολύ ακαυτη στα 30gr στις δοκιμές του και μας έχουν μπει ψυλοι στα αυτιά μήπως μας πασάρουν (κατά λάθος)καμία προοδευτικοτητας Χ36 Granular S
Ηλια πια psb1 εχεις? Ενδιαφερομαι να την αγορασω αν δεν την θες, στην τιμή που την αγορασες.Mb32 υπάρχει την α1 περιμενο θα φορτοσο και τερμα…psb1 δεν Μπένι στον κόπο .. περνο ρουμελιοτη 30/32/34 ποιο οικονομικα θα μου έρθει
Πριν που έβλεπα τον πίνακα του gualandi,την s την είχε στο 1.50/1.55x34.Κοιταξα τις σημειώσεις μου,στο 1.65x34 στα 57 μου έβγαλε 409m/s....Το ίδιο υποψιάζομαι.........και γω και φίλος μου έχουμε ακαυτη........ Στα 32 γραμμάρια αρχίζει και στρώνει........
Εάν μπορούσες κ.Νίκο CX2000- 1,50X31 - ΤΑΣΚΩΦ 22 - Ν8,5 - 68,5 -56,5 ή GIOVANI 22 αν δε έχεις τασκώφ, δε πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Με τον Ηλιόπουλο όμως πρέπει να έχουν.Εκλεισα με το καινουργιο λοτ της granular .
CX2000- 1,50X31 - Hλιοπ.22 - Ν8,5 - 68,5 -56,5 - Κ.Α.Χ. 13 χιλιοστα.
CX2000-1,50X32 -Hλιοπ.22-Ν8,5 - 68,5 - 57.3- Κ.Α.Χ 12,8 χιλιοστα.
CX2000 - 1,55X32-Ηλιοπ.22 - Ν8,5 - 68,5 - 57 - Κ.Α.Χ.13 χιλιοαστα...
Με 2 βολες σε καθε σεταπ...και συγκρινοντας ταχυτητες και αποτυπωσεις...πιστευω οτι θα την εχω
ξεβρακωσει!!!
Πρωτα ο Θεος....οταν κανω τις δοκιμες θα το μαθουμε...
Οποιος εχει καποιο σεταπ για μετρημα....να το γραψει παλικαρια....
Εάν μπορούσες κ.Νίκο CX2000- 1,50X31 - ΤΑΣΚΩΦ 22 - Ν8,5 - 68,5 -56,5 ή GIOVANI 22 αν δε έχεις τασκώφ, δε πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Με τον Ηλιόπουλο όμως πρέπει να έχουν.
Εάν μπορούσες κ.Νίκο CX2000- 1,50X31 - ΤΑΣΚΩΦ 22 - Ν8,5 - 68,5 -56,5 ή GIOVANI 22 αν δε έχεις τασκώφ, δε πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Με τον Ηλιόπουλο όμως πρέπει να έχουν.
Παίξε και με το 1,55 με 686Η ογκομετρια στα βυσματα που εγραψες εχει διαφορά μισο χιλιοστο...δλδ ο Τασκωφ δινει 13,5 χιλιοστα
και ο τζιοβανι 22 δινει 13....
Τον Τασκωφ θα τον κλεισω στα 56,5....τον τζιοβανι που θελεις ??? 56,5 ή στα 57 ???
Δεν έχω τίποτα φιλαρακι .. έλεγα να Πάρο.. αλλά θα παο στην Αγία τριάδα μου mb32/a1/s4..Ηλια πια psb1 εχεις? Ενδιαφερομαι να την αγορασω αν δεν την θες, στην τιμή που την αγορασες.