Σημφονο και ηπογραφοΕσυ τι λες ;
Σημφονο και ηπογραφοΕσυ τι λες ;
Σημφονο και ηπογραφο
Εχω πολες αλα της εχω σηλεκτηκεςΟ φωτοβολίδας με μια πυρίτιδα .............ΜΟΝΟ .
Για εμάς τους νέους ιδιογομωτές όμως εάν δε πελαγώσουμε, εάν δεν μπλέξουμε τα μπούτια μας με όσες πιο πολλές πυρίτιδες μπορέσουμε, εάν δεν απογοητευτούμε δεν έχει νοστιμάδα το πράγμα.Πολλοι ιδιογομωτες κανουν το ιδιο μεγαλο λαθος , μπλεκουν με πολλες πυριτιδες κ βραχυκυκλωνουν το μυαλο τους .Ενα υλικο παντου ειναι η λυση
Αν θες να ξεφορτοθης ορησμενες μην σε πιαση πονοκεφαλος εδω ειμαιΑστα να πανε...Εχω μαζεψει κ εγω αρκετες πυριτιδες κ να δουμε ποτε θα τις ξοδεψουμε..Α1..Α1Χ36..D20X32..SIDNA παλιας κοπηςC7 παλιας κοπης..PSP1..F2X28...ALX32..MBX32..MBX36...AQUILA 2..S4..SIPE..και πολυ λιγη tekna του 13
Να ειχα λιγη SIDNA,θα εβαζα και στην ταραμοσαλατα μου!!!!Αστα να πανε...Εχω μαζεψει κ εγω αρκετες πυριτιδες κ να δουμε ποτε θα τις ξοδεψουμε..Α1..Α1Χ36..D20X32..SIDNA παλιας κοπηςC7 παλιας κοπης..PSP1..F2X28...ALX32..MBX32..MBX36...AQUILA 2..S4..SIPE..και πολυ λιγη tekna του 13
Υπάρχει να ξέρεις και με το κιλόΝα ειχα λιγη SIDNA,θα εβαζα και στην ταραμοσαλατα μου!!!!
Πήρες κ εσύ;;;Υπάρχει να ξέρεις και με το κιλόσε κατάστημα
Σώπα ρε τρελέ;; θέλω λίγο, γιατί αν πάω θα μου δώσει ο μουρλος ότι νάνεΠήρες κ εσύ;;;![]()
Ξέχνατη....τα τελευταία φυλλίδια τα πήρα εγώ...![]()
Με ένα 50άκι (€) κάτι θα κάνω!!Σώπα ρε τρελέ;; θέλω λίγο, γιατί αν πάω θα μου δώσει ο μουρλος ότι νάνε
Πηρες SIDNA??Με ένα 50άκι (€) κάτι θα κάνω!!
Θα σε βολέψω 1kg....![]()
Είχα πάρει πριν λίγο καιρό κάμποση να υπάρχει....Πηρες SIDNA??
Οχι....ανεβαζει πιεσεις ευκολα στον ταραμα.Είχα πάρει πριν λίγο καιρό κάμποση να υπάρχει....
Έχεις τίποτα στα υπόψιν σου;;![]()
Περιμενω προσκληση να δοκιμασω τη δικη σου ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ!!!!!!Πήρες κ εσύ;;;![]()
Ξέχνατη....τα τελευταία φυλλίδια τα πήρα εγώ...![]()
Δεν ειναι κακο να ανεβαζει τις πιεσεις!!!!κλ.....νεις πιο ανετα!!!!!μαζι κε το φασολι........Οχι....ανεβαζει πιεσεις ευκολα στον ταραμα.
Παλι καλα που εχεις καβατζαρει και Sipe![]()
Δν νυστέβω ρε Σπύρο...Περιμενω προσκληση να δοκιμασω τη δικη σου ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ......Παει και στα κοψιδια!!!!Δν νυστέβω ρε Σπύρο...![]()