Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απάτητο βύσμα-λίγα γραμ σκάγια-ρηχό ρελι- ίσως θέλει ακόμα πιο δυνατό καψουλι πχ CCI magnum...
Μέσα στην 3αδα με τις καλύτερες usa γιαυτα τα βάρη... 1η με διαφορα η blue dot που είναι λάστιχο μετά 800χ και τέλος longshot... τρο-με-ρες
Όλες μια και μια είναι ακόμα και η φθηνή international παντός καιρού και πολύ οικονομική σε δοσολογία στο cal 20 αλλά όχι ελαστική. Η άλλη που σου χα στείλει φώτο είναι το κάτι άλλο αρκετά ζωηρή αλλά για πολύ long range φυσίγγια.

Όλες μια και μια είναι ακόμα και η φθηνή international παντός καιρού και πολύ οικονομική σε δοσολογία στο cal 20 αλλά όχι ελαστική. Η άλλη που σου χα στείλει φώτο είναι το κάτι άλλο αρκετά ζωηρή αλλά για πολύ long range φυσίγγια.
Την βρήκες τελικά αδερφέ αυτή;;

Μια που αρχίσαμε της αμερικανες έχω ερώτηση? Φιλαράκι δοκίμασε την long shot αναγομωση φυσικά σε αμερικανικό καλυκα, καψυλι sts αφήνει πολύ ακαυτη , άλλαξε καψυλι κυαθιο πάλι τα ίδια.
Κωστα καλησπερα. Υπαρχει section στο forum με Αμερικανικες? Δεν το εχω ψαξει γι αυτο σε ρωταω και ολα τα παιδια βεβαια που συμετεχουν στη συζητηση. Θα ηταν καλο να υπηρχε να εριχνα καμια ματια.

Attachments

• 20200307_165900.jpg
    20200307_165900.jpg
    995,3 KB · Προβολές: 19
Κωστα καλησπερα. Υπαρχει section στο forum με Αμερικανικες? Δεν το εχω ψαξει γι αυτο σε ρωταω και ολα τα παιδια βεβαια που συμετεχουν στη συζητηση. Θα ηταν καλο να υπηρχε να εριχνα καμια ματια.
Δικές σου είναι αυτές;! :rolleyes: :rolleyes:

Για σου Νίκο όχι δεν υπάρχει φίλε, αλλά γιατί όχι μου δώσεις ιδέα να ανοίξουμε .well done.
Έτοιμος
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Αμερικανικες-πυριτιδες.3052/

Ταξιάρχη αν σου είναι εύκολο βάλε μια φωτό την JK6 να τη δω πως ακριβώς είναι το χρώμα της κ τα φυλλίδιά της.... :)
Κωστα επειδη δεν
Ταξιάρχη αν σου είναι εύκολο βάλε μια φωτό την JK6 να τη δω πως ακριβώς είναι το χρώμα της κ τα φυλλίδιά της.... :)
jk6b1.jpgΑυτη εδω ειναι Κωστα

Οι μονοβασικές 32άρες δουλεύουν καλά στην υγρασία στα 33γρ με μια μικρή αύξηση της δοσολογίας της πυρίτιδας που χρησιμοποιούμε για 32γρ .Της τάξης του .03 μέχρι .05 το πολύ .Την drago πχ θα την δοκίμαζα στο 1.58 χ33 με cx2000 για υγρασία .

Υ.Γ Καί η GM3 1.57 & CSB1 1.72 με 33γρ ν.9 δουλεύουν άψογα στην υγρασία σε τσίχλα
Το δικό μου θέμα Λάμπη όμως είναι πως στήνω μέχρι 31 γρ. το πολύ!!!

Eμενα πάλι η φιλοσοφία μου στηρίζεται στο ότι δεν ανεβάζουμε τις πυρίτιδες πανω απο το ονομαστικο τους βαρος...αντιθετως κραταμε την δοσολογία του ονομαστικου της βάρους και κόβουμε 1 γραμμάριο σκάγια...αντισταθμιζοντας τον σωστό χρόνο καύσης είτε με λίγο παραπάνω ρέλιασμα είτε με μεγαλύτερο κυαθειο...
Έχω παρατηρήσει οτι έτσι κερδίζουμε λιγότερα bar,μεγαλύτερες αρχικές και ελαχιτη οικονομια.

Το δικό μου θέμα Λάμπη όμως είναι πως στήνω μέχρι 31 γρ. το πολύ!!!
Κατάθεσα την αποψη μου κατόπιν επιβεβαιωμένων αποτελεσμάτων στο κυνήγι για το πώς μια μονοβασική δουλεύει καλά σε υγρασία .Η SIPE είναι διβασική και ασυναγώνιστη το γνωρίζω(1.55 χ32 688 gt 24) αλλά δεν υπάρχει να αγοράσουμε εμείς .
Όμως επειδή μας διαβάζουν και νέοι ιδιογομωτές αυτό που έγραψα για τις μονοβασικές 32άρες είναι δοκιμασμένο πολλές φορές .

Last edited:
Ερώτηση προς έμπειρους ιδιογομωτες........... Η παλιά πυρίτιδα mb 209 αντικαταστάθηκε από την mb 36.....πόσο τελικά μοιάζουν οι δυο τους και αν πάρουμε το σεταπ mb209 12/70 616 1,90x35 πως θα μπορούσε να γίνει με mb36?????
η μβ 209 ηταν προκατοχος της μβ 32

Ερώτηση προς έμπειρους ιδιογομωτες........... Η παλιά πυρίτιδα mb 209 αντικαταστάθηκε από την mb 36.....πόσο τελικά μοιάζουν οι δυο τους και αν πάρουμε το σεταπ mb209 12/70 616 1,90x35 πως θα μπορούσε να γίνει με mb36?????
Η συμπεριφορα της ηταν πιο κοντα σε προοδευτικοτητα Χ32.Οσο
για το 1,90Χ35 σε ΜΒ36 μια χαρα ειναι για ρελιαστο Βαγγελη.

Status
Not open for further replies.
Back