Όμως πάντα τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι δοκιμές.
Απορία λύθηκε ... πάμε στην επόμενη ...Το σιγουρο ειναι και καρατσεκαρισμενο.....παρα πολλες φορες...οταν δεν κοπουν ( ανοιξουν ) τα πεταλα
του βυσματος σου χαλανε την κατανομη...και την συγκεντρωση της τουφεκιας....οι Αμερικανοι....μονο
μαλακες δεν ειναι....ξερουν τι κανουν και τα εχουν κομμενα.
Αξιο αποριας.....γιατι δεν το κανουν και οι Ευρωπαιοι.....
Απορία λύθηκε ... πάμε στην επόμενη ...
Αυτό Νίκο συμβαίνει γιατί την στιγμή ακριβώς που βγαίνει το βύσμα από την κάνη τα αέρια έχουν την τάση να το στρίψουν (αναποδογυρίσουν) ... Όπως θέλεις πες το.Το σιγουρο ειναι και καρατσεκαρισμενο.....παρα πολλες φορες...οταν δεν κοπουν ( ανοιξουν ) τα πεταλα
του βυσματος σου χαλανε την κατανομη...και την συγκεντρωση της τουφεκιας....οι Αμερικανοι....μονο
Για δες εδω τι εχει η Ιταλικη που λες...Αλλο τι φτιαχνουν για αυτουςΤο σιγουρο ειναι και καρατσεκαρισμενο.....παρα πολλες φορες...οταν δεν κοπουν ( ανοιξουν ) τα πεταλα
Αυτό Νίκο συμβαίνει γιατί την στιγμή ακριβώς που βγαίνει το βύσμα από την κάνη τα αέρια έχουν την τάση να το στρίψουν (αναποδογυρίσουν) ... Όπως θέλεις πες το.
Αν δεν ανοίξουν τα πέταλα επηρρεάζονται τα σκάγια.
Αλλά προφανώς τα ξέρεις αυτά ...![]()
Για συγκεντρωτήρες με μισό ποτήρι τι γνώμη έχεις ?Σαφως και το γνωριζω....σε σημερινη δοκιμη μου σε φυσιγγιο της BκΡ.- Bacheri -dual-power -7+4 -1050 Bar
δεν μου αρεσε η αποτυπωση στον στοχο.....εψαξα και βρηκα το βυσμα Ζ2Μ18...το ενα πεταλο ειχε ανοιξει....![]()
Το εχω δει το βιντεο....και πολλα αλλα....ξερω τι φτιαχνουν....οπως ξερω οτι πολλα απο τα βυσματα πουΓια δες εδω τι εχει η Ιταλικη που λες...Αλλο τι φτιαχνουν για αυτους
και αλλο τι πουλανε στην αγορα για εμας.
Αμα σου τα δωσει απλοχερα δεν θα σε ξαναδει πελατη.Παει καπου το μυαλο σου ???![]()
Δεν μπορεις να εχεις ολα....ακομα χειροτερα τα διασπορας....καθε βυσμα ειναι για μια συγκεκριμενηΓια συγκεντρωτήρες με μισό ποτήρι τι γνώμη έχεις ?
Εγώ την χειρότερη ... 5 μέρες έτριβα την κάνη της 1187 για να φύγει το μολύβι ...
Από βλητικής άποψης εννοώ ...
Αμα σου τα δωσει απλοχερα δεν θα σε ξαναδει πελατη.
Τι φοβατε δηλαδη?Να με χασει απο πελατη ειναι το λιγοτερο.....αλλο ''φοβαται''.........![]()
Ότι θα τα αγοράσουν άλλοι κατασκευαστές φυσιγγίων προφανώς.Τι φοβατε δηλαδη?
Τι φοβατε δηλαδη?
Το φυσίγγι δεν μας έχεις πει.την ιδιογομωση την ξεκινησα με αφορμη πεταλωμενου λαγου...απο
ΕΠΩΝΥΜΟ Ιταλικο φυσιγγιο!!!
Ασε μας ρε θειο!!Καταξιωμενοι Ελληνες κατασκευαστες φυσιγγιων....Πηγαινε στην γωνια να δεις εαν ερχομαι.......αλλα θα σου απαντησω........
Υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ κατασκευαστες φυσιγιων καταξιωμενοι.......που εαν ειχαν τα υλικα τους.... θα
τους τους ''εκλειναν'' την πορτα στην Ελληνικη αγορα.....αυτο δεν περασε απο το μυαλο σου ??
ΥΓ. Και να σου υπενθυμισω.....την ιδιογομωση την ξεκινησα με αφορμη πεταλωμενου λαγου...απο
ΕΠΩΝΥΜΟ Ιταλικο φυσιγγιο!!!
Το φυσίγγι δεν μας έχεις πει.
Δικαιολόγησέ το, λέγοντας ότι είχε πάρει υγρασία σαν τα Rem.![]()
Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι τόσο σε μεσοταπα όσο κ στα διασποράς χωρίς πτερυγια μάλλον παιζει ρόλο οι ποιοτητα των σκαγίων αλλά κ οι αναπτυσσόμενες πιεσεις...Για το αν θα δουμε οι όχι πολλές μολυβδωσεις...Για συγκεντρωτήρες με μισό ποτήρι τι γνώμη έχεις ?
Εγώ την χειρότερη ... 5 μέρες έτριβα την κάνη της 1187 για να φύγει το μολύβι ...
Από βλητικής άποψης εννοώ ...