Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

Μια φώτο πέρσι από Μεσσηνία με ένα καπό τσίχλες και μία Benelli, με σχόλιο, ποιος είπε ότι δεν σκοτώνει, δικιά του δεν ήταν; .xm.

Σωστά μπορεί να τα μπερδεύω, άρα για υδρόβια δεν κυνηγάει με Benelli αλλά την τσιχλιτσα στο περπατητο την κυνηγάει.
Κατανοητό :)

ΟΥΤΕ με beretta κυνηγα ομως Γιωργη .yelling. κατευθειαν να χαρεις
Το να μην γουστάρει κάποιος ένα όπλο (π. χ.beretta ) είναι δικαίωμα του, το να έχει όμως την Benelli μόνο για τσιχλιτσα, κάτι δείχνει, ειδικά για την εμπειρία του, δεν νομίζεις; .yelling.

Γύρισε Αρη ...αλλά δεν έγινε το κέφι τους λόγο καιρού ....πολύ αέρα μου πε ο kounos 6-8bf

όλη αυτά μου είπε κι ο Στέλιος ο καιρός ήταν χάλια πέρα από τον αέρα είχε και βροχή :)

Γιατί δεν τους έκανε το κέφι ο αέρας και η βροχή; Μήπως κυνηγούν διαφορετικά τα υδρόβια εκεί; .xm.

Άρι ναι πάντα την winchester σε υδρόβια....σε τρυγόνι ορτύκι φάσσα παίρνει και το brow gts που του έχω πουλήσει
win έχει 2 ίδιες και αν δεν θέλω την πλαστική θα την πάρει κι αυτή να μου δώσει τη benelli πίσω
:)

Θυμομουν οτι ειχε κ καποιο αλλο οπλο αλλα δεν θυμομουν τι... Και 2 win??? Ωραιος... Να σου πω την αληθεια δεν μου γεμισε ποτε το ματι η Sx3 στο συνολο της αλλα για να την γουσταριζει στα υδροβια κ με την εμπειρια στο εξωτερικο που εχει κατι θα ξερει...;)

Μετα απο 2 μερες παραμονη στην Αθηνα, αποψε εχει αναχωρηση για Ν. Αφρικη μεσω Καταρ. Η παρεα θα ειναι 9 συνολικα ατομα και το κυνηγι θα ειναι 5ημερο σε περιστεροειδη, 4 συνολικα τυπους, τα οποια ειναι εκει επικυρηγμενα λογω μεγαλων καταστροφων στις καλλιεργειες. Το μερος που θα κυνηγησουμε βρισκεται 150 χμ περιπου νοτια του Johanesburg. Oι συνθηκες κυνηγιου ειναι περιπου οπως στην Αργεντινη, ορια δεν υπαρχουν ουτε στα πουλια αλλά ουτε και στον αριθμο φυσιγγιων στην καραμπινα. Τα πουλια μετα το κυνηγι μοιραζονται σε ιθαγενεις για συμπληρηση της διατροφης τους.
Αυτο το volume shooting θα ειναι καλο τεστ δοκιμης σε κατι καινουργια μοντελα οπλων που κυκλοφορησαν προσφατα οπως η V3 και η Breda 930i.
Απο αυριο και μετα σκοπευω να γραφω καθημερινα σε αυτη την ενοτητα μοιραζοντας με σας τις εντυπωσεις μου απο αυτον τον κυνηγετικο παραδεισο.

Μετα απο 2 μερες παραμονη στην Αθηνα, αποψε εχει αναχωρηση για Ν. Αφρικη μεσω Καταρ. Η παρεα θα ειναι 9 συνολικα ατομα και το κυνηγι θα ειναι 5ημερο σε περιστεροειδη, 4 συνολικα τυπους, τα οποια ειναι εκει επικυρηγμενα λογω μεγαλων καταστροφων στις καλλιεργειες. Το μερος που θα κυνηγησουμε βρισκεται 150 χμ περιπου νοτια του Johanesburg. Oι συνθηκες κυνηγιου ειναι περιπου οπως στην Αργεντινη, ορια δεν υπαρχουν ουτε στα πουλια αλλά ουτε και στον αριθμο φυσιγγιων στην καραμπινα. Τα πουλια μετα το κυνηγι μοιραζονται σε ιθαγενεις για συμπληρηση της διατροφης τους.
Αυτο το volume shooting θα ειναι καλο τεστ δοκιμης σε κατι καινουργια μοντελα οπλων που κυκλοφορησαν προσφατα οπως η V3 και η Breda 930i.
Απο αυριο και μετα σκοπευω να γραφω καθημερινα σε αυτη την ενοτητα μοιραζοντας με σας τις εντυπωσεις μου απο αυτον τον κυνηγετικο παραδεισο.
Ευτιχως που φευγετε αυριο γιατι αν καθοσουν στην Αθηνα παραπανω δεν σε εβλεπα καλα..sarcastic.

Καλα κυνηγια παυλο τραβα και κανα Βίντεο για μασ

Ευτιχως που φευγετε αυριο γιατι αν καθοσουν στην Αθηνα παραπανω δεν σε εβλεπα καλα..sarcastic.

Εχεις δικιο φιλε, αν καθομουν αλλο λιγο θα κλαταρα τελειως. Ειναι και αυτοι οι φιλοι απο το HL που με τρεχανε απο ταβερνα σε ταβερνα και απο μπαρακι σε μπαρακι. Ευτυχως φευγω σημερα για να χαλαρωσω λιγο.sarcastic.

Εχεις δικιο φιλε, αν καθομουν αλλο λιγο θα κλαταρα τελειως. Ειναι και αυτοι οι φιλοι απο το HL που με τρεχανε απο ταβερνα σε ταβερνα και απο μπαρακι σε μπαρακι. Ευτυχως φευγω σημερα για να χαλαρωσω λιγο.sarcastic.

.my man.Οταν επιστρέψεις ,εδώ θα είμαστε πάλι.......αν και ξέρω πως δεν θα έχεις άλλο χρόνο.
Καλά να περάσετε και να το ευχαριστηθείτε.Αυτές οι εμπειρίες είναι μοναδικές για όποιον μπορεί να τις ζήσει.

image.jpg

Last edited:
Back