Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

Λοιπόν υπάρχουν και εκπλήξεις. Ενώ έτρωγα το κεφάλι μου ποιο από τα τρία clever Mirage, Remington και ΝSI 28 γρ θα χρησιμοποιήσουμε ο διοργανωτής μας απάλλαξε από το μαρτύριο της επιλογής. Το φυσιγγιο που θα ρίξουμε είναι το ισπανικό JB cartuchos Training της Νobelsport Espana. Πολλά άτομα της παρέας στράβωσαν άγρια. Ο κάτοχος Cosmi αναριωτιεται αν θα του κάνει επαναφορά η καραμπίνα. Αποτελέσματα αυριο

H πρωτη μερα στην Νοτια Αφρικη εφτασε στο τελοσ της.Αποψε το βραδυ ειχε barbecue μετα παρεα με κουβεντουλα και ουισκακια μεχρι αργα. Τωρα ετοθμαζω την τσαντα μου για αυριο με αρκετα ασυνηθιστα πραγματα μεσα της οπως ενας καταμετρητης πουλιων που ποτε δεν ξαναχρησιμοποιησα. Βρισκομαστε σε οροπεδιο με 1650 μετρα υψομετρο. Εγερτηριο εχει αυριο στις 5.30 το πρωι, στις 6 πρωινο και λογικα στις 7 θα ριχνουμε μεχρι περιπου 11 το πρωι. Μετα διαλειματακι και ξανσ τουφεκιδι απο τις 1 και μετα.
Ειμαι πολυ κουρασμενος, δεν ξερω αν μπορω να κοιμηθω

H πρωτη μερα στην Νοτια Αφρικη εφτασε στο τελοσ της.Αποψε το βραδυ ειχε barbecue μετα παρεα με κουβεντουλα και ουισκακια μεχρι αργα. Τωρα ετοθμαζω την τσαντα μου για αυριο με αρκετα ασυνηθιστα πραγματα μεσα της οπως ενας καταμετρητης πουλιων που ποτε δεν ξαναχρησιμοποιησα. Βρισκομαστε σε οροπεδιο με 1650 μετρα υψομετρο. Εγερτηριο εχει αυριο στις 5.30 το πρωι, στις 6 πρωινο και λογικα στις 7 θα ριχνουμε μεχρι περιπου 11 το πρωι. Μετα διαλειματακι και ξανσ τουφεκιδι απο τις 1 και μετα.
Να κοιμηθης δεν ξερω αν μπορεις...ΝΑ τουφεκας ωμος ειμαι σηγουρος οτι θα εισαι οκ..sarcastic.

Αντε να αρχίσουν οι ανταποκρίσεις και τα βιντεάκια απο το μέτωπο.

Παιδιά πολύ καλή αρχή σήμερα, το πρωί είχαμε όλοι τις αστοχίες μας μέχρι να πάρουμε το κολλάει ..Τα φυσίγγια πίτουρο μόνο για 30-40 το πολυυυυ μέτρα ηταν, οπότε ξεχάσαμε το long range και ο Παύλος έμεινε μόνο στα λόγια και στα 30 λιγαααααα μετρακια.

Απ την άλλη κάποιες ψυχές με 930i έριχναν στρατόσφαιρα :)

f6NWZDE.jpg

Last edited by a moderator:
Παιδιά πολύ καλή αρχή σήμερα, το πρωί είχαμε όλοι τις αστοχίες μας μέχρι να πάρουμε το κολλάει ..Τα φυσίγγια πίτουρο μόνο για 30-40 το πολυυυυ μέτρα ηταν, οπότε ξεχάσαμε το long range και ο Παύλος έμεινε μόνο στα λόγια και στα 30 λιγαααααα μετρακια.

μπράβο ρε μάγκες φιάχτε μας .congrats.

Ε ρε γλέντια οι ιθαγενείς ......

Ευτυχως υπαρχουν και ουδετεροι σαν το κουνο που θα βαλουν τα πραγματα στη θεση τους. Τις μακρινοτερες τουφεκιες σημερα τις εκανε για μια ακομη φορα ο αμερικανικος θρυλος. Και η Breda δεν λεω καλουτσικο οπλακι ειναι αλλα Ρεμι δεν ειναι..sarcastic.

Back