Καλημερα σας
Τζουμέρκα τώρα 10 βαθμοί χωρίς γυαλιά ηλίουΚαλημέρα φίλοι!!! Κιάτο τώρα 15 βαθμούς και χρήση γιαλιων ηλίου! Χαλάλι, εμείς βόλτα τα σκυλιά...
Κάι θα συνεχίσει μέχρι και Δευτέρα, έχουμε μουλιασει.Τζουμέρκα τώρα 10 βαθμοί χωρίς γυαλιά ηλίου
Ομίχλη κ βρόχα
Ίσως παραμείνω με την Ελπίδα να κρατήσει την Τετάρτη πρωί για να ξανά ανέβω ψηλά με το σκύλο τελευταία μέρα Πέρδικας διαφορετικά δεν υπάρχει ελπίδα . Ολη η εβδομάδα θα είναι χάλιαΚάι θα συνεχίσει μέχρι και Δευτέρα, έχουμε μουλιασει.
Εγώ άμα σου πω ότι θέλω να ψιλοβρεχει και να ρίχνει χιόνι όταν είμαι για πέρδικα θα με πεις ανωμαλοΊσως παραμείνω με την Ελπίδα να κρατήσει την Τετάρτη πρωί για να ξανά ανέβω ψηλά με το σκύλο τελευταία μέρα Πέρδικας διαφορετικά δεν υπάρχει ελπίδα . Ολη η εβδομάδα θα είναι χάλια
Κάι να ριχνει και κάνα κεραυνό! Ότι καλύτερο!( Κανόνισε να κάνεις καμμία μέρα μπάρμπεκιου εκεί πάνω!)Εγώ άμα σου πω ότι θέλω να ψιλοβρεχει και να ρίχνει χιόνι όταν είμαι για πέρδικα θα με πεις ανωμαλο
Οχι απ το ποταμι ,μη σε παρακαλώView attachment 62359μηπως σου έλλειψε Θα σου βάλω κι απ'το ποτάμι σε λιγο![]()