Εξαρτάται για πόσες ωρες μπορεί ναι γίνεται αυτο.Εγώ άμα σου πω ότι θέλω να ψιλοβρεχει και να ρίχνει χιόνι όταν είμαι για πέρδικα θα με πεις ανωμαλο
Ρε γάιδαροι,φαλοκρατες..πολύχρονες κι οι Αννουλες!Του χιονιά...ναι καλά!
Τον ιδρώτα δεν μπορώ εγώ τα άλλα δεν με νοιαζουνΕξαρτάται για πόσες ωρες μπορεί ναι γίνεται αυτο.
Αλλά κι αυτο το χαλι των προηγούμενων ημερών που μετα απο 3 ώρες έσταζες ολόκληρος απο τον ιδρώτα ,δεν τρώγεται.
Οχι φίλε μου με κεραυνούς ποτέ δεν πάω μια φορά με έπιασε και τα πόδια έφτασαν στο κεφάλι να φτάσω στο άμαξι...Κάι να ριχνει και κάνα κεραυνό! Ότι καλύτερο!( Κανόνισε να κάνεις καμμία μέρα μπάρμπεκιου εκεί πάνω!)
Αν μπορείς να κρατήσεις την άδεια εάν γυρίσεις καλώς, αλλιώς κάτσε όπως κάθεσαιΊσως παραμείνω με την Ελπίδα να κρατήσει την Τετάρτη πρωί για να ξανά ανέβω ψηλά με το σκύλο τελευταία μέρα Πέρδικας διαφορετικά δεν υπάρχει ελπίδα . Ολη η εβδομάδα θα είναι χάλια
Με κεραυνούς αφού καταφέραμε και γυρίσαμε ζωντανοί στο αυτοκίνητο μία φορά μπορείς να πεις ότι ήταν ένα μικρό θαύμαΟχι φίλε μου με κεραυνούς ποτέ δεν πάω μια φορά με έπιασε και τα πόδια έφτασαν στο κεφάλι να φτάσω στο άμαξι...