Τζάμπα θα πας! Έχει καλό καιρό!Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.
Πρωινή εξόρμηση για υδρόβια παραπλεύρως του Κηφισού ποταμού.![]()
Τζάμπα θα πας! Έχει καλό καιρό!Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.
Αποφασισες ποτε θα ανεβεις Δημήτρη; Λεω για Φωτα να ανεβω πανω αν βολεψει αλλα αν εισαι κι εσυ πανω να ξερω να παρω αδιάβροχοΤην καλημέρα μου σε όλη την παρέα.
Αμα χιονισει (ποτε) να πας κ στην Αττικη οδο για ασπρωπετωπες χηνες...Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.
Κυριάκο οριστική αναβολή για τις 29 και το πρόγραμμα πάει πίσω. Καλόβλεπα την παραμονή των Φωτων αλλα και παλι δεν ειμαι σίγουρος αν θα πάω γιατι τα μαντάτα δεν είναι καλά και τα εξοδα πολλά .Καλημέρα σε όλους!
Αποφασισες ποτε θα ανεβεις Δημήτρη; Λεω για Φωτα να ανεβω πανω αν βολεψει αλλα αν εισαι κι εσυ πανω να ξερω να παρω αδιάβροχο![]()
Ο ρε φουστη μου!Μπορει να παω Τζουμέρκα που θα εχει στεγνώσει ο τόπος μεχρι τότε και θα χρειάζεται λίγο νεράκι![]()
Φιλαρακι φουσκωσε βαρκα και ετοιμασε σακιά με άμμο για τις πόρτεςΟ ρε φουστη μου!
Κι αν υπάρχει μια αντλιουλα με γεννήτρια,δεν βλάπτει....Φιλαρακι φουσκωσε βαρκα και ετοιμασε σακιά με άμμο για τις πόρτες![]()
Ειπα να μην τον βάλω σε έξοδα ρε Γιάννη γιατί ειχε πολλά τελευταία .Κι αν υπάρχει μια αντλιουλα με γεννήτρια,δεν βλάπτει....