Παναγιώτη καλημέρα. Οσο έχεις το δίκανο baikal σου έχει τύχει να διπλοτουφεκίσει ποτέ?Καλημέρα σας.
ποτε,μονο η αυτοματη εξολκεις εχουν προβλημα ,αν εχει!Παναγιώτη καλημέρα. Οσο έχεις το δίκανο baikal σου έχει τύχει να διπλοτουφεκίσει ποτέ?
Ποτέ και οι αυτόματοι εξωλκεις δουλεύουν άψογα και μου αρέσει που υπάρχουν,κάποια στιγμή θα το κάνω δισκανδαλο επειδή μου έχει κολλήσει στο μυαλό .Απλώς σκέφτομαι την διαδικασία με τους γιατρούς και γι'αυτό θα γίνει όταν πλησιάζει να λήξει κάποια άδεια . Επειδή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά θα πάρω ένα από αυτά που πωλούνται μέχρι 200 €Παναγιώτη καλημέρα. Οσο έχεις το δίκανο baikal σου έχει τύχει να διπλοτουφεκίσει ποτέ?
Νομίζω ότι έχεις αυτό με 66 εκατοστα κάννες. Πόσο περίπου ζυγίζει? Είναι βαρύ?Ποτέ και οι αυτόματοι εξωλκεις δουλεύουν άψογα και μου αρέσει που υπάρχουν,κάποια στιγμή θα το κάνω δισκανδαλο επειδή μου έχει κολλήσει στο μυαλό .Απλώς σκέφτομαι την διαδικασία με τους γιατρούς και γι'αυτό θα γίνει όταν πλησιάζει να λήξει κάποια άδεια . Επειδή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά θα πάρω ένα από αυτά που πωλούνται μέχρι 200 €
Κλασικό καρτεροντούφεκο. Σε ευχαριστώ. Μήπως έχεις μετρήσει την μεγάλη κλίση? Γίνομαι κουραστικός το ξέρω αλλά ψάχνομαι για δεύτερο όπλο.