Που είσαι Pongo... Ετοιμάστηκες για ΣΚ?Que te la pongo...
Δεν βλέπεις που έχει βάλει το κορίτσι να εκπαιδευτεί στο ψήσιμο;Που είσαι Pongo... Ετοιμάστηκες για ΣΚ?
το ήξερα εγώ....κάτι σε πειράζει εδώ... στην περέαΚαλησπερίζω στην περέα![]()
Απο τώρα έχουμε μέρες ακόμα....Που είσαι Pongo... Ετοιμάστηκες για ΣΚ?
Καφεδάκι ρε φίλος!Τσαγακι η καφεδάκι τέτοια ώρα
Μόλις είδες τον ψηστη εμφανιστηκες!Που είσαι Pongo... Ετοιμάστηκες για ΣΚ?
Ασε Γιάννη ,ειναι μεγάλο το πλήγματο ήξερα εγώ....κάτι σε πειράζει εδώ... στην περέα
Αφου καταφέρνεις και ανεβαίνεις έστω και για λίγο ...είσαι μια χαρά...έχω σπίτι πιο πέρα από εσένα από την μητέρα μου, το πατρικό τις..και εφέτος ανέβηκα για μισή μέρα μόνο...Ασε Γιάννη ,ειναι μεγάλο το πλήγμα![]()
Κοίτα στα χωριά που περνάς πόσα ωραία σπίτια έχουν καταντήσει ρημάδιαΌσο μπορείτε να πάτε παιδιά στα χωριά. Σκέφτομαι καμιά φορά και λέω έχουμε τους δικούς μας και μας περιμένουν με ζεστά σπίτια και το φαγητό στο τραπέζι και δεν μπορούμε να πάμε,τι θα γίνει αν φύγουν θα ερημώσουν όλα όπως πάνε τα πράγματα !
Δυστυχώς Jim αυτό έχω πάθει εγώ...έχουν φύγει και η δύο και έχει μείνει κλειστό...Όσο μπορείτε να πάτε παιδιά στα χωριά. Σκέφτομαι καμιά φορά και λέω έχουμε τους δικούς μας και μας περιμένουν με ζεστά σπίτια και το φαγητό στο τραπέζι και δεν μπορούμε να πάμε,τι θα γίνει αν φύγουν θα ερημώσουν όλα όπως πάνε τα πράγματα !
αυτή την στιγμή στο χωριό κατοικούν μόνιμοι 14 άνθρωποι....μόνο το καλοκαίρι και στο πανηγύρι, και στα τσίπουρα γεμίζει το χωριόΚοίτα στα χωριά που περνάς πόσα ωραία σπίτια έχουν καταντήσει ρημάδια
Στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας τα χωριά έχουν ήδη ερημώσει
Το ξέρω Γιάννη ,μεγάλη υπόθεση που μπορώ και ανεβαίνω . Και αυτό που μου αρέσει περισσότερο ειναι οτι είμαι μέσα στη φύση με σπίτια οχι διπλα μου αλλά στα 100μ και πάνω και με βλάστηση ενδιάμεσα. Ψυχοθεραπεία.Αφου καταφέρνεις και ανεβαίνεις έστω και για λίγο ...είσαι μια χαρά...έχω σπίτι πιο πέρα από εσένα από την μητέρα μου, το πατρικό τις..και εφέτος ανέβηκα για μισή μέρα μόνο...
ααααχ ,ωραία πουναι στο χωριό
Ρίξτε του ένα Μπαν να τελειώνουμε!ααααχ ,ωραία πουναι στο χωριό
![]()