να πας στην πανω την λιμνη με της καλαμιες που εχει τα αγρια ,θα εχουν γεννηση τωρα εκει .Και δύο παπάκια View attachment 71055
Άμα τις πάρουν χαμπάρι οι Κινέζοι δεν θα μείνει Αγιασμός.Έχει γεμίσει χελώνες.
Πώς και δεν ανοίγουν κανένα μπουρδέλο για καναρίνια να γουστάρουμε ευημερία ζώων και πράσινο τσιμεντωμα?
Έχουν ειδίκευση μόνο στους φλώρουςΠώς και δεν ανοίγουν κανένα μπουρδέλο για καναρίνια να γουστάρουμε ευημερία ζώων και πράσινο τσιμεντωμα?
Καλησπέρα στο λευκό άστρο του Βορρά.Πώς και δεν ανοίγουν κανένα μπουρδέλο για καναρίνια να γουστάρουμε ευημερία ζώων και πράσινο τσιμεντωμα?
Εκει που δειχνει τον χωρο του παρκιν παραπλευρως της Λ.Φυλης αυτην στιγμη εχει μονο ξεροχορτα
Εγώ,έγραψα ότι,δεν έχω πάει.Εκει που δειχνει τον χωρο του παρκιν παραπλευρως της Λ.Φυλης αυτην στιγμη εχει μονο ξεροχορτα
κατι ξεπατωμενες ελιες που εχουν μαραζωσει απο το κατουρημα και τις κοπριες των διποδων και τετραποδων περαστικων
και αμα εισαι και τυχερος μπορει να τσιμπησεις και καμια πεταμενη μαστουρο-βελονα στην πατουσα σου
Παει να γινει μια αναπλαση και αμεσως βγαινουν ολες οι παπατζες να διαμαρτυρηθουν για το πρασινο
Τοσα βουνα που γεμισαν ανεμιστα παλουκια τσιμουδια
Καλησπερα Αρχοντες
Δεν αναφερθηκα σε εσενα Δημητρη αλλα το τσιμεντωμα απο που προκυπτει ?Εγώ,έγραψα ότι,δεν έχω πάει.
Αλλά στην Ελλάδα,ανάπλαση ονομάζεται το τσιμέντωμα .Το να γεμίσει εμπορικά και εστιατόρια δεν είναι ανάπλαση.
Η γνωστή τακτική:Αφήνουμε κάτι να ρημάξει και μετά ερχόμαστε ως σωτήρες...
Δεν χρειάζεται εστιατόριο,ούτε εμπορικά στο Πάρκο.Δεν αναφερθηκα σε εσενα Δημητρη αλλα το τσιμεντωμα απο που προκυπτει ?
Ενα εστιατοριο που θα δωσει εργασια σε ανεργους δεν ειναι τσιμεντωμα
υπαρχουν καφετεριες και απο την πλευρα της Λ. δημοκρατιας σουπερ μαρκετ κτλ εδω και πολλα χρονια
αυτα δεν ειναι τσιμεντωμα ?
Αχ....κάθε βδομάδα υπομονή κάνουμε..Καλημέρα
Καλή εβδομάδα, υπομονή.