Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Είναι η πρώτη φορά. Εγώ είμαι πεντάκις εμβολιασμένος και η γυναίκα μου τετράκις. Σήμερα το πρωί βγήκα αρνητικός ενώ η γυναίκα μου βγήκε πάλι θετική.
Γιώργο ένα περίεργο πράγμα ενώ εγώ ο γιός μου και η πεθερά ειμασταν θετικοί για δύο βδομάδες η γυναίκα μου ήταν για τρείς.

\\Με βάση την πληροφόρηση που είχε ο Εστές (CIA) ρωτάει τον δικτάτορα αν έχει αποφασίσει να επέμβει στην Κύπρο και αν σκέφτεται τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια κίνηση. Ο Ιωαννίδης τού λέει ότι δεν το έχει αποφασίσει και τον ρωτά αν οι συνέπειες έχουν να κάνουν με τις σχέσεις Αμερικής και Ελλάδας. «Μιλάω για τους Τούρκους», απαντά ο Αμερικανός πράκτορας, και τότε ο Ιωαννίδης έξαλλος ξεσπάει με φωνές: «Τους Τούρκους; Σε τρεις μέρες θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη!». Ο Εστές καταλαβαίνει ότι μιλάει με έναν άνθρωπο που δεν αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί, σηκώνεται να φύγει και κοιτώντας τον ψύχραιμα απαντά με τέσσερις λέξεις: «Θα είσαι, αλλά αιχμάλωτος\\

https://www.protothema.gr/greece/ar...poios-karfose-sti-17n-ton-stathmarhi-tis-cia/

Για να είμαι ειλικρινής γιατρέ ακολούθησα πλήρως τις οδηγίες του πνευμονολόγου μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήμουν να δεν είχα εμβολιαστεί. Και να φανταστείς είμαι και καπνιστής κακώς βέβαια. Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά.
Εγώ φίλε μου αναφέρομαι κυρίως στην περίφημη ''ανοσία της αγέλης'' με την οποία μας έκαναν πλύση εγκεφάλου για πολύ καιρό... :mad:

\\Με βάση την πληροφόρηση που είχε ο Εστές (CIA) ρωτάει τον δικτάτορα αν έχει αποφασίσει να επέμβει στην Κύπρο και αν σκέφτεται τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια κίνηση. Ο Ιωαννίδης τού λέει ότι δεν το έχει αποφασίσει και τον ρωτά αν οι συνέπειες έχουν να κάνουν με τις σχέσεις Αμερικής και Ελλάδας. «Μιλάω για τους Τούρκους», απαντά ο Αμερικανός πράκτορας, και τότε ο Ιωαννίδης έξαλλος ξεσπάει με φωνές: «Τους Τούρκους; Σε τρεις μέρες θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη!». Ο Εστές καταλαβαίνει ότι μιλάει με έναν άνθρωπο που δεν αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί, σηκώνεται να φύγει και κοιτώντας τον ψύχραιμα απαντά με τέσσερις λέξεις: «Θα είσαι, αλλά αιχμάλωτος\\

https://www.protothema.gr/greece/ar...poios-karfose-sti-17n-ton-stathmarhi-tis-cia/
Το διάβασα κι εγώ το άρθρο.

Αν κρίνω από την νοοτροπία που υπαρχει διαχρονικά στο στράτευμα, ο ανώτερος πάντα πρέπει να βλέπει τα καλά και να του δείχνουμε μόνο τα καλά και δυνατά μας σημεία, δεν εκπλήσσομαι με την δήλωση του χουντικου.

Έτσι θα του μετέφεραν την αισιοδοξια οι απο κάτω του.

Είχαν (πιστεύω) και την υπεροψία της εξουσίας και την καραβονο-υπερηφανεια γι αυτό τέτοια απάντηση.

Μεγάλο πρόβλημα στο στράτευμα η νοοτροπία να μην στεναχωρήσουμε τον ανώτερο.

Μόνο σε καθεστώτα τύπου Κιμ υπάρχουν τέτοιες νοοτροπίες.

Καλησπέρα σ όλους σας.

Λίγη βροχούλα μας έπιασε τωρα το απογευματακι.

Δεν λέει να καλοκαιριασει.

Δεν ακούω καιρούς οικολόγους να λένε τίποτα για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Ξεφτισε αυτό το ανέκδοτο.

... και η γραμματέας του Μακαρίου, υπάλληλος της CIA:confused:.

BTW, είχα ακούσει από Έλληνα πολιτικό, που έχει αποβιώσει προ πολλού, το ακόλουθο:

«Όταν συναντήθηκε τότε, πρό εκλογών, ο "τάδε" μελλοντικός πρωθυπουργός με αμερικανούς διπλωμάτες και τους ανέπτυξε το σχέδιό του για την Ελλάδα, το οποίο δεν άρεσε στους αμερικάνους, του είπαν: αν το εφαρμόσεις, θα αφήσουμε τα σκυλιά ελεύθερα και θα γυρίσετε στον μεσαίωνα.»

Πρώην πράκτορας της CIA αποκάλυψε μυστικά τόσα χρόνια μετά.
Μάλιστα.
Κι εμείς πρέπει αβίαστα να τα πιστέψουμε όσα λέει.
Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Status
Not open for further replies.
Back