Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με την ΑCS είχα και εγώ πρόβλημα στο παρελθόν: σε μένα άφησαν ειδοποιητήριο αλλά δε χτύπησαν ΚΑΘΟΛΟΥ το κουδούνι μου νωρίτερα! Και ήμουν ώρες εκεί ''μπάστακας'' για να παραλάβω το δέμα. Η θρασεία δικαιολογία τους ότι ο κούριερ ''χτύπησε το κουδούνι μου και δεν απάντησα!''...Ήξερα ότι ήταν ΨΕΜΜΑ αλλά πώς να αποδείξω ότι δεν είμαι δεινόσαυρος;.think.
Ειναι απίστευτοι και το χειρότερο οτι αντι να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα ,αυτοί ψάχνουν δικαιολογίες.
Ελληνικό συνήθειο βλέπεις .
Κάποιος απο την πολυκατοικία έβγαλε τα ειδοποιητήρια ηταν μια άλλη απάντηση που μου εδωσε στο τηλέφωνο . Εν τω μεταξύ η δήθεν παράδοση γίνεται 8,55πμ και 9 εφυγε ο γιος μου και 9,10 εφερε η γυναίκα το σκύλο απο την βόλτα .
Οταν ομως κάνεις το παράπονο και ο καθε υπάλληλος συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο λες και του θιγείς τη μάνα δεν μπορει να αλλάξει τίποτα .
Αποτέλεσμα ; θελουμε πολύ δουλειά για να γίνουμε σωστοί σαν άνθρωποι πρωτα και μετα σαν λαός .
Σκατοφάρα οπως λέω καθε μερα για να προκαλέσω μερικούς ηλίθιους . .

Τρίτη 30 Μαΐου:
16:00 - τηλεφώνημα από Ελλάδα για διαρροή νερού από το κλειστό διαμέρισμα της μητέρας μου - 4ος όροφος, πολυκατοικία 50ετίας

Τετάρτη 31 Μαΐου:
11:00 - αεροδρόμιο Βερολίνου,
15:30 - αεροδρόμιο Αθήνας

16:30 - ο υδραυλικός που παρήγγειλε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στον 3ον όροφο, όπου εμφανίστηκαν τα νερά στο ταβάνι της κουζίνας της, κλείνει την παροχή νερού στο διαμέρισμα. Ο μετρητής νερού είναι στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία. Αφού έκλεισε την παροχή νερού, ακουμπά το "ταυ" σε δέντρο του πεζοδρομίου και μιλάμε 2-3 λεπτά για την αντικατάσταση της κεντρικής σωλήνας νερού. Γυρίζει να πάρει το "ταυ", αυτό έχει εξαφανισθεί! (1)

23:00 - Πηγαίνω να πάρω δύο πιτόγυρους που έχω παραγγείλει.
- Πριν από την εκκλησία του Αγίου Σώστη, μπροστά από το κλειστό περίπτερο, ένας πακιστανός/μπαγκλαντσιανός, μετακινεί πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά μία πλαστική καρέκλα που χρησιμοποιεί ο περιπτεράς τα βράδια για να μην του κλείνουν με παρκαρισμένο αυτοκίνητο την πρόσοψη. (2)
- Τριάντα μέτρα πιό κάτω, μπροστά από τον Άγιο Σώστη (Λεωφ. Συγγρού) βλέπω μιά αδύνατη, κακάσχημη ηλικιωμένη οδηγό να κατεβαίνει από ένα άσπρο Hyundai στου οποίου πίσω κάθισμα κινείται κάτι σαν έφηβη κοπέλλα με άσπρο παντελόνι.

23:10 - επιστρέφοντας από το σουβλατζίδικο, βλέπω την κακάσχημη (πιθανόν να είχε δύσκολη ζωή μέχρι τώρα) να κοιτά προς την είσοδο του παράδρομου, λες και περίμενε κάποιον. Κοιτώ μέσα στο αυτοκίνητο και βλέπω την νέα κοπέλα, κουλουριασμένη σαν αποκοιμισμένη - ή τίγκα μαστουρωμένη. Από ένστικτο, και επειδή δεν είχα πάρει το κινητό μαζί μου, προσπαθώ να αποστηθίσω τον αριθμό κυκλοφοριας, η κακάσχημη σαν κάτι να ψυλλιάστηκε και αρχίζει να με βρίζει (3): τί κοιτάς ρε μ@λ@κ@, φύγε ρε, θα φωνάξω να σου σπάσουν τα μουτρα,(4) κλπ. Ταυτόχρονα βλέπω τον πακιστανό να κινείται προς το μέρος μου. Συνεχίζω τον δρόμο μου, προσπερνώ τον πακιστανό με τον οποίο έχουμε "οπτική αναμέτρηση" - δηλ. ο πρώτος που θα κατεβάσει το βλέμμα έχει χάσει. Ισοπαλία.

23:15 - στρίβω δεξιά, και πηγαίνω να αγοράσω δυό μπύρες στο TwentyFour/7. Στην γωνία ένα περιπολικό της αστυνομίας με τα αλάρμ ανεμμένα. Το πλήρωμα, ανδρας και γυναίκα, αφαιρούν τις πινακίδες μιας σταθμευμένης Porsche 911. Ρωτώ γιατί το κάνουν - παρόλο που έχω μιάν υποψίαν - και μου απαντά: παράνομη στάθμευση πάνω σε γωνία διασταύρωσης.(5). Κοιτώ δεξιά-αριστερά, κανένα άλλο από τα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν έχει κλήση στο παρμπρίζ και οι πινακίδες τους είναι στην θέση τους - άρα κάτι άλλο τρέχει, και κάνω μώκο. Ο αστυνομικός κατάλαβε, και μου λέει: οι πινακίδες είναι από άλλο αυτοκίνητο(6) και η Porsche είναι μάλλον κλεμμένη(7)!
Του λέω για το τί παρατήρησα εγώ και του δίνω - από μνήμης - τον αριθμό του Hyundai. Υπόσχεται να το ελέγξουν.

23:30 - τρώω τους πιτόγυρους και πίνω μία μπύρα. Σκέφτομαι: τί ήσυχη και ειρηνική πόλη που είναι η Αθήνα, ευτυχώς δεν με πυροβόλησε κανείς απόψε!

ΥΓ: εντός μισής ώρας έγινα μάρτυρας επτά (7) φανερών και μίας τουλάχιστον (1) κεκαλυμμένης παρανομιών!

Τρίτη 30 Μαΐου:
16:00 - τηλεφώνημα από Ελλάδα για διαρροή νερού από το κλειστό διαμέρισμα της μητέρας μου - 4ος όροφος, πολυκατοικία 50ετίας

Τετάρτη 31 Μαΐου:
11:00 - αεροδρόμιο Βερολίνου,
15:30 - αεροδρόμιο Αθήνας

16:30 - ο υδραυλικός που παρήγγειλε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στον 3ον όροφο, όπου εμφανίστηκαν τα νερά στο ταβάνι της κουζίνας της, κλείνει την παροχή νερού στο διαμέρισμα. Ο μετρητής νερού είναι στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία. Αφού έκλεισε την παροχή νερού, ακουμπά το "ταυ" σε δέντρο του πεζοδρομίου και μιλάμε 2-3 λεπτά για την αντικατάσταση της κεντρικής σωλήνας νερού. Γυρίζει να πάρει το "ταυ", αυτό έχει εξαφανισθεί! (1)

23:00 - Πηγαίνω να πάρω δύο πιτόγυρους που έχω παραγγείλει.
- Πριν από την εκκλησία του Αγίου Σώστη, μπροστά από το κλειστό περίπτερο, ένας πακιστανός/μπαγκλαντσιανός, μετακινεί πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά μία πλαστική καρέκλα που χρησιμοποιεί ο περιπτεράς τα βράδια για να μην του κλείνουν με παρκαρισμένο αυτοκίνητο την πρόσοψη. (2)
- Τριάντα μέτρα πιό κάτω, μπροστά από τον Άγιο Σώστη (Λεωφ. Συγγρού) βλέπω μιά αδύνατη, κακάσχημη ηλικιωμένη οδηγό να κατεβαίνει από ένα άσπρο Hyundai στου οποίου πίσω κάθισμα κινείται κάτι σαν έφηβη κοπέλλα με άσπρο παντελόνι.

23:10 - επιστρέφοντας από το σουβλατζίδικο, βλέπω την κακάσχημη (πιθανόν να είχε δύσκολη ζωή μέχρι τώρα) να κοιτά προς την είσοδο του παράδρομου, λες και περίμενε κάποιον. Κοιτώ μέσα στο αυτοκίνητο και βλέπω την νέα κοπέλα, κουλουριασμένη σαν αποκοιμισμένη - ή τίγκα μαστουρωμένη. Από ένστικτο, και επειδή δεν είχα πάρει το κινητό μαζί μου, προσπαθώ να αποστηθίσω τον αριθμό κυκλοφοριας, η κακάσχημη σαν κάτι να ψυλλιάστηκε και αρχίζει να με βρίζει (3): τί κοιτάς ρε μ@λ@κ@, φύγε ρε, θα φωνάξω να σου σπάσουν τα μουτρα,(4) κλπ. Ταυτόχρονα βλέπω τον πακιστανό να κινείται προς το μέρος μου. Συνεχίζω τον δρόμο μου, προσπερνώ τον πακιστανό με τον οποίο έχουμε "οπτική αναμέτρηση" - δηλ. ο πρώτος που θα κατεβάσει το βλέμμα έχει χάσει. Ισοπαλία.

23:15 - στρίβω δεξιά, και πηγαίνω να αγοράσω δυό μπύρες στο TwentyFour/7. Στην γωνία ένα περιπολικό της αστυνομίας με τα αλάρμ ανεμμένα. Το πλήρωμα, ανδρας και γυναίκα, αφαιρούν τις πινακίδες μιας σταθμευμένης Porsche 911. Ρωτώ γιατί το κάνουν - παρόλο που έχω μιάν υποψίαν - και μου απαντά: παράνομη στάθμευση πάνω σε γωνία διασταύρωσης.(5). Κοιτώ δεξιά-αριστερά, κανένα άλλο από τα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν έχει κλήση στο παρμπρίζ και οι πινακίδες τους είναι στην θέση τους - άρα κάτι άλλο τρέχει, και κάνω μώκο. Ο αστυνομικός κατάλαβε, και μου λέει: οι πινακίδες είναι από άλλο αυτοκίνητο(6) και η Porsche είναι μάλλον κλεμμένη(7)!
Του λέω για το τί παρατήρησα εγώ και του δίνω - από μνήμης - τον αριθμό του Hyundai. Υπόσχεται να το ελέγξουν.

23:30 - τρώω τους πιτόγυρους και πίνω μία μπύρα. Σκέφτομαι: τί ήσυχη και ειρηνική πόλη που είναι η Αθήνα, ευτυχώς δεν με πυροβόλησε κανείς απόψε!

ΥΓ: εντός μισής ώρας έγινα μάρτυρας επτά (7) φανερών και μίας τουλάχιστον (1) κεκαλυμμένης παρανομιών!
Τους πιτογυρους τους πήρες δίπλα απο το ciao

Εμένα με έχουν τσιτώσει σήμερα από το πρωί η ACS με δέμα από την Αθήνα και η UPS δέμα από Γερμανία. Εν τω μεταξύ έχω ένα πρόβλημα γιατί έχει χαλάσει η θυροτηλεόραση μου και όταν έρχεται δέμα με παίρνουν τηλέφωνο ή το βλέπω από την εφαρμογή και αφήνω ένα σημείωμα δίπλα στο κουδούνι.
Η ACS έχει έρθει δύο φορές και δεν έχουν αφήσει χαρτί ειδοποίησης στην πόρτα, με αποτέλεσμα να μην κάνουν τρίτη παράδοση και στο τσακ πρόλαβα το δέμα να μην γυρίσει πίσω. Τους παίρνω τηλέφωνο και αμφισβητούν αυτό που τους λέω ,ότι δηλαδή δεν έχουν αφήσει ειδοποίηση . Πράγμα το οποίο έχει συμβεί και άλλες φορές και η απάντηση που πήρα ξέρετε ποια είναι ; ..."δηλαδή μας λέτε ότι ο οδηγός έχει προσωπικά με σας πρόβλημα και δεν σας αφήνει ειδοποίηση; " Πόσο μαλάκες !
Η UPS έρχεται κι αν δεν σε βρει , αυτή τουλάχιστον άφησε χαρτί κολλημένο , σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι εάν δεν χτυπάει το κουδούνι δεν μπορώ να έχω καμία ειδοποίηση γιατί τηλέφωνο δεν μπορούν να με πάρουν και τώρα είμαι στη βεράντα στο καραούλι και περιμένω .
Σε δουλειά να βρισκόμαστε....

DHL . Κορυφή. Δεν συγκρίνεται με καμία . Ετη φωτός μπροστά.
πάγια τακτική της ACS, δεν προλαβαινουν να παραδωσουν ενώ το δεμα ειναι στο καταστημα και καποια απο τα μηχανακια που ειναι έξω κολλανε απλά χαρτάκια. Το ξέρουν όλοι το έχω διαβασει σε όλα τα forum που είμαι αλλά δεν θα το πίστευα εαν δεν έβλεπα με τα ματια μου τυπο της acs να κατεβαινει απο το μηχανακι να κολλάει χαρτί και να φευγει σφαίρα.

Εγώ έχω χειρότερα προβλήματα. Μου έχει κατσικωθεί η πεθερά σπίτι από τη Δευτέρα και δεν λέει να φύγει. Για πείτε κανένα καλό setup!
Φευγοντας για δουλεια το πρωι πριν κλεισεις την πορτα αμολα 5-6 κατσαριδες
Αυτο εαν δεν θελεις να ξαναρθει

Αν θελεις ομως να ερχετε καμια φορα στο τοσο αμολα μονο μια
:)

Status
Not open for further replies.
Back