Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους!

Καλά σε λέει ο Άλεξ γλαρο!!!
Μια που λες για γλαρο....
Φέτος για πρωτη φορα διαπίστωσα ότι απομακρυνονται αρκετα απο την θάλασσα κ πανε σε περιοχες που δεν ήταν πριν...

Οκ μπορεί να είναι θαλασσοπούλια αλλά σίγουρα δεν κυκλοφορούν παντα....κοντά της.....
Και ειδικά όπου υπάρχουν χωματερές....

Αλλά γιατί τώρα να συμβεί αυτό κ οχι τα προηγουμενα χρόνια...
Παράξενο.. Ίσως θέμα καιρου......

πάγια τακτική της ACS, δεν προλαβαινουν να παραδωσουν ενώ το δεμα ειναι στο καταστημα και καποια απο τα μηχανακια που ειναι έξω κολλανε απλά χαρτάκια. Το ξέρουν όλοι το έχω διαβασει σε όλα τα forum που είμαι αλλά δεν θα το πίστευα εαν δεν έβλεπα με τα ματια μου τυπο της acs να κατεβαινει απο το μηχανακι να κολλάει χαρτί και να φευγει σφαίρα.
Kαι μετά μας λένε βλακώδεις αλλά και θρασύτατες δικαιολογίες!

Καλό βράδυ σε όλους και καλή επιτυχία στα παιδιά όλων που δίνουν τη πρώτη σοβαρή μάχη με το χρόνο και το επίπεδο των γνώσεών τους στις πανελλήνιες,και να θυμάστε όλοι όσοι βρίσκεσται σε αυτή τη θέση γονείς όπως και εγώ η ζωή για τα παιδιά τώρα αρχίζει και είτε καλά είτε κακά από τέτοιες μάχες πρέπει να βγαίνεις πάντα κερδισμένος,μερικές φορές η αποτυχία δίνει την πραγματική δύναμη για μεγαλύτερη προσπάθεια με επιτυχία .Καλή τύχη σε όλα τα ελληνόπουλα και ελπίδα στο ότι μπορεί ίσως να μείνει και κάποιο μυαλό εδώ στη χώρα των κάποτε σοφών .

Καλημέρα παρεάκι! Χθές ήμουν λίγο ψακομένος (αδιάθετος), και κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα...Έτσι σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς, αλλά "περδίκι"! Έχω φοβηθεί με όλη αυτή την ιστορία με τον κορονοϊό, αλλά πιστεύω πως δεν ήταν, αφού δεν είχα καθόλου βήχα.

Status
Not open for further replies.
Back