και άμα είναι ξεσαμαρωτα να δεις χώνεψηΩ ρε φιλε ,και μετα το φαι ,βολτα με γαιδούρια
Τώρα έμαθα από συνάδελφο που είναι από τα μέρη και ήταν φίλος του, ότι πνίγηκε πριν μερικά χρόνια στην προσπάθεια να περάσει ένα χείμαρρο με το αυτοκίνητοκαι άμα είναι ξεσαμαρωτα να δεις χώνεψη
Μήτσο, σίγουρα σε κάποια προηγούμενη ζωή, πρέπει να ήσουν ινδιάνος μάγος.Άσε τα ρουφήγματα και στρώσου στη δουλειά .
Αντε γιατί έρχεται και βροχή σήμερα και θα υπάρξουν καθυστερήσεις.
Με έκανε και τρέχουν τα σάλια μου ρε γαμώτο.Ω ρε φιλε ,και μετα το φαι ,βολτα με γαιδούρια
Σε όσους το στειλα όλοι αυτό μου λένεΜε έκανε και τρέχουν τα σάλια μου ρε γαμώτο.
Για αυτό και εγώ έκατσα να φάω κάνα δυο προβια κεμπάπΣε όσους το στειλα όλοι αυτό μου λένε![]()
Έχεις εκεί δίπλα τέτοια κατάσταση;Για αυτό και εγώ έκατσα να φάω κάνα δυο προβια κεμπάπ
Είχα δουλειά παιανια και είπα να χτυπήσω κανέναΈχεις εκεί δίπλα τέτοια κατάσταση;
Πες του να σου βάλει και ένα στο κεφάλι.Εκτός άμα παω εκεί στον Αλεξ και πατήσει κάνα δυο στριφόνια με το τρυπάνι και σιάξει λίγο
Σε ποιοΠες του να σου βάλει και ένα στο κεφάλι.
Είσαι αυτό που λέμε "για τον γάιδαρο καβαλα"?Ω ρε φιλε ,και μετα το φαι ,βολτα με γαιδούρια
Ε ναι ειναι προτιμότερο να ειμαι εγω καβαλαΕίσαι αυτό που λέμε "για τον γάιδαρο καβαλα"?
Τα κατάφερες αδερφέ τόσο γρήγορα μπράβοΓερασιμεεε εσυ gp106
Γερασιμεεε εσυ gp106
Κάτι δεν πήγε καλά με το πρόβειο κεμπάπ...Τα κατάφερες αδερφέ τόσο γρήγορα μπράβο
Χα χα
Άμα είναι να προλάβεις να πάς από εκεί να του δώσεις το φιλί της ζωής! Λές το κεμπάπ να είχε πολύ σκορδοστουπι μέσα?Κάτι δεν πήγε καλά με το πρόβειο κεμπάπ...
Αισθάνεσαι μούδιασμα στα δάχτυλα?
Είμαι γρήγορο πιστόλι!!!Τα κατάφερες αδερφέ τόσο γρήγορα μπράβο
Χα χα
Με πήρε τηλ πριν.Κεμπαπ έλεγε αυτός σιναζια έλεγα εγώ... ευτυχώς την πλήρωσε μόνος του τελικά.Τωρα πρέπει να ροχαλιζει σα λιοντάρι το βόδι.Άμα είναι να προλάβεις να πάς από εκεί να του δώσεις το φιλί της ζωής! Λές το κεμπάπ να είχε πολύ σκορδοστουπι μέσα?