Το έχεις κάνει?ΠΡΟΣΟΧΗ όμως ένας άλλος που το έκανε
Ναι, απο το ΜασιναΤους πιτογυρους τους πήρες δίπλα απο το ciao
Τώρα μπλεξε τους αριθμούς τις ώρας που αναφέρεις και πήγαινε παίξε τζόκερΝαι, απο το Μασινα
Φευγοντας για δουλεια το πρωι πριν κλεισεις την πορτα αμολα 5-6 κατσαριδες
Αυτο εαν δεν θελεις να ξαναρθει
Αν θελεις ομως να ερχετε καμια φορα στο τοσο αμολα μονο μια
![]()
Δουλευει αλλα παραπανω κοπος μετα που θα σχολασειςΜε αρουραίους δουλεύει ;
Άι ρεΤο έχεις κάνει?![]()
Εντάξει, δεν πιάνεται γιατί είχε γυρίσει από μπουζούκια ζάντα και δεν ήξερε τι έκανεΤο έχεις κάνει?![]()
Είχε ξεχάσει και τον Καρρά στην πλάτη ακόμα...Εντάξει, δεν πιάνεται γιατί είχε γυρίσει από μπουζούκια ζάντα και δεν ήξερε τι έκανε
Δεν λές που του έπεσε η λουλουδού στον δρόμο,γιατί το διαζύγιο θα ήταν το λιγότερο, θα τον έβγαζαν φέτες πεθερά και γυναίκαΕίχε ξεχάσει και τον Καρρά στην πλάτη ακόμα...
Δεν γυρίζω ποτε ζάντα απο μπουζούκιαΕντάξει, δεν πιάνεται γιατί είχε γυρίσει από μπουζούκια ζάντα και δεν ήξερε τι έκανε
Μπαίνει σπίτι κολλητός ξημερώματα και γυρίζει η γυναίκα του και του λέει...Ζερνεις Βουλγάρες! Ακόμα κλαίμε!Δεν λές που του έπεσε η λουλουδού στον δρόμο,γιατί το διαζύγιο θα ήταν το λιγότερο, θα τον έβγαζαν φέτες πεθερά και γυναίκα
Γιώργο τότε ήμουν ελεύθερος στο ίδιο κέντρο ήταν και ο πεθερός και η πεθερά και χορευαμαι εντάξει γνωριζόμαστε γιατί ήμασταν απο το ίδιο χωριόΔεν λές που του έπεσε η λουλουδού στον δρόμο,γιατί το διαζύγιο θα ήταν το λιγότερο, θα τον έβγαζαν φέτες πεθερά και γυναίκα
Μπες και εσύ μετά να στα κάνει λίγο πιο μυτερά να σπας και τα κοκκαλα από Την προβατίνα.Είμαι οδοντίατρο με την μικρή
Ακούω αυτό το τροχισμα μου έσπασε τα νεύρα
Τα καταπίνω no problemΜπες και εσύ μετά να στα κάνει λίγο πιο μυτερά να σπας και τα κοκκαλα από Την προβατίνα.