Έχω νεύρα που δεν μου δίνεις το προξενιό.Ο Γιάννης αρνείται να με υοθετησει... πάω χαμένος.Πάλι γαμας τη συζήτηση εγώ για το μεζέ του Γιάννη το θαλασσινό μιλώ τις χήρες λες εσυ
Ένα μεζέ είπε ο άνθρωπος
Έχω νεύρα που δεν μου δίνεις το προξενιό.Ο Γιάννης αρνείται να με υοθετησει... πάω χαμένος.Πάλι γαμας τη συζήτηση εγώ για το μεζέ του Γιάννη το θαλασσινό μιλώ τις χήρες λες εσυ
Ένα μεζέ είπε ο άνθρωπος
Πιες μια μπίρα παγωμένη και το πρόβλημα πάειΈχω νεύρα που δεν μου δίνεις το προξενιό.Ο Γιάννης αρνείται να με υοθετησει... πάω χαμένος.
Παρακαλάς τον Χάρη να σου κάνει προξενιό για να και τον Γιάννη να σε υιοθετήσει για να δείς φάσσα;Έχω νεύρα που δεν μου δίνεις το προξενιό.Ο Γιάννης αρνείται να με υοθετησει... πάω χαμένος.
Χάρη .... sos.... κάνε κάτι...εγώ υιοθέτηση και μην προλαβαίνω τις μπύρες ...δεν γίνεταιΠιες μια μπίρα παγωμένη και το πρόβλημα πάει
https://www.google.com/search?q=bar...7_r-67H_AhXIO-wKHcAvAyYQ_AUoAnoECAEQBA&biw=13Πιες μια μπίρα παγωμένη και το πρόβλημα πάει
Τι είναι το συγγρελιωτικοΤώρα έχω δουλειά.Φτιαχνω μοσχάρι Συγγρελιωτικο κοκκινιστό με ρύζι.Θα σας περιποιηθώ μετά.
Πίνει και από τα άλλα τα ίιιισκια, οι μπύρες φθηνές είναι.Χάρη .... sos.... κάνε κάτι...εγώ υιοθέτηση και μην προλαβαίνω τις μπύρες ...δεν γίνεται
Βαλε αγγελία στην Κοζάνη
Πιτζάμα πάρτυ θα κάνουμεΧάρη...ξεκίνα...φέρε το γλυκό εγώ φέρνω μπύρες...
Πάρε και πιτζάμες μαζί...
Όχι ρε ...εκεί θα κοιμηθούμε..Πιτζάμα πάρτυ θα κάνουμε
Δώστε του μπύρες που είναι vigan και φάτε του τo κρεατικό.Πιτζάμα πάρτυ θα κάνουμε
https://www.stripteasers.gr/gr/bachelorette-parties.htmlΠιτζάμα πάρτυ θα κάνουμε
Αυτός είναι σαν τα πιτ μπουλ μόλις πας κατά κει κιμά θα το κάνει το χέριΔώστε του μπύρες που είναι vigan και φάτε του τo κρεατικό.
Γιώργο εσυ πως μας ξέφυγες που μένεις για δώσε συντεταγμένες να περάσεις απο τη στοά μας
Το μοσχάρι εννοώ ...Δώστε του μπύρες που είναι vigan και φάτε του τo κρεατικό.
Συγγρελο Ευρυτανίας.1350+ υψόμετρο.Τι είναι το συγγρελιωτικο
Καλά ρε συ ...με μοσχαράκι κοκκινιστό θα το κάνουμε αυτό...
Γραφονται διαφορα και σας εχει φοβηθει το ματι μου....Γιώργο εσυ πως μας ξέφυγες που μένεις για δώσε συντεταγμένες να περάσεις απο τη στοά μας