Τουλάχιστον εάν σας ρωτήσει η νύφη εάν φέρατε γυναίκες στο πάρτι και πείτε όχι δεν θα έχετε πεί ψέμματαΕιστε μεγαλες τάνες και οι 2,λαμογια...
Δες την θετική πλευρά....
Τουλάχιστον εάν σας ρωτήσει η νύφη εάν φέρατε γυναίκες στο πάρτι και πείτε όχι δεν θα έχετε πεί ψέμματαΕιστε μεγαλες τάνες και οι 2,λαμογια...
Ότι θυμάμαι χαίρομαι πότε πια θα φάμε...Μυστες,ειμαι bachelor party σε βιλα στο Λουτρακι.
Ξερει κανεις παικτης αν μπορουμε να βρουμε κανα καλο "κοριτσι" για να κανουμε εκπληξη στον γαμπρο?
Προσωπικο μηνυμα παρακαλω
Άρε άμα είσαι περπατημένος τι λες τώραΗ μόνη λύση είναι να πάει ο πιο γάτος στο καζίνο χαρτιλικωνοντας στην είσοδο να του φέρουν για προσφορά 2-3 επαγγελματίες.
Καμμία ταινία θα βλέπει τώρα!Άρε άμα είσαι περπατημένος τι λες τώρα
Ποιος ο Αλεξ είναι μαλωμένος με τη ΤVΚαμμία ταινία θα βλέπει τώρα!
Με το ζορι νοικιασαμε τη βιλα 6-7 ατομα!Η μόνη λύση είναι να πάει ο πιο γάτος στο καζίνο χαρτιλικωνοντας στην είσοδο να του φέρουν για προσφορά 2-3 επαγγελματίες.
Δν συμπεφτουνε τα γουστα μας...
Κατάλαβα... ποτά από τα Λίντλ.Υ.Γ.Αμα εισαι δν εισαι γραμμενος στο μπου,εγω ειναι αρχιμανδριτης...
Μπυρες,κρασια,ουΐσκια,σφηνακια,κοκτεϊλ και ξανα μανά απο την αρχη...Κατάλαβα... ποτά από τα Λίντλ.
Κολοφαρδη η σιτιΓεια σου ρε χάρη, πάλι ταμείο πήγαμε! Θύμησε μου να σου δώσω ένα κουτί φυσίγγια!