Πλάκα πλάκα γιατρέ για εξαγωγή μου είπε και εμένα αλλά προσπαθούμε να το σώσουμε.Aν και το λες για αστείο,πολλές φορές έχει και ο οδοντίατρος αυτό το δίλημμα:''εξαγωγή ή προσπάθεια σωτηρίας του δοντιού έστω και με πολλή βαθειά έμφραξη;''
Πλάκα πλάκα γιατρέ για εξαγωγή μου είπε και εμένα αλλά προσπαθούμε να το σώσουμε.Aν και το λες για αστείο,πολλές φορές έχει και ο οδοντίατρος αυτό το δίλημμα:''εξαγωγή ή προσπάθεια σωτηρίας του δοντιού έστω και με πολλή βαθειά έμφραξη;''
Εγω ξέρω 2 ! Η μια ξεκινάει απο Α και η άλλη απο Χ .Όχι αλλά έχω συναντήσει πολλές κουφάλες στην ζωή μου
Σοβατζής....Είσαι γιατρός φίλε?
Τωρα που θα ανεβω ,ελα να στη βουλώσω .Γιατρέ! Εχω μια κουφάλα! Να την βγάλω η να την βουλωσω??
Πρέπει να του υποσχεθείς ότι αντί για εκείνα τα χαρτάκια που σε βάζουν και δαγκώνεις οι οδοντίατροι για να δούνε τις επαφές,θα του έχεις να δαγκώνει προβατίναΤωρα που θα ανεβω ,ελα να στη βουλώσω .
Τσιμέντο με ινες και σκληρυντικό ,θα γινει αθάνατο
https://ravagobuildingsolutions.com/gr/el/product/masterflow/Τωρα που θα ανεβω ,ελα να στη βουλώσω .
Τσιμέντο με ινες και σκληρυντικό ,θα γινει αθάνατο
Ρε ‘σείς Μήπως τον παντρέψατε τον άλλον η τον έχεις στο σκάφος και ρουφάει κοκτέιλ
Τι αγώνα μην ανοίγω την tvΕΡΤ3 τωρα, ενδιαφερον αγωνας.....
Απο σασμο μακραν πιο ενδιαφερον, αμα θες ανοιξε την, δεν θα σε παρακαλαμε κιολας......Τι αγώνα μην ανοίγω την tv
Βαριέμαι να σκωνομαι απο το κρεβάτι τώραΑπο σασμο μακραν πιο ενδιαφερον, αμα θες ανοιξε την, δεν θα σε παρακαλαμε κιολας......
Συ'χανσ....Βαριέμαι να σκωνομαι απο το κρεβάτι τώρα
Ελα Χάρη κανε γρηγορα ...Βαριέμαι να σκωνομαι απο το κρεβάτι τώρα
Καλοο αλλά όπως είπα μου αρέσει το βόλεϊ δωματίουΣυ'χανσ....
Παρασκευή 6:00 το πρωί.Ρε ‘σείς Μήπως τον παντρέψατε τον άλλον η τον έχεις στο σκάφος και ρουφάει κοκτέιλ
Κυριακή 12:00 το μεσημέριΠαρασκευή 6:00 το πρωί.
Σάββατο 8:00 το πρωί.
Κατάλαβα μέσο πέλαγα αρμενίζεις με τον άλλον ε μουν@χοφαιδεςΠαρασκευή 6:00 το πρωί.
Σάββατο 8:00 το πρωί.
Και καλα κανεις!!!!Καλοο αλλά όπως είπα μου αρέσει το βόλεϊ δωματίου