Κύριε Νίκο καλησπέρα στο Βαθυ μένειςΚαλησπερα , καλο αποβραδο και παντα με υγεια παλικαρια !!
Μην είσαι περίεργος ρε!Κύριε Νίκο καλησπέρα στο Βαθυ μένεις
Έχω ένα ξαδερφάκι κατω ρε και ρωτώΜην είσαι περίεργος ρε!
Με προστασία η χωρίς?Outlander τα τρυγονακια πηδιούνται κανονικά
Χωρίς αναισθητικόΜε προστασία η χωρίς?
Για να ψηφίσεις Κούλη?9 ώρες ταξίδι
Κύριε Νίκο καλησπέρα στο Βαθυ μένεις
Με την φωτογραφία με τα κοψίδια την παραβλέπω....αλλά αυτό με το ντουμανι στα Τζουμέρκα....είναι πισώπλατη μαχαιριά ...Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τη στήριξη φίλοι μου αγαπητοί αλλά τα κοψίδια αυτά θα ντουμανιάσουν κάπου στα Τζουμέρκα , όχι εδώ.
Αν βρεθείτε προς τα εκεί καλοδεχούμενοι.
Είναι στο Στρατο έχει 15 χρόνια κατω ο πεθερός του είναι Κυνηγος και φανατικός ψαράςΟχι Χαρη μου!!! Δυτικη Σαμο μενω...7 χιλιομετρα εξω απο Καρλοβασι.
Το χωριο που μενω λεγεται Κονται'ι'κα....
Προσεξε Κονται'ι'κα...και οχι Κοντακαι'ι'κα...που ειναι αλλο χωριο...πριν το Καρλοβασι...
Πες στον ξαδελφο εαν θελει να ερθει με βρει !!
Ετοίμασε τα καρτέρια....Καλησπέρα σας Καφεδάκι στο χωριό μια αναγνωριστική για τρυγονακια
9 ώρες ταξίδι έπρεπε να τριτώσει το κακο να φτάσω τέλος πάντων όλα καλά
Outlander τα τρυγονακια πηδιούνται κανονικά
Πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής μόλις γύρισα απο δεύτερη αναγνωριστική γουρούνια να σε φυλάει ο θεός παραααα πολλά λαγο ήμαστε καλά τρυγόνι πολύ καλά φασες λίγες ντοπιαρες έχει αύριο θα παω σε ένα τοπ μέρος εκεί θα δούμε καλά πράματα πιστεύωΕτοίμασε τα καρτέρια....
κοιτα ρε πάρε μάτιΓια να ψηφίσεις Κούλη?
Στον παράδεισο κυνηγάς ,η ανταπόκριση από Βουλγαρία;Πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής μόλις γύρισα απο δεύτερη αναγνωριστική γουρούνια να σε φυλάει ο θεός παραααα πολλά λαγο ήμαστε καλά τρυγόνι πολύ καλά φασες λίγες ντοπιαρες έχει αύριο θα παω σε ένα τοπ μέρος εκεί θα δούμε καλά πράματα πιστεύω
Α η μπίρα 500 γρ 2 € καταλαβαίνεις τι θα γίνει
Παναγιώτη καλά είναι τώρα μετά θα δείξει όλα είναι ο καιρόςΣτον παράδεισο κυνηγάς ,η ανταπόκριση από Βουλγαρία;
Ολα ειναι σχετικα Αγγελε.Καλησπέρα κύριοι.
Θέλει λιγο χρόνο να συνηθίσουμε τις ζεστές.
Το βλέπω να κάνει καύσωνα φέτος.
Τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια ήταν ήπια.
Φέτος έχω την αίσθηση πως θα μας ζεστάνει καλά.