Βγάλε και κανένα καλαμάρι
Πετάνε τα αεροπλάνα?Από Ελευθέριο Βενιζέλο καλημερίζω την παρέα.
Στάσου! Μυγδαλα!@!
Είχε καλό και γρήγορο θάνατο ; Πρόσεχε τι θα απαντήσεις γιατί τη Δευτέρα θα είσαι είδηση στον Ευαγγελάτο.
Τη κοκκινεστρα περιμένω!!!
Έγινε η μούρη μου κοκκινέστραΤη κοκκινεστρα περιμένω!!!
Τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις,βλέπω το μικρό να σε πάει σε μια .... βάρκα!!!Το βράδυ για θράψαλα...Έγινε η μούρη μου κοκκινέστρα
Από το να ψαρεύει με lrf να βγάζει πέρκες και να τις πετάει πάλι μέσα ενώ 2 άτομα περιμένουν να ψαρέψουν πάνω στην βάρκα, καλύτερα θράψαλα.Τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις,βλέπω το μικρό να σε πάει σε μια .... βάρκα!!!Το βράδυ για θράψαλα...
Θα με κανης να Πάρο και εγώ μ2 μπας και φάω κάνα ψαρι!!!!!
Που να βγάλεις παλαμάρι έξω.ΣΚ παίρνεις οικόπεδο γωνία.Βγάλε και κανένα καλαμάρι
Πιάνουν καλή τιμή στην Μύκονο έμαθα
Ψηλά είσαι. Εκπαιδευτικό για λαγό;Καλημέρα απο βουνό
Έχει πολύ ζέστη πήγα μια βόλτα μόλις κατέβηκα απο το βουνό σε ένα μέρος που έχει ιτιά καρυδιές υπήρχαν κάμποσα παρόλο τη ζέστη στη λίμνη δε παωΨηλά είσαι. Εκπαιδευτικό για λαγό;
Κατέβα γύρω από την λίμνη καμιά βόλτα αν έχεις χρόνο. Αν θέρισαν κάποιο χωράφι όλο και τίποτα τρυγόνια, αγριοπερίστερα θα κυκλοφορούν.
Πάρε μάτι και για εμάς που έχουμε καιρο μπροστά μας μέχρι να ανέβουμε .Έχει πολύ ζέστη πήγα μια βόλτα μόλις κατέβηκα απο το βουνό σε ένα μέρος που έχει ιτιά καρυδιές υπήρχαν κάμποσα παρόλο τη ζέστη στη λίμνη δε παω
Αύριο θα σηκωθώ πρωί πρωί να παω σε ένα μέρος που το κυνηγό μου είπαν ότι έχει αρκετα θα βάλω φωτό
Αυτά σημερινά όπως γύριζα με το αμάξι τα έβγαλα
Είδα και μια πέρδικα μου άνοιξε η καρδιά μου
Με έστειλε ο outlander αν πηδιούνται καλά τι να κάνω να τον χαλάσω χατήριΠάρε μάτι και για εμάς που έχουμε καιρο μπροστά μας μέχρι να ανέβουμε .