Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημεριζω την παρέα.
Τα μπουμπουνητά άρχισαν να ακούγονται από μακριά και αναμένουμε.
Όσο για το βόλι , δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου σε άλλη εκλογική αναμέτρηση να θεωρείται το αποτέλεσμα τόσο προδιαγεγραμμένο και η εκλογική διαδικασία να έχει τελείως τυπικό χαρακτήρα.

Καλημέρα σε όλους.Προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα υπάρχει μόνο όταν αυτοί που το δημιουργούν ήδη έχουν υποκύψει ή έχουν μπει στο αδιέξοδο της περιορισμένης εμβέλειας σκέψης τους μιλώντας για εκλογές .Από κει και έπειτα είναι περιττή η συζήτηση όταν έχεις 30 κόμματα και ψηφίζεις μόνιμα 4 διαφορετικά ενώ υπάρχει μια τεράστια μάζα που δεν ξέρει καν τι εκπροσωπεί και τι λέει το κάθε ένα.Δηλαδη ψηφίζει για το μέλλον της χώρας του στη τύχη αλλά από ότι φένεται η τύχη δε χαμόγελα σε αυτούς που ψηφίζουν έτσι .

Καλημεριζω την παρέα.
Τα μπουμπουνητά άρχισαν να ακούγονται από μακριά και αναμένουμε.
Όσο για το βόλι , δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου σε άλλη εκλογική αναμέτρηση να θεωρείται το αποτέλεσμα τόσο προδιαγεγραμμένο και η εκλογική διαδικασία να έχει τελείως τυπικό χαρακτήρα.
Ίσως το 1977,αν και τότε ήμουν πολύ μικρός για να το καταλάβω...

Καλή ψήφο και εύχομαι ''νίκη στην ομάδα σας!''.Παλιά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου την Κυριακή έβγαινε στο ραδιόφωνο ένας τύπος και έλεγε αυτό:έτσι οι οπαδοί όλων των ομάδων υποτίθεται ότι θα ήταν ευχαριστημένοι... ;)

Καλημέρα σε όλους.Προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα υπάρχει μόνο όταν αυτοί που το δημιουργούν ήδη έχουν υποκύψει ή έχουν μπει στο αδιέξοδο της περιορισμένης εμβέλειας σκέψης τους μιλώντας για εκλογές .Από κει και έπειτα είναι περιττή η συζήτηση όταν έχεις 30 κόμματα και ψηφίζεις μόνιμα 4 διαφορετικά ενώ υπάρχει μια τεράστια μάζα που δεν ξέρει καν τι εκπροσωπεί και τι λέει το κάθε ένα.Δηλαδη ψηφίζει για το μέλλον της χώρας του στη τύχη αλλά από ότι φένεται η τύχη δε χαμόγελα σε αυτούς που ψηφίζουν έτσι .
Καλά τα λες Γιάννη , αλλά το προδιαγεγραμμενο και σε συνάρτηση το χωρίς αντίπαλο , είναι μπροστά μας .
Οπα τ άλλα είναι να λέμε μεχρι αυριο

Status
Not open for further replies.
Back