Την έπαθες και συ με τα κρεμμύδια...Κλαίω ρε!
Την έπαθες και συ με τα κρεμμύδια...Κλαίω ρε!
Τι έγινε ρε σκόνη ή ηλεκτροκόλληση;Αστα όλο νερό ρίχνω δακρύζουν πολύ
Άμα έβγαζε φωτό ο Γιαννης έτσι ήμουν χα χαΤι έγινε ρε σκόνη ή ηλεκτροκόλληση;
Και για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος:
LAKIS .....365 like ...να μην κάνω συνέχεια...καλημερα , καλησπερα , καληνυχτα επι 365 μερες το χρονο για να μην το λεω καθε μερα
Που είναι αυτό...περιοχήτωρα ετοιμαζουμε κανω μπανιο και την κοπαναω για πανω στο Αιολης για παγωμενες μπυρες
Ναι,ναι...25 βαθμοί η θερμοκρασια και παραδόξως πολύ καλά.
Οπότε είπα να απολαύσω λίγο λευκό μοσχάτο με κάνα τυράκι.
πανω στο ξενοδοχειο Αιολης , εχει μπαρ με πισιναΠου είναι αυτό...περιοχή
Εγω οταν ζεσταίνομαι δεν τρώω ,οχι να πιω .Ναι,ναι...
Αλλιώς θα έπινες νεράκι...
οκ να το ξερω , για ναγραφω και εγω την σαχλαμαρα μου χωρις το φοβο του μπανκΑπο ιδρύσεως του φορουμ ,η γωνιά ειναι το θέμα του καλημέρα , καλησπέρα,των πειραγμάτων και της πλάκας γενικότερα . Εδω εχουν όργια κατα το παρελθόν . Υπαρχουν τόσες άλλες κατηγορίες εξειδικευμένων θεμάτων που εκει θα βρεις οτι ζητάς. Εδω σοβαρά πραγματα δεν πρόκειται να διαβάσεις .
Κρεμμύδια...αλλά παρά πολλά Κρεμμύδια..είμαστε σε μαγαζί..μέσα με αιρκοντισιον και ανεμιστήρα και κάποια στιγμή αρχίζουν και δακρύζουν τα μάτια....το λέμε στην υπάλληλο και μας λέει ότι καθαρίζει ο μάγειρας Κρεμμύδια....Τι έγινε ρε σκόνη ή ηλεκτροκόλληση;
Και για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος:
Ναι ρε συ ...περιοχή...που είναι το Αιοληςπανω στο ξενοδοχειο Αιολης , εχει μπαρ με πισινα
αυτό το μπανκ να το φοβάσαι και εμένα μόλις με παίρνουν τηλ και λένε απο τη μπανκ είμαιοκ να το ξερω , για ναγραφω και εγω την σαχλαμαρα μου χωρις το φοβο του μπανκ
Αμάν ρε,θα νόμιζε ο κόσμος ότι συγκινηθήτακε που πλησιάζει η έναρξη .Κρεμμύδια...αλλά παρά πολλά Κρεμμύδια..είμαστε σε μαγαζί..μέσα με αιρκοντισιον και ανεμιστήρα και κάποια στιγμή αρχίζουν και δακρύζουν τα μάτια....το λέμε στην υπάλληλο και μας λέει ότι καθαρίζει ο μάγειρας Κρεμμύδια....
Καστορια, google it....Ναι ρε συ ...περιοχή...που είναι το Αιολης
Αυτό που λέει ο giorgos68...είναιπανω στο ξενοδοχειο Αιολης , εχει μπαρ με πισινα
Και που το ξερς εσυ αυτό απο Καστοριά είσαι μήπωςΚαστορια, google it....
Αυτό που λέει ο giorgos68...είναι????
Νικο, - αληθεια γιατι συστηνεσαι ως Λακης ? - οσον αφορα τον φονο που εγινε εδω διπλα στην Αυλιδα και ο 88 χρονος σκοτωσε τη γυναικα του οπου ειδα την ειδηση ξεκινουσε ετσι :.... οσο γινοντε φονοι με κυνηγετικα οπλα , οπως σημερα ο 83 χρονος σκοτωσε την γυναικα του με καραμπινα , τοσο θα ειναι ισβαρος ολων των κυνηγων...
Ναι ρε συ ...περιοχή...που είναι το Αιολης