Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για αυτό το βίντεο....
Οι δικοι μας εκλεγμενοι καραγκ..... που ειναι; Εμεις μεχρι που ειμαστε διατεθειμενοι να παλεψουμε; θα βγουμε να διαμαρτυρηθουμε; αν χρειαστει, θα αποκτησουμε παιδεια και καλη εξωθεν μαρτυρια; η θα συμβιβαστουμε οπως παντα δυστυχως; δεν ειναι απλα τα πραγματα φιλοι μου και το ξερουμε..xm.

Οι δικοι μας εκλεγμενοι καραγκ..... που ειναι; Εμεις μεχρι που ειμαστε διατεθειμενοι να παλεψουμε; θα βγουμε να διαμαρτυρηθουμε; αν χρειαστει, θα αποκτησουμε παιδεια και καλη εξωθεν μαρτυρια; η θα συμβιβαστουμε οπως παντα δυστυχως; δεν ειναι απλα τα πραγματα φιλοι μου και το ξερουμε..xm.
Οταν υπουργος παιδειας ειναι ο Φυλης , τι θα εχουν βαλει σε θεσεις ευθυνης που αφορουν το κυνηγι που δεν ειναι και το σπουδαιοτερο ζητημα στην ιεραρχια που απασχολει την κυβερνηση αυτην την στιγμη. Τα μπάζα θα βάλουν να αποφασιζουν, ολες τις ανεραστες κυρίες που βγαινουν καθε φορα και μιλουν και μας κάνουν τουρμπο.

Η κυριουλα στην αρχη λεει να αρχιζει το κυνηγι μετα τις 11 Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια γιατι μεχρι τοτε ειναι τουριστικη περιοδος...hair.
Ασυναρτησιες..οικολογος εισαι κυρια μου ή ξενοδοχα που παει σχολειο;!

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτό το βίντεο που ανέβασα και τους άσχετους κουλτουριάρηδες και τις απόψεις τους,το μόνο σίγουρο κύριοι είναι ότι αυτοί θα ορίσουν το μέλλον του κυνηγίου στην Ελλάδα!

Καλησπέρα στη παρέα.
Τι να λέμε τώρα παιδιά, οι Γάλλοι έβγαλαν και βουλευτή κυνηγό.
Εδώ ο κάθε άσχετος που δεν έχει πατήσει ποτέ του χώμα αποφασίζει για τις τύχες του κυνηγίου με μόνο γνώμονα τις μελέτες μεσα από τα γραφεία τους.

Η κυριουλα στην αρχη λεει να αρχιζει το κυνηγι μετα τις 11 Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα σχολεια γιατι μεχρι τοτε ειναι τουριστικη περιοδος...hair.
Ασυναρτησιες..οικολογος εισαι κυρια μου ή ξενοδοχα που παει σχολειο;!
Εχει δικιο Χρηστο
Σκεψου πχ στην Κωπαιδα στον Εβρο-στις Σερρες -στο Κιλκις απο αρχες Αυγουστου
οι Τουριστες στρωνουν επανω στο τριφυλι τα σεντονια τους και τα μπαγαζια τους
και διαγωνιζονται στο τσιμπημα της σκνιπας και του ψυλου .buy buy..buy buy.
Ειναι ενα ειδος διακοπων και αυτο .what..what.

καλησπεριζω την ομορφη παρεα.το βιντεο το ειδα 2 λεπτα γιατι τα μπινελικια μ αρεσει να τα τρωω και οχι να τα ριχνω.και ομως ναι ειναι αληθεια.αυτοι οι καραγκιοζηδες θα μας το κοψουν γιατι παλι θα περιμενουμε τον αυγουστο χωρις καμμια αντιδραση τυπου ισπανων

Καλησπερίζω την παρέα!
Τι έγινε Δημήτρη άρρωστος είσαι? περαστικά ρε φίλε...
Αν μιλούσαμε για πραγματική Δημοκρατία θα έπρεπε αντί να κάθονται να ακούνε την κάθε κυρία που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον σπίνο από τον σπούργιτα και το μόνο πράσινο που έχουν πατήσει είναι το γκαζόν στους κήπους των βιλών της Κηφισιάς, να πήγαιναν να ρωτήσουν τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών, που ασκείται το κυνήγι ή τον ορεσίβιων βοσκών για την άποψη που έχουν για το κυνήγι και τις επιπτώσεις που έχει στην πανίδα του ΔΙΚΟΥ τους τόπου? Και όχι να αποφασίζουν γιαυτούς χωρίς αυτούς...

Πήρα τηλ. σήμερα το τμήμα Δασοπονίας της Δασικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και ρώτησα για το φαινόμενο της ξήρανσης των πουρναριών...μου απάντησε ότι είναι φυσικό φαινόμενο που παρουσιάζεται κάθε 7-8 χρόνια και οφείλεται στην κάμπια, που τρώει τα φύλλα των πουρναριών, απλά φέτος λόγω ζεστού χειμώνα είχαμε υπερπληθυσμό κάμπιας και παρουσιάζεται το φαινόμενο σε μεγαλύτερη έκταση.
Δεν υπάρχει πρόβλημα, οι κάμπιες θα φάνε ότι φάνε μέχρι να γίνουν πεταλούδες και τα πουρνάρια θα ξαναβγάλουν φύλλα-πιθανό- και μέσα στη χρονιά.
Παρεπιπτόντως και τα Κυνηγετικά Νέα, έχουν σήμερα ένα σχετικό άρθρό που πανω-κατω αναφέρει τα ίδια που μου είπε και η Δασολόγος εδώ στα Γιάννενα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back