Καλά λέω γω με το ψάρι δεν χορταίνεις. Η όπως έλεγε και ο παππούς μου το ψάρι είναι φρούτο...Καλησπέρα στην παρέα, μόλις έψησα και έφαγα ένα ψάρι 2kg (δεν ξέρω καν τι ψάρι) δώρο από φίλο ψαρά. Άντε ώρα για κανένα καφεδάκι τώρα.![]()
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.δεν ξέρω καν τι ψάρι)
Συμφωνώ μετά από λίγο πεινας πάλι.Ελαφρυ φαιΚαλά λέω γω με το ψάρι δεν χορταίνεις. Η όπως έλεγε και ο παππούς μου το ψάρι είναι φρούτο...
.asking.Μου είπε οτι σου δωσε ένα λαγόψαρο.Καλησπέρα στην παρέα, μόλις έψησα και έφαγα ένα ψάρι 2kg (δεν ξέρω καν τι ψάρι) δώρο από φίλο ψαρά. Άντε ώρα για κανένα καφεδάκι τώρα.![]()
Καλώς τον Κομφούκιοάμα έφαγε λαγόψαρο, τώρα δεν θα μπορεί να διαβάζει το thread !
τελικά εσένα σε αποκαλούν "αλεπού" για τα μαλλιά ή για τα.....μυαλά ???? .xm..xm..xm.Καλώς τον Κομφούκιο![]()
Δεν μένει παρά να τους ρωτήσεις.τελικά εσένα σε αποκαλούν "αλεπού" για τα μαλλιά ή για τα.....μυαλά ???? .xm..xm..xm.
.badboys..xm....θα πάρω διαφορετικές απαντήσεις ανάλογα το μέχρι πού φτάνει το μυαλό του κάθε ενός ερωτούμενου.....
εγώ, δημόσια δεν θα κάνω τοποθέτηση.......ha ha ha.
Δημήτρη τι έπαθες ρε φίλε λουμπάγκο δεν εχω καταλάβει.?.badboys..xm....