Περαστικά της φίλε! Καλό ξημέρωμαΜάγκες καληνύχτα εχω υπηρεσια <<νοσηλευτή >> απόψε πρεπει να φροντίσω την σύζυγο.

Περαστικά της φίλε! Καλό ξημέρωμαΜάγκες καληνύχτα εχω υπηρεσια <<νοσηλευτή >> απόψε πρεπει να φροντίσω την σύζυγο.
Γεια σας παλικάρια μου. Σήμερα σχόλασα πιο νωρίς και κατεβηκαμε στη πλατεία το βραδακι που είχαν κατι εκδειλωσεις τα δημοτικά σχολεία του νησιού. Εγώ την έπεσα σε ένα παγκάκι και πήρα το φρέσκο μου μυρίζοντας το τηλιο που είναι άφθονο εκεί. Ή συζηγος και ο μικρός έκανα τη βόλτα τους στις εκδειλωσεις. Όπως φευγαμε κάναμε και την αταξία μας, ποιος να αντισταθεί σε φρεσκοψημενο καλαμπόκι, 2 κατέβασα......το πρώτο σχεδόν αμασητο.από κοντά και από ένα βέβαια ή συζηγος και ο μικρός μας.
Σας καληνυχτιζω τωρα, αύριο έχω πρωινό ξύπνημα καλό ξημέρωμα.
Φώτη περαστικά στη σύζυγο.
Πριν........
picture sharing
Μετά.......
adult photo hosting
Μάγκες καληνύχτα εχω υπηρεσια <<νοσηλευτή >> απόψε πρεπει να φροντίσω την σύζυγο.
Καθαρη δουλεια!!! Εσυ ρε φιλε βαζεις κατω φασσα και πρασινκεφαλο!![]()
Φωτη περαστικα στη συζυγο...[/QUOTE
Καλημέρα Χρηστο ευχαριστώ πολύ.
Κουράγιο φίλε και υπομονή όλα θα πάνε καλά.Ασε να δράσουν τα φάρμακα ,μην σε παίρνει απο κατω το στρες μόνο ζημια θα σου κάνει.Καλημερίζω την παρέα.
Απο χθες το απογευμα η κατάστασή μου επιδεινώθηκε πολύ και είμαι καθηλωμένος .Τώρα αισθάνομαι πράγματι οτι με πήρε απο κάτω.Ανυπομονώ όταν θα μπορώ πια ,να κανω μαγνητική να δω τι γίνετσι
Πέρασα μια δύσκολη νύχτα και απο τις 5 το πρωί ξεκίνησα τις ενέσεις.
Και όλα αυτά τώρα που είχα προβλήματα με την μάνα μου και 15 μέρες πριν φύγω με άδεια, που με περίμεναν και ένα σωρό δουλειές στο χωριό.