Με το avatar που έχεις ούτε σε 3 χρόνια δεν παίρνεις το χαρτί εσυ...Τελικά για άδεια αγοράς έχει καταργηθεί η 3ετία για το χαρτί γιατρού, έχει ισχύ ενός έτους; Ισχύει ακόμα το γνωμάτευση ειδικού παθολόγου ή ψυχολόγου;
Κι εσύ κρυφοχορτοφάγος ε; οικολόγο ε; τσιράκι του τσιρώνη ε;Με το avatar που έχεις ούτε σε 3 χρόνια δεν παίρνεις το χαρτί εσυ...![]()
Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αυτό είναι πολύ δύσκολο, ναι κάθεσαι στ αυγά σου αλλά οι δουλειές όπως λέει ο Δημήτρης είναι διέξοδος από την καθημερινότητα, και ποιο επιβλαβές είναι να κάθομαι σε έναν υπολογιστή καθ μέρα 10 ώρες ακίνητος παρά να κλαδέψω μια τριανταφυλλιά πχ.Την καλημέρα μου...καλησπέρα μου...άσχημα μαντάτα ακούω για τις μέσες σας...και θα επιμείνω στα περαστικά και στην υπομονή και στην 100% εφαρμογή των ιατρικών συμβουλών (εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον γιατρό έτσι?)...επίσης θα χρησιμοποιήσω την λαϊκή έκφραση "κάτσε στα αυγά σου" όσον αφορά τις δουλειές (με όλο το θάρρος έτσι?) γιατί η υγεία είναι υπεράνω όλων...γιατί αν δεν είμαστε καλά δεν μπορούμε να γινόμαστε και χάλια από το τρέξιμο και τις δουλειές...![]()
Για την τριετία δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα...αλλά η γνωμάτευση ειδικού παθολόγου ισχύει...το θέμα είναι ότι έχουν γίνει δύσκολοι οι "ειδικοί παθολόγοι" ως προς την βεβαίωση....Τελικά για άδεια αγοράς έχει καταργηθεί η 3ετία για το χαρτί γιατρού, έχει ισχύ ενός έτους; Ισχύει ακόμα το γνωμάτευση ειδικού παθολόγου ή ψυχολόγου;
ΕυχαριστώΓια την τριετία δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα...αλλά η γνωμάτευση ειδικού παθολόγου ισχύει...το θέμα είναι ότι έχουν γίνει δύσκολοι οι "ειδικοί παθολόγοι" ως προς την βεβαίωση....
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=25255&Itemid=643&lang=
στην ενότητα 4.23 του .pdf αφού πατήσεις στο "Αναζητήστε την ενότητα που σας αφορά"
λέει ότι ισχύει η τριετία
σημείωση ότι όλα τα παράβολα πλέον είναι ηλεκτρονικά και δεν βγαίνουν επιτόπου στο Α/Τ
Καλησπέρα σας κύριοι, Δημήτρη βαστα γερά και μην σε παίρνει από κάτω σου βάζω ένα βιντεακι από τα Αγία χρώματα.
Για να ανέβει το ηθικό φίλε.Ρε φίλε βαλτός είσαι ; .hit.![]()
Δεν ειναι απο καλα αιματα αστον για το σαλονι αυτον παρεα αλλο ΔημητρηExω ένα κουνέλι μαύρο.Τον Φραπέ!!!
Ομως 5 χρόνια τώρα και δεν μπορεί να απορτάρει ο ξεφτίλας.