Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά για άδεια αγοράς έχει καταργηθεί η 3ετία για το χαρτί γιατρού, έχει ισχύ ενός έτους; Ισχύει ακόμα το γνωμάτευση ειδικού παθολόγου ή ψυχολόγου;

Τελικά για άδεια αγοράς έχει καταργηθεί η 3ετία για το χαρτί γιατρού, έχει ισχύ ενός έτους; Ισχύει ακόμα το γνωμάτευση ειδικού παθολόγου ή ψυχολόγου;
Με το avatar που έχεις ούτε σε 3 χρόνια δεν παίρνεις το χαρτί εσυ...;);)

Την καλημέρα μου...καλησπέρα μου...άσχημα μαντάτα ακούω για τις μέσες σας...και θα επιμείνω στα περαστικά και στην υπομονή και στην 100% εφαρμογή των ιατρικών συμβουλών (εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον γιατρό έτσι?)...επίσης θα χρησιμοποιήσω την λαϊκή έκφραση "κάτσε στα αυγά σου" όσον αφορά τις δουλειές (με όλο το θάρρος έτσι?) γιατί η υγεία είναι υπεράνω όλων...γιατί αν δεν είμαστε καλά δεν μπορούμε να γινόμαστε και χάλια από το τρέξιμο και τις δουλειές...:):)

Με το avatar που έχεις ούτε σε 3 χρόνια δεν παίρνεις το χαρτί εσυ...;);)
Κι εσύ κρυφοχορτοφάγος ε; οικολόγο ε; τσιράκι του τσιρώνη ε;
Δεν κατάλαβα τι κακό έχουν οι κρεατοφάγοι; η μήπως είσαι ρατσιστής με το κρέας να τρώμε μόνο συγκεκριμένα είδη .yelling..yelling.

Την καλημέρα μου...καλησπέρα μου...άσχημα μαντάτα ακούω για τις μέσες σας...και θα επιμείνω στα περαστικά και στην υπομονή και στην 100% εφαρμογή των ιατρικών συμβουλών (εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον γιατρό έτσι?)...επίσης θα χρησιμοποιήσω την λαϊκή έκφραση "κάτσε στα αυγά σου" όσον αφορά τις δουλειές (με όλο το θάρρος έτσι?) γιατί η υγεία είναι υπεράνω όλων...γιατί αν δεν είμαστε καλά δεν μπορούμε να γινόμαστε και χάλια από το τρέξιμο και τις δουλειές...:):)
Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αυτό είναι πολύ δύσκολο, ναι κάθεσαι στ αυγά σου αλλά οι δουλειές όπως λέει ο Δημήτρης είναι διέξοδος από την καθημερινότητα, και ποιο επιβλαβές είναι να κάθομαι σε έναν υπολογιστή καθ μέρα 10 ώρες ακίνητος παρά να κλαδέψω μια τριανταφυλλιά πχ.
Κι εγώ έχω αρχίσει και απελπίζομαι με αυτό το θέμα αλλά......

Για την τριετία δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα...αλλά η γνωμάτευση ειδικού παθολόγου ισχύει...το θέμα είναι ότι έχουν γίνει δύσκολοι οι "ειδικοί παθολόγοι" ως προς την βεβαίωση....

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=25255&Itemid=643&lang=

στην ενότητα 4.23 του .pdf αφού πατήσεις στο "Αναζητήστε την ενότητα που σας αφορά"
λέει ότι ισχύει η τριετία
σημείωση ότι όλα τα παράβολα πλέον είναι ηλεκτρονικά και δεν βγαίνουν επιτόπου στο Α/Τ

Για την τριετία δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα...αλλά η γνωμάτευση ειδικού παθολόγου ισχύει...το θέμα είναι ότι έχουν γίνει δύσκολοι οι "ειδικοί παθολόγοι" ως προς την βεβαίωση....

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=25255&Itemid=643&lang=

στην ενότητα 4.23 του .pdf αφού πατήσεις στο "Αναζητήστε την ενότητα που σας αφορά"
λέει ότι ισχύει η τριετία
σημείωση ότι όλα τα παράβολα πλέον είναι ηλεκτρονικά και δεν βγαίνουν επιτόπου στο Α/Τ
Ευχαριστώ.well done.
Ελπίζω να έχει παράβολα το app της eurobank.buy buy..sarcastic..sarcastic.

Μπαινω για μια καλησπερα γιατί φευγω για τημ γιορτουλα του νηπιαγωγείου.
Είδα ομως οτι ο Μητσος χειροτέρεψε κ μου φυγε το κεφι.
Ρε φιλε δεν γίνετε αντιφλεγμονωδη κ παυσιπονες ενέσεις κ κορτιζονες κσι να σε χειροτερευει μια βδομαδα τωρα αντι να βελτιωνεσε.
Πανε σε κανέναν αλλο γιατρό γθα δευτερη γνωμη.xm.
Απο κατω να μην σε περνει.
Φασσαρης εισαι.
Συνώνυμο της υπομονης.
Απλά να το κοιταξεις κ αλλου σε παρακαλώo_O

Καλησπερα σε ολους,
αν κ λογω δουλειας ερχομαι καθημερινα σε επαφη με αρκετο κοσμο, καμια φορα η μαλακια ορισμενων με αφηνει πραγματικα στηλη αλατος... Δεν ξερεις αν θελεις να φωναξεις η να κλαψεις... .hair. Γι αυτο λεω εγω, να εχουμε την υγεια μας, να κοιταμε να περναμε ομορφα οταν , οπου κ οσο μπορουμε, να ειμαστε ο εαυτος μας κ μακρια απο κομπλεξικους κ απο μαλακες...
Αντε να ερθει κ η Κυριακη να δω κ τη Μαλακασσα... .shoot.

Status
Not open for further replies.
Back