Ο Φραπές είναι και τσαμπουκάς με τα σκυλιά.Να τον δεις να επιτίθεται σε σκύλο με το κεφάλι ,να πάθεις πλάκα.Καλησπέρα παρέα.Δημήτρη φτιάξει ενα φραπέ στο φραπέ και μετα θα στον φέρνει
Ο Φραπές είναι και τσαμπουκάς με τα σκυλιά.Να τον δεις να επιτίθεται σε σκύλο με το κεφάλι ,να πάθεις πλάκα.Καλησπέρα παρέα.Δημήτρη φτιάξει ενα φραπέ στο φραπέ και μετα θα στον φέρνει
Καλησπερα παλικαρια
Το βιντεο ειναι αφιερωμενο στο παλικαρι απο τα Τζουμερκα για να γινει περδικι
https://49.media.tumblr.com/3e7f771e832ca2c110ee9969ae1dd4c9/tumblr_o5d8viN8j21qabbyto1_500.gif
πάντως Δημήτρη η προην μου αγόρασε ενα κοκερακι σαλονιού κουτάβι, και την δευτερη εβδομάδα στο σπίτι απορταρησε το κουνέλιΟ Φραπές είναι και τσαμπουκάς με τα σκυλιά.Να τον δεις να επιτίθεται σε σκύλο με το κεφάλι ,να πάθεις πλάκα.
αγγλια γιαννηΚαλησπέρα στη παρέα.
Περαστικά να είναι Δημήτρη και γρήγορα πάλι γερός και δυνατός....
Έκανα το μπανακι μου, έφαγα οοοοοοολο το φαγητό μου και χαλαρωνω με τη παρέα σας. Το βράδυ αρχίζει και το Euro, μία χαρά.
Με τρώει να πονταρω (έτσι για το χαβαλε, όχι για μα πλουτισω) 10€ για το νικητή διοργανωσης και μου έχει κάτσει για Αγγλία, Γαλλια ή Βέλγιο, καμιά ιδέα παίδες;
Οχι το ομολογω..cool.
Μεγαλωσαν κουνελια κ κουνελια στο σπίτι αλλα το ονομα φραπες είναι το πιο πετυχημενο που ακουσα
Τη ποικιλια ειναι?
Nescafe?![]()
θα σου βάλω φωτογραφία ότα μπορέσωΟχι το ομολογω..cool.
Μεγαλωσαν κουνελια κ κουνελια στο σπίτι αλλα το ονομα φραπες είναι το πιο πετυχημενο που ακουσα
Τη ποικιλια ειναι?
Nescafe?![]()