Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη τι έπαθες ρε φίλε λουμπάγκο δεν εχω καταλάβει.?
Κάπως έτσι.Εντονος πόνος σε όλη την περιοχή και ακόμη μεγαλύτερος στο αριστερό ισχύο με μούδιασμα στα δάχτυλα.
Στο ΚΑΤ μου ειπαν οξεία ισχυαλγία και οσφυαλγία και πως πρέπει να βρω μια καλή ...φυσικοθεραπεύτρια..sarcastic.
Σήμερα αρχισα πραγματικά να απελπίζομαι.Υποφέρω απο τον πόνο αν επιχειρήσω να σηκωθώ απο το κρεβάτι .Δεν μπορώ να ισιώσω το κορμί και το πόδι δεν τεντώνει.Σαν γονατιστός για να παω μέχρι το μπάνιο βογκώντας σαν ετυμόγεννη.
Μάλλον πρεπει να αρχίσω ενέσεις γιατί τα χαπια δεν κάνουν τίποτα

Κάπως έτσι.Εντονος πόνος σε όλη την περιοχή και ακόμη μεγαλύτερος στο αριστερό ισχύο με μούδιασμα στα δάχτυλα.
Στο ΚΑΤ μου ειπαν οξεία ισχυαλγία και οσφυαλγία και πως πρέπει να βρω μια καλή ...φυσικοθεραπεύτρια..sarcastic.
Σήμερα αρχισα πραγματικά να απελπίζομαι.Υποφέρω απο τον πόνο αν επιχειρήσω να σηκωθώ απο το κρεβάτι .Δεν μπορώ να ισιώσω το κορμί και το πόδι δεν τεντώνει.Σαν γονατιστός για να παω μέχρι το μπάνιο βογκώντας σαν ετυμόγεννη.
Σε καταλαβαινω φίλε σημερα το πρωι επαθε κατι παρόμοιο η γυναίκα μου βεβαια δειχνει καποια βελτίωση τωρα παιρνει μεσουλιντ και βολταρεν φορτε. περαστικά σου φίλε μην κουράζεσαι οσο μπορείς,.

photo sharing

Στη μέση έχεις πρόβλημα ή στο δάχτυλο; Δεν μπορείς να πετύχεις ένα σταθερό μέγεθος χαρακτήρων; .yell at.

Καλησπέρα σας

καλησπέρα σας
εγώ Αργύρη μόλις τελείωσα 2 μπιφτέκια και 1 μπυρίτσα plits .sarcastic.
Ειχα μια ορεξη να φαω και σενα , μεχρι που ανοιξα το φουρνο ....μπριαααααμμμ...οχι ρε μαμοτοοο και ειμουν και σκσσμενος για μπυριτσα .drunk.
Τι να πιεις με μπριαμ ??......σοδα .sarcastic.

Ειχα μια ορεξη να φαω και σενα , μεχρι που ανοιξα το φουρνο ....μπριαααααμμμ...οχι ρε μαμοτοοο και ειμουν και σκσσμενος για μπυριτσα .drunk.
Τι να πιεις με μπριαμ ??......σοδα .sarcastic.
φίλε θα διαφωνήσω
που να συναντηθούμε αύριο να μου φέρεις ένα μπωλ......Βραυρώνα βολεύει;;;;;
.sarcastic.

Καλησπέρα μάγκες...Πάντοντε θαύμαζα τους προγόνους μου και την γλώσσα μας για το πόσο νόημα μπορεί να έχει μια παροιμιά ή ένα απόφθεγμα. Θα πω ένα λοιπόν, "ότι έσπειρες θα θερίσεις". Καλή συνέχεια μάγκες...
.my man.Εγω έσπειρα αγγούρια.Πρέπει δηλαδή να τα θερίσω ;

Status
Not open for further replies.
Back