Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
την καλησπέρα μου,,,μαγαζί με τον ιάπωνα στους 23c να μου κρατάει συντροφιά η φραπεδιά - 2 ωρίτσες έμειναν !

13428436_479041535626430_7249461466037286276_n.jpg

Χαιρετίζω την παρέα!
Ψοφήσαμε στη ζέστη και σήμερα...
Α ρε θα την κάνω για το νησί , στα μουλωχτά, και θα με ψάχνουν....sarcastic.
Καλημέρα σε όλους.
Ρε τους πουστηδες τι φτιάχνουνε...RESPECT..sarcastic.
Αυτές οι λειτουργικές μινιατούρες που όλα τα απάρτια μέρη τους είναι υπό σμίκρυνση, απαιτούν ύψιστη οπλουργική τέχνη για να κατασκευαστούν...
Δεν είναι τυχαίο οτι το πιο ακριβό διαμέτρημα, στις χειροποίητες οπλοκατασκευές, είναι το 36αρακι...
την καλησπέρα μου,,,μαγαζί με τον ιάπωνα στους 23c να μου κρατάει συντροφιά η φραπεδιά - 2 ωρίτσες έμειναν !

13428436_479041535626430_7249461466037286276_n.jpg
Πάντα με παθιαζε το δενδρόβιο θήραμα....ha ha ha..sarcastic.

Με δισκόφρενα!
Βασίλη σε πήρα χιες τηλέφωνο απο σταθερό αλλά δεν απαντούσες.
Ρώτησα τον γιο μου ,το ξέρει το ποδήλατο και μου ειπε πως καινούριο εχει περίπου 360.Τα 150 καλά ειναι αλλά προυποθέτουν να ειναι το ποδήλατο σε καλή κατάσταση η οποία δεν ειναι το χρώμα και οι τυχόν γρατσουνιές.Το σασμάν ειναι εντάξει; να τσεκάρεις τις αλλαγές στις ταχύτητες και προς τα πάνω και προς τα κάτω.Με ένα και μόνο πέσιμο μπορει το σασμάν να παθει ζημιά.
Οπως το δικόμου όταν έπεσα το 1999 και κατέληξα στο νοσοκομείο Ιωαννίνων με 10 ράματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και 2 μέρες μέσα.
Οι αναρτήσεις επίσης αν δουλευουν καλά η κολάνε και καποια αλλα που δεν μπορει κάποιος να τα δει.
Ειναι ένα ποδήλατο trekking -πόλης περισσότερο μου ειπε και προπάντων ιδανικό εργαλείο.για να ρίχνεις φοιτητριούλες.
.sexy girl.

Ποιό νησίιιιιιιιι μωρέ .sarcastic.

Ανέβα στα Τζουμέρκα στα πλατάνια και τα ποτάμια..buy.
.sarcastic.
Δεν έχεις κι άδικο... απλά σα νησιώτης έχω συνδέσει το καλοκαίρι με τη θάλασσα και με καλοκαιρινές δραστηριότητες.sex hard.και τα βουνά, τα πλατάνια και τα ποτάμια με άλλες πιο χειμωνιάτικες δραστηριότητες.hunter.....sarcastic.

καλησπέρα καλοί μου φίλοι :)
.......Με ένα και μόνο πέσιμο μπορει το σασμάν να παθει ζημιά.
Οπως το δικόμου όταν έπεσα το 1999 και κατέληξα στο νοσοκομείο Ιωαννίνων με 10 ράματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και 2 μέρες μέσα.
για να μην παιδεύεσαι προτείνω να μας γράψεις τι δεν έχεις πάθει .hair.

Status
Not open for further replies.
Back