Κυνηγώντας πεταλούδες στα μπασίματα ωχ αχ ωχ .....
![]()
μα τι ειπες ρε ανθρωπα.να παρεξηγησω γιατι?ολα αυτα που λες σωστα ειναι.μολις γυρισαμε,τα παιδια το καταευχαριστηθηκαν.παρολα τα κιλα μου εβγαλα 1 ωριτσα ρακετα ωραια με τον γιο και τωρα ετοιμαζομαστε να παμε να δουμε το ματσακι εξω παρεακι και με τον νονο του συνοδεια παγωμενου ζυθουΕυριπίδη πρόσεχε φίλε με τον ήλιο, δεν είναι καλή ώρα αυτή για έκθεση, πολλή και καλό αντιλιακο και οπωσδήποτε κάτω από ομπρέλα, ειδικά τα παιδιά μεγάλη προσοχή.
Με τη καλή έννοια στα λέω φίλε, μη με παρεξηγήσεις.![]()
τι καλημερα ρε συ?ακομα νυχτωνει.μηπως κυκλοφορει ζωνιανο αβερτα?Καλημερα στην παρεα.................................
Τι να κανω ολοι μερα στο ηλιο τα βλεπω ολα ασπρα ξημερωματι καλημερα ρε συ?ακομα νυχτωνει.μηπως κυκλοφορει ζωνιανο αβερτα?
![]()
Κωστα κανεις τι γνωστη διαιτα με τα ροδακ8να και τα κερασια..????Καλησπέρα στην παρέα.
Έφαγα για απόγευμα μισό κιλό ροδάκινα και μια πιατέλα κεράσια, θα σκάσω!!! .hit.
Πω...πω..ο πισω εχει καλαρει αυτη στο κεφαλι σου....!!!Κυνηγώντας πεταλούδες στα μπασίματα ωχ αχ ωχ .....
![]()
Χριστο ολα καλα ...το αεροβολο ειναι για τις παραγγελιες..????Καλησπέρα σας. Αυτή τη στιγμή έχουμε ωραίο βοριαδάκι και απολαμβάνω με τη γυναίκα μου κρύο πράσινο τσαγάκι στο μπαλκόνι...
pc screenshot
Όχι μάλλον έχει κουνουπιαΧριστο ολα καλα ...το αεροβολο ειναι για τις παραγγελιες..????![]()
κοιτα μην το γυρίσεις στο κικιρικιμπιμ....είσαι φίλος μου και σε πονάωΚαλησπέρα στην παρέα.
Έφαγα για απόγευμα μισό κιλό ροδάκινα και μια πιατέλα κεράσια, θα σκάσω!!! .hit.
Χριστο ολα καλα ...το αεροβολο ειναι για τις παραγγελιες..????![]()
Όχι μάλλον έχει κουνουπια![]()
Χρήστο το έπιασα το υπονοούμενο..
Σήμερα έχει πανσέληνο κ οι λαγοί το καλοκαίρι βγενουν νωρίς νωρίς..
![]()
με διασπορας Νο 11....καλα εισαι πολυ ζηλιαρης το ξερεις...αλλα αμα θες σου λεμε το μυστικο πως της κυνηγαμε
![]()