Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα ,
Πινω καφεδάκι με μπουφάν και απολαμβάνω τις μυρωδιές που φέρνει το βοριαδάκι απο την θάλασσα , το οποίο έτσι οπως ερχεται απο το πέλαγος συναντάει μπροστα του θυμάρια , φασκόμηλα , αγριολούλουδα και φτιάχνει ενα θεϊκό κοκτέιλ που μονο η φύση ξερει να δημιουργεί

Καλή συνεχεια ......
και αυτες τις "μυρωδιές" τις μεταφέρεις και όποτε πάμε για κυνήγι με αποτέλεσμα να λέμε μυρωδιες της φύσης.... και από πλιά... μυρωδιές της φύσης.....
ουυυυυυ ρε φλώρε.....

Καλημέρα .
image.jpg
Mήπως είσαι είς εκ των 10 μικρών Μήτσων;;

Καλημέρα σε όλους!
Δεν ξέρω αν έχει κανείς σας ιδέα από ποδήλατα, έχω βρει ένα Ideal Megisto Disc 2013, σε πολύ καλή κατάσταση από γνωστό στα 150 ευρώ, ίσως το ρίξω και λίγο πιο κάτω. Καινούριο τώρα έχει κάπου στα 400 από ότι ψιλοείδα.
Έχει κανείς καμία εμπειρία από το συγκεκριμένο;

Καλημέρα σε όλους!
Δεν ξέρω αν έχει κανείς σας ιδέα από ποδήλατα, έχω βρει ένα Ideal Megisto Disc 2013, σε πολύ καλή κατάσταση από γνωστό στα 150 ευρώ, ίσως το ρίξω και λίγο πιο κάτω. Καινούριο τώρα έχει κάπου στα 400 από ότι ψιλοείδα.
Βασιλη εχω φιλο κολλημένο με το ποδήλατο.
Σαν τα ideal δεν βαζει κανένα .
Απο τις πιο σοβαρές Ελληνικές εταιρίες κατασκευής ποδηλάτων η οποία μετραει μερικες δεκαετίες στην αγορά.
Αν ειναι σε καλή κατασταση παρε το με κλειστά τα ματια.

Καλημέρα σε όλους!
Ο γιος μου ειναι ειδικός αλλά τώρα ειναι σε αγώνα στην Πίνδο.Επιστρέφει Κυριακή αλλά μιλάω μαζίτου.Θα σου πω.

Καλημέρα σε όλους!

Βασιλη εχω φιλο κολλημένο με το ποδήλατο.
Σαν τα ideal δεν βαζει κανένα .
Απο τις πιο σοβαρές Ελληνικές εταιρίες κατασκευής ποδηλάτων η οποία μετραει μερικες δεκαετίες στην αγορά.
Αν ειναι σε καλή κατασταση παρε το με κλειστά τα ματια.

Βασίλη συμφωνώ με τον Διονύση. Να το πάρεις!

Status
Not open for further replies.
Back