Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους!
Δεν ξέρω αν έχει κανείς σας ιδέα από ποδήλατα, έχω βρει ένα Ideal Megisto Disc 2013, σε πολύ καλή κατάσταση από γνωστό στα 150 ευρώ, ίσως το ρίξω και λίγο πιο κάτω. Καινούριο τώρα έχει κάπου στα 400 από ότι ψιλοείδα.
Έχει κανείς καμία εμπειρία από το συγκεκριμένο;

Βασιλη καλημερα ειναι με δισκοφρενα η v φρενα...παντος ειναι καλο μοντελο και απο ακριβα εχω και γω το crossmo τηs ideal

Χαιρετώ τη καινούργια παρέα :)..Τελικά ήρθε και το ..υπέροχο .hair. ελληνικό καλοκαίρι .hit...Αντε λιγη υπομονή θέλει και κανα ...κολύριο για τα μάτια !:p:p.sarcastic..well done.
Υπομονή, θα περάσει κι αυτό.
Κι εγώ δεν το αντεχω καθόλου.Η χειρότερη εποχή του χρόνου .

Καληδπερα στη παρέα. Σχόλασα κατά τις 16:30, έφαγα μία μπουκιά στα γρήγορα και έφερα τον μικρο για καράτε, μετα έχει παιδική χαρά και κατά τις 20:30 ίσως τα καταφέρω να μαζευτουμε σπίτι να αραξω και λίγο.
Καλησπέρα σας
Πολύ ζέστη σήμερα ούτε ξέρω πόσα λίτρα νερό έχω πιει..
Τάσο και εδώ τα ιδια, κουφοβραση και συννεφιά αρωστεια. Στο δρομολόγιο κατέβασα τρία λίτρα νερό σήμερα, όπως και κάθε μέρα σχεδόν.

Σας καλησπεριζω απο παραλία μετα των τέκνων.θα ουλιασω σήμερα
Ευριπίδη πρόσεχε φίλε με τον ήλιο, δεν είναι καλή ώρα αυτή για έκθεση, πολλή και καλό αντιλιακο και οπωσδήποτε κάτω από ομπρέλα, ειδικά τα παιδιά μεγάλη προσοχή.
Με τη καλή έννοια στα λέω φίλε, μη με παρεξηγήσεις. :)

Status
Not open for further replies.
Back