Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα παληκαρια
Ρε συ Δημήτρη , πήγαινε άνοιξε ένα θέμα στους "Επαγγελματίες" και πες τι δουλειά κάνεις !!!!
Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι όπως εγώ να θέλουν να βάλουν κλιματιστικό .
Επί τη ευκαιρία να αναφέρω την άψογη , οικονομική και επαγγελματική δουλειά σου, στην τοποθέτηση κλιματιστικού στο σπίτι μου.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ

Ρε συ Δημήτρη , πήγαινε άνοιξε ένα θέμα στους "Επαγγελματίες" και πες τι δουλειά κάνεις !!!!
Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι όπως εγώ να θέλουν να βάλουν κλιματιστικό .
Επί τη ευκαιρία να αναφέρω την άψογη , οικονομική και επαγγελματική δουλειά σου, στην τοποθέτηση κλιματιστικού στο σπίτι μου.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ
Σε ευχαριστω πολυ Διονυση για τα καλα σου λογια νασαι καλα αδελφε .shake hands.

Την καλησπέρα μου στη παρέα. Παρ'ολη τη κουραση και τη ζεστη που μ'εκαψε και σημερα μόλις μπηκα σπιτι και ειδα τον οπλοβαστο δεν κρατήθηκα, εβγαλα το 725 και εκανα καμιά 10αρια επωμισεις, λετε να χρειάζομαι ιατρική συμβουλη ή ειναι που πλακωσαν οι ζέστες; .sarcastic.

Την καλησπέρα μου στη παρέα. Παρ'ολη τη κουραση και τη ζεστη που μ'εκαψε και σημερα μόλις μπηκα σπιτι και ειδα τον οπλοβαστο δεν κρατήθηκα, εβγαλα το 725 και εκανα καμιά 10αρια επωμισεις, λετε να χρειάζομαι ιατρική συμβουλη ή ειναι που πλακωσαν οι ζέστες; .sarcastic.

Μπα .xm..xm.για μια εβδομαδα καθε μερα σκοπευτηριο με συνταγη γιατρου και εισαι οκ .shoot..shoot..ha ha ha.

Δεν ειναι που πλακοσαν οι ζεστες. ειναι που εχουμε την πλακιαμας..sarcastic..shoot..smashfrak.

Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω τι λένε τα κανάλια και τι σκοπούς τελικά εξυπηρετούν τα δελτία καιρού, αλλά η υπόνοια που μας αφήναν ότι σήμερα η θερμοκρασία θα πέσει 2-3 βαθμούς μόνο παραμύθι ήταν. Τις δύο προηγούμενες μέρες που θεωρητικά ήταν και οι πιο ζεστές, κινήθηκα αρκετά με το αυτοκίνητο. Ένα από τα πολύ καλά που έχει αυτό το αυτοκίνητο είναι το θερμόμετρο του. Δεν ξέρω που το έχει αλλά όσο και να το βαράει ο ήλιος, όσο και να δουλεύει η μηχανή, όσο καύσωνα και να έχει, αυτό το αυτοκίνητο θα σου δείξει την πραγματική εξωτερική θερμοκρασία. Τις δύο προηγούμενες μέρες ουδέποτε το θερμόμετρο έδειξε πάνω από 38 βαθμούς, ακόμα και αν το είχα όλη μέρα να βράζει στον ήλιο. Σήμερα το απόγευμα στην παραλιακή έδειξε στις 18;45 το απόγευμα 40 βαθμούς.
Καλησπέρα σας επιστροφή απο ενα δυνατό 4 μέρο στο νησί που βούλιαξε κυριολεκτικά απο κόσμο... Λεφτά υπάρχουν τελικά
Εννοείται, απλά αντί να κάνει την ανακατανομή του πλούτου, έκανε την ανακατανομή της φτώχειας.

Καλησπέρα σας επιστροφή απο ενα δυνατό 4 μέρο στο νησί που βούλιαξε κυριολεκτικά απο κόσμο... Λεφτά υπάρχουν τελικά
Πολλά και μαύρα .Υπάρχουν αποθέματα μεγάλα .Κατι ξεροουν τα καριόλα ,αλλά τελικά άλλοι την πληρώνουν .

Status
Not open for further replies.
Back