Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα θα παω να δω, γιατι πρεπει να βρω και διαδρομη Αεροδρομιο-Καλαθα για τα παιδια που θα ρθουν Παρασκευη για τους αγωνες.

Λογικα αν πας απο το φαναρι στα Κουνουπιδιανα δεξια, στο βενζιναδικο, και επειτα αριστερα, βγαινεις στις Πλακουρες λιγο πριν τη διασταυρωση για Βοθωνα. Το κομματι που βγαινεις θεωρητικα το εχουν φτιαξει πλεον (ισως και ασφαλτοστρωσει). Το θεμα ειναι η διασταυρωση προς Καλαθα και πως πας εκει. Αν εχουν κλεισει ολο τον κεντρικο δρομο κατω απο το σχολειο προς Καθιανα, τοτε μονος δρομος ειναι η διασταυρωση απο τον Αργουλιδε μεσα, ή να κανεις το γυρο μπαινοντας απο Αρωνι -Καθιανα.

Καλημερα σε ολους... Κατι μου λεει οτι θα λιωσουμε κ σημερα... hot sun1

Ρε συ Δημήτρη , πήγαινε άνοιξε ένα θέμα στους "Επαγγελματίες" και πες τι δουλειά κάνεις !!!!
Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι όπως εγώ να θέλουν να βάλουν κλιματιστικό .
Επί τη ευκαιρία να αναφέρω την άψογη , οικονομική και επαγγελματική δουλειά σου, στην τοποθέτηση κλιματιστικού στο σπίτι μου.

Διονυση μπρβαο που το αναφερεις....shake hands. Παιδια να λετε τι δουλεια κανετε κ να γραφετε κ ενα τηλεφωνο επικοινωνιας, υπαρχει αλλωστε κ ειδικη γωνια στο φορουμ γι αυτα τα θεματα... Οι καιροι ειναι δυσκολοι κ ειδικα σε οσα εχουν να κενουν με τεχνικες εργασιες που η κοροιδια παει κ λιγο συννεφο ειναι καλο να βοηθαμε γνωστους κ φιλους... ;) Καλως η κακως ετσι κ χειροτερα θα πανε τα εργασιακα απο εδω κ στο εξης, καλο ειναι να αλληλοβοηθιομαστε οσο μπορουμε...

Εδώ στη δουλειά σήμερα βρήκε να χαλάσει το σύστημα κλιματισμού γ@μω την ατυχία μου! Μάλλον τα 'παιξε η πλακέτα, λένε ... 9 η ώρα τώρα και ήδη είναι φούρνος τα γραφεία, φαντάσου το μεσημέρι τι θα γίνεται ... :(
Κ εδω τα ιδια Στελιο κ με μαλλον πιο σοβαρο προβλημα... Κ το κακο ειναι οτι παρολλο που ειναι ισογειο, το γραφειο βραζει με το που βγει ο ηλιος... .buy buy.

Καλησπέρα σας επιστροφή απο ενα δυνατό 4 μέρο στο νησί που βούλιαξε κυριολεκτικά απο κόσμο... Λεφτά υπάρχουν τελικά
Καλημέρα,
παιδιά μην ξεχνάτε ότι δεν είναι οι φτωχοί αυτοί που πέρσι δεν πήγαν πουθενά και φέτος θα πάνε τετραήμερα,
είναι η συμπίεση των πιο ψηλών εισοδημάτων που "ξέπεσαν" σε τουριστικές επιλογές που άλλες χρονιές δεν θα τις έκαναν...
αυτό βέβαια για κάποια από τα νησιά μας μόνο κακό δεν είναι!!!!!
το πόσο "καλά" πάμε το βλέπεις σε άλλα πράγματα...πχ το πόσοι από τα "ξενάκια" κάθε τόπου ε΄χουν την δυνατότητα να πάνε διακοπές στα...πατριογονικά τους μέρη!

Βασίλη σε πήρα χιες τηλέφωνο απο σταθερό αλλά δεν απαντούσες.
Ρώτησα τον γιο μου ,το ξέρει το ποδήλατο και μου ειπε πως καινούριο εχει περίπου 360.Τα 150 καλά ειναι αλλά προυποθέτουν να ειναι το ποδήλατο σε καλή κατάσταση η οποία δεν ειναι το χρώμα και οι τυχόν γρατσουνιές.Το σασμάν ειναι εντάξει; να τσεκάρεις τις αλλαγές στις ταχύτητες και προς τα πάνω και προς τα κάτω.Με ένα και μόνο πέσιμο μπορει το σασμάν να παθει ζημιά.
Οπως το δικόμου όταν έπεσα το 1999 και κατέληξα στο νοσοκομείο Ιωαννίνων με 10 ράματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και 2 μέρες μέσα.
Οι αναρτήσεις επίσης αν δουλευουν καλά η κολάνε και καποια αλλα που δεν μπορει κάποιος να τα δει.
Ειναι ένα ποδήλατο trekking -πόλης περισσότερο μου ειπε και προπάντων ιδανικό εργαλείο.για να ρίχνεις φοιτητριούλες.
.sexy girl.
Ευχαριστώ πολύ!!!.shake.
την κλήση την είδα μετά, αλλά δεν είχα αποθηκευμένο το σταθερό σας, οπότε δεν πήρα πίσω .hit.

Ευχαριστώ πολύ!!!.shake.
την κλήση την είδα μετά, αλλά δεν είχα αποθηκευμένο το σταθερό σας, οπότε δεν πήρα πίσω .hit.

Βασίλη για την Αλεξανδρούπολη το θέλεις ;

Τα Public εδώ έχουν ποδήλατα τα οποία τα νοικιάζεις δωρεάν για μια μέρα, έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, απλά είναι αλλιώς να έχεις το δικό σου ποδήλατο, ειδικά όταν είναι και μιας Α ποιότητας.

Ε ναι, τώρα αν μπορώ να το κατεβάσω και με το τρένο κάτω, για καλοκαίρι μόνο.

Με το τρένο το κατεβάζεις ,αρκεί να έχεις τίποτα ιμάντες για να το δέσεις μόνος σου στη σκευοφόρο.Πέρυσι ειχε ανεβάσει και ο γιος μου στην Αλεξανδρούπολη.

Βασίλη το ποδήλατο να το πάρεις , είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς .Μπορεί και να κολλήσεις με την ποδηλασία και να την εντάξεις στην καθημερινότητα του.
Κάνε οπωσδήποτε παζάρια:)
Πες του φίλου ότι διαθέτεις 100 ευρώ , φοιτητής είσαι :)

Βασίλη το ποδήλατο να το πάρεις , είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς .Μπορεί και να κολλήσεις με την ποδηλασία και να την εντάξεις στην καθημερινότητα του.
Κάνε οπωσδήποτε παζάρια:)
Πες του φίλου ότι διαθέτεις 100 ευρώ , φοιτητής είσαι :)
Κάτι τέτοιο θα γίνει λογικά κύριε Διονύση ;)

Βασίλη πάρε το ποδήλατο και θα το ευχαριστηθεις επάνω
Φτιάχνεις φραπεδιά το καβαλας και σε μισή ώρα είσαι στην παραλία του Απαλού και απολαμβάνει από Κορμοράνους μέχρι υδρόβια ;);)
Αυτό θα πει Παράδεισος
Όχι σαν το μπουρδ@λο που ζουμε που έτσι και κινηθεις με ποδήλατο
θα αποκτήσεις αυτοματως και κάρτα μελους νοσηλείας στο ΚΑΤ
Καλησπέρα παλικάρια ;);)

Βασίλη πάρε το ποδήλατο και θα το ευχαριστηθεις επάνω
Φτιάχνεις φραπεδιά το καβαλας και σε μισή ώρα είσαι στην παραλία του Απαλού και απολαμβάνει από Κορμοράνους μέχρι υδρόβια ;);)
Αυτό θα πει Παράδεισος
Όχι σαν το μπουρδ@λο που ζουμε που έτσι και κινηθεις με ποδήλατο
θα αποκτήσεις αυτοματως και κάρτα μελους νοσηλείας στο ΚΑΤ
Καλησπέρα παλικάρια ;);)
Η Αλεξανδρούπολη ενδείκνυται και με το παραπάνω για ποδήλατο ,ολων των κατηγοριών.Ορεξη ναχεις .
Κάθε φορά που ανεβαίνω μου αρέσει όλο και περισσότερο.

Status
Not open for further replies.
Back